Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona...........

czy to wczesne poronienie?

Polecane posty

w tym miesiącu okres spóźnił mi się o 4 dni i był dość skąpy do 5 dnia(zawsze miałam@7dni) gdzie dosłałam silnego krwawienia i cos ze mnie wyleciało niestety nie zdąrzyłam złapać, pomyślałam ze to dlatego że miałam taki skąpy poczatek, bardzo bolały mnie tez jajniki , myslałam że to koniec okresu a 7 dnia dostałam znowu silnego krwawienia straszne skrzepy , chciałam jechac na pogotowie ale po godzinie sie uspokoiło, wzięłam rutinoscorbin ale dziś jest 9 dzień i wygląda to na konić okresu ale wylatują ze mnie takie malutkie fragmety tkanek, Mam pytanie czy to mogło być wczesne poronienie? jestem dziś umówiona do lekarza i czy może mi zrobic usg jesli plamię. Zastanawiam sie tez czy to nie torbiel , kiedys miałam i sie wchłonęła, bardzo się martwię

Gość spokojnieee
Możliwe że miałaś mikro poronienie, ale tego już się nie dowiesz i dobrze, albo po prostu trochę Ci się spóźnił okres. Bardzo dobrze że idziesz do lekarza, plamienie nie przeszkadza. Nie martw się, bo to pewnie nic takiego, czasem tak bywa, chwilowe wahania hormonów. No i cykl się zmienia.

Gość spokojnieee
Z tego co wiem mikro poronienie wygląda, jak normalny okres...

martwie się bo tak silnego krwawienia do tej pory nie miałam, gdyby to jeszcze było na poczatku okresu to może bym sie nie martwiła a pod koniec takie skrzepy i do tego nigdy mi sie tak nie wydłuzył (zawsze miałam długi 7 dni) a teraz 9. Ostatnio parę cykli miałam własnie skąpych miałam sie umówić czy czasem cos nie z hormonami ale brak czasu a teraz jak mnie zalało dosłownie to wkońcu sie umówiłam

Gość spokojnieee
No to taka jest, cykle się zmieniają. Ja kiedyś miałaś do 1,2 dzień takie średnio obite krwawienie, a 3,4 to już lekkie było. Teraz mam 1, 2 dni mocne i później już tylko plamienie lekkie...ale to tak jest, zmienia się, nawet ilość dni może się zmienić.

9 dni to chyba stanowczo za długo

mają swoje pasje tyle że jesteś na forum ginekologicznym

Gość Pielegnarkkka
Z tego co piszesz to jak najbardziej wygląda to na wczesne poronienie lekarz powie ci więcej na ten temat , nie martw się na zapas głowa do gowy:)