Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

9 minut temu, Miecz napisał:

Po prostu zmuszasz mnie bym reagował na Twoje posty. A nie lepiej założyć swój temat i tam sobie pisać z tymi, których lubisz? Nikt Wam nie będzie przeszkadzał. Wiem, to nie wypalił, tak jak i Nerwica nie wypaliła.

Nie próbuj decydować kto z kim i gdzie ma pisać tylko po to, żebyś ty mógł sobie swobodnie hejtować bez przeszkód. To nie jest twój prywatny klub z twoimi zasadami każdy ma prawo dołączać do rozmowy gdzie chce i musisz to zaakceptować.😏

• Like 1

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Gdybyś jeszcze zechciał wprowadzić to w swoje forumowe życie...

Nie jestem niestety w stanie zmusić Cię byś nie wcinała się w tematy. Nie przeceniaj mnie.

Edytowano przez Miecz

3 minuty temu, Miecz napisał:

Przychodzi w życiu każdego faceta taka chwila, kiedy stwierdza: o kur/wa! Co ja narobiłem! Życzę Twojemu mężowi, żeby ten moment nigdy nie nastąpił.

Ale Hugh nie jest dzieckiem, ani 20-latkiem, tylko dorosłym człowiekiem, który swoje w życiu przeszedł, jest ojcem. Wie czego chce, a czego nie chce (dlatego zmienił swoje życie i podjął swoje decyzje). Nie bądź jak Madzia, Mieczu. Nie chcę cię posądzać o podobny ból tyłka. 

1 minutę temu, salix napisał:

Nie próbuj decydować kto z kim i gdzie ma pisać tylko po to, żebyś ty mógł sobie swobodnie hejtować bez przeszkód. To nie jest twój prywatny klub z twoimi zasadami każdy ma prawo dołączać do rozmowy gdzie chce i musisz to zaakceptować.😏

Było na tym temacie dużo o kulturze. Masz rację, głąba możesz olać lub zignorować. To, że na forum może każdy i wszędzie to brzmi trochę groteskowo. Nie czujesz, że gdzieś jesteś persona non grata?

9 minut temu, murb napisał:

To pewnie jest istotne co piszesz. Należy tylko ustalić dla kogo. 

To co pisze jest istotne dla mnie, myślałam że to dość oczywiste.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Było na tym temacie dużo o kulturze. Masz rację, głąba możesz olać lub zignorować. To, że na forum może każdy i wszędzie to brzmi trochę groteskowo. Nie czujesz, że gdzieś jesteś persona non grata?

Dla kogo persona non grata? Znowu piszesz za innych. To nie przechodzi i nie przejdzie. To nawet nie jest twój temat, ani żadnej z twoich koleżanek (jeśli już nawet przyjmować to nieco dziecinne kryterium).

• Like 1

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ale Hugh nie jest dzieckiem, ani 20-latkiem, tylko dorosłym człowiekiem, który swoje w życiu przeszedł, jest ojcem. Wie czego chce, a czego nie chce (dlatego zmienił swoje życie i podjął swoje decyzje). Nie bądź jak Madzia, Mieczu. Nie chcę cię posądzać o podobny ból tyłka. 

Obiektywnie? Po pierwszym nieudanym małżeństwie każdy rozumny facet zacznie zastanawiać się w co się pcha. Chyba, że ta druga głowa nim kieruje. Wszystko do czasu.

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

z butelką wina i kwiatami 😉 

No to ja muszę oko umalować. Usta też. Kieckę jakąś włożyć. I bu... A nie, butów nie. Pończochy? Koniecznie!

Torebka? Tak! Szal? Nie, po co szal. Włosy spiąć, rozpuścić? Czapka  nie pasuje do ...enki!!!!!! Ubera zamawiam!!! 

1 minutę temu, salix napisał:

To co pisze jest istotne dla mnie, myślałam że to dość oczywiste.

Teraz już tak. 

1 minutę temu, murb napisał:

No to ja muszę oko umalować. Usta też. Kieckę jakąś włożyć. I bu... A nie, butów nie. Pończochy? Koniecznie!

Torebka? Tak! Szal? Nie, po co szal. Włosy spiąć, rozpuścić? Czapka  nie pasuje do ...enki!!!!!! Ubera zamawiam!!! 

tylko nie zostaw pepeszy w uberze bo będzie afera jak ostatnio

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Dla kogo persona non grata? Znowu piszesz za innych. To nie przechodzi i nie przejdzie. To nawet nie jest twój temat, ani żadnej z twoich koleżanek (jeśli już nawet przyjmować to nieco dziecinne kryterium).

Sama zobacz, czyli nic Cię nie zablokuje, by hejtować w najlepsze. Nie ma takiej siły, co nie? Cały Twój świat. Wszystko poszło w odstawkę, w tej chwili nawet mąż. Liczy się tylko hejt.

Nie, wcale tak się nie czuję wręcz przeciwnie kiedy przeczytałam tamten post z gatunku ' nikt cię nie lubi' to musualam zaregowac😄 Jeśli coś jest dla mnie nie w porządku, to nie zamierzam udawać że tego nie widzę bo zamieniliście dwa zdania o książkach.

Biedną kobietą jesteś, Eve. Co prawda lubię pić i bawić się do upadłego, ale są pewne granice. Miłego weekendu👋

Obiektywnie? Po pierwszym nieudanym małżeństwie każdy rozumny facet zacznie zastanawiać się w co się pcha. Chyba, że ta druga głowa nim kieruje. Wszystko do czasu.

Czyli jednak jesteś jak Madzia (uwierz, nawet rozumiem, rzeczywiście trafiła nam się w związku fajna chemia i ludzkie porozumienie, można zazdrościć). W takim razie mogę tylko polecić to samo co jej - zakup laleczek voodoo i szpilek (może to działa). 

2 minuty temu, Miecz napisał:

Sama zobacz, czyli nic Cię nie zablokuje, by hejtować w najlepsze. Nie ma takiej siły, co nie? Cały Twój świat. Wszystko poszło w odstawkę, w tej chwili nawet mąż. Liczy się tylko hejt.

Ale skąd wiesz, czym jest w tej chwili zajęty mój mąż. To Ty próbujesz wyrzucić Salix z tematu. Spokojnie ci sie wyjaśnia, że to tak nie zadziała i nawet ci się wyjaśnia jak dziecku dlaczego. 

Przed chwilą, salix napisał:

Nie, wcale tak się nie czuję wręcz przeciwnie kiedy przeczytałam tamten post z gatunku ' nikt cię nie lubi' to musualam zaregowac😄 Jeśli coś jest dla mnie nie w porządku, to nie zamierzam udawać że tego nie widzę bo zamieniliście dwa zdania o książkach.

A teraz będzie trzecie zdanie: nie warto się podniecać na zapas. Tobie też miłego weekendu👋

1 minutę temu, Miecz napisał:

Biedną kobietą jesteś, Eve. Co prawda lubię pić i bawić się do upadłego, ale są pewne granice. Miłego weekendu👋

Tylko weekendu? Liczę, że wytrzymasz dłużej. No pa, Mieczu (i nie łam się, po 60-tce też ludzie kogoś znajdują). 

Czyli jednak jesteś jak Madzia (uwierz, nawet rozumiem, rzeczywiście trafiła nam się w związku fajna chemia i ludzkie porozumienie, można zazdrościć). W takim razie mogę tylko polecić to samo co jej - zakup laleczek voodoo i szpilek (może to działa). 

Nie wiem co Wam się trafiło, ale na podstawie napisanych postów można różnie ten związek interpretować. Jako, że jestem już stary to śmiało mogę napisać: czas pokaże.

Tylko weekendu? Liczę, że wytrzymasz dłużej. No pa, Mieczu (i nie łam się, po 60-tce też ludzie kogoś znajdują). 

Miecz już od rana ucieka i uciec nie może. 😄

• Like 1

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

I Ty dobiegniesz sześćdziesiątki. Chyba. Bo z takim charakterem...😴

Edytowano przez Miecz

1 minutę temu, Miecz napisał:

Nie wiem co Wam się trafiło, ale na podstawie napisanych postów można różnie ten związek interpretować. Jako, że jestem już stary to śmiało mogę napisać: czas pokaże.

No jak zawsze, prawda? 

A teraz będzie trzecie zdanie: nie warto się podniecać na zapas. Tobie też miłego weekendu👋

Tobie też miłego, teraz już naprawdę wychodzisz czy do wieczora nie wyjdziesz?😄

11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

tylko nie zostaw pepeszy w uberze bo będzie afera jak ostatnio

Hmmm... Pepesza... Ale wiesz, ona nie bardzo konweniuje że stylizacją. 

Wiem! Wyślę ją inpostem!

9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Moja 74 ciotka jest wolna 

43 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No ja wiem, że taki jest ogólnie system - ty i koleżaneczki macie sobie gadać do woli, żyć aluzjami itd., a reszta ma udawać, że deszcz pada. Najczęściej udaję. Może wrócę do tego. 

A co tu sie dzieje? Mieczysław w białych rekawiczkach, fan konstruowania fałszywych kółeczek adoracji i hejter tychże jesli do nich nie należy a które sie naturalnie zawiązały w obronie przed chamstwem i kłamstewkami rzucanymi pseudo w eter w wykonaniu min. śląskiej psiapsi kibolicy?

cos nowego 😀

A gdzie zaszczuta kibolica wogle 😀wczoraj widziałam ze sie wynurzyła rzuciła paroma prostytutkami w moim kierunku i poszla plakac z pwoodu hejtu dalej? Widzialm temat ale nie mogłam odpisywać 😀

6 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Moja 74 ciotka jest wolna 

Ile ma rentki?

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

A co tu sie dzieje? Mieczysław w białych rekawiczkach, fan konstruowania fałszywych kółeczek adoracji i hejter tychże jesli do nich nie należy a które sie naturalnie zawiązały w obronie przed chamstwem i kłamstewkami rzucanymi pseudo w eter w wykonaniu min. śląskiej psiapsi kibolicy?

cos nowego 😀

Kibolicy nie było 😉 A reszta się z grubsza zgadza 😉 Ale już Miecz odpłynął na weekend 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się