Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość str88888

AEKJ ŁÓDŹ- praca.

Polecane posty

Gość str88888

pracował ktoś? proszę o opinie na temat pracy w powyższej firmie

Gość Oszukany pracownik
Firma do tej pory nie wypłaciła od lipca ustalonej kwoty a na maile p. Adam Jakubczak nie odpowiada. Nie polecam

Gość beettttkkkaaa
ja tez nie otrzymałam wynagrodzenia od marca 2011 r

Gość AEKJ to złodzieje
Heh pewnie pisał to jeden z właścicieli;] Pan Adam odrazu wygląda na cwaniaczka...ale od początku... Aekj to firma, która zatrudnia w różnych miastach ankieterów, którzy mają za zadanie przeprowadzić ankiety w moim przypadku z właścicielami firm, bądź kadrowymi. Dają baze adresów i tu się już zaczyna problem, bo pod większą liczbą adresów nie ma wskazanych tam firm, a ludzie tam będący dziwnie się na Ciebie patrzą bo taka firma to np była ale 20 lat temu, a Ty chodzisz i tracisz czas, Przez pierwsze 10 godzin chodzenia po rzekomych firmach udało mi się ich zrobić 4 i tylko dlatego że z niektórymi umówiłam się na telefon. Czyli tracisz swoje paliwo, czas, impulsy czyli wychodzisz na minusie już w tym momencie, a tu jeszcze za ankiety nie wypłacaja pieniędzy. Chodziłam tak 3 dni powinnam zarobic ok 150 zł, których nigdy nie widziałam. Odradzam każdemu! To sa złodzieje wykorzystujacy ludzi.