Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina27

Okres!Ciąża?!

Polecane posty

Witam.Mam problem,staram się o dziecko od paru miesięcy.W tym miesiącu myślałam,że zaszłam.Różne objawy i brak okresu.Cykle co 30 dn.Jednak w 33 dc dostałam @.Był to poniedziałek-w miarę normalny okres,może trochę słabszy.We wtorek to samo.A dziś troszkę brązowego plamienia.To mnie zdziwiło,bo zawsze @ mam 5 dni a 2 następne to brązowe plamienie.Miałam w domu 2 tasty więc je zrobiłam...a tam II grube krechy!I teraz nie wiem co myśleć.Nie mam żadnych bóli jak przy @-w sumie teraz to już jej nie ma.No i nie wiem co myśleć.Mam 27 lat i zawsze śmiać mi się chciało jak dziewczyny pisały:mam okres i jestem w ciąży.Nie mam pojęcia co to wszystko znaczy...?

Gość spokojnie lekarz zrobi ci usg
bo nie ma okresu w ciąży. Co najwyżej mozesz mieć plamienia albo krwawienia które są brane za okres. Zrób beta hcg dla potwierdzenia ciąży. Jeśli znów zaczniesz krwawić albo plamić to czym prędzej do gina bo to może świadczyć o poronieniu.

Ja wiem,że nie ma okresu w ciąży.To jest niemożliwe!Ale nie przypuszczałam ,że może pojawić się krwawienie prawie identyczne jak okres.Myślałam,że tylko plamienie.

Gość spokojnie lekarz zrobi ci usg
sama pisałaś że było słabsze. W każdym razie zrób tą betę bo skoro krwawiłaś to nie ma pewności ze ciąża sie utrzymała że nie poroniłaś. Pozytywny test nie świadczy o ciązy w 100% ponieważ po poronieniu podwyższone hcg utrzymuje sie jeszcze przez pewien czas. No ale oby wszystko było ok. :)

zrob bete i sparwdz czy przyrasta czy spada! bratowa miala taka sytuacje, tez okres a na tescie 2 kreski..a potem okazalo sie, ze to ciaza biochemiczna i tyle....

Byłam zrobić bete.Jutro wyniki. Plamienie na dobre się skończyło.Ale piersi cały czas mnie bolą.