Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaPannaMłoda

Piosenki na płytę ze ślubu

Polecane posty

Gość PrzyszłaPannaMłoda

Jaki polecacie podkład, gdy są wspomnienia z dzieciństwa - jej, jego, a potem ich zdjęcia razem? Myślałam przy moich zdjęciach o "Garbage - When I grow up", przy zdjęciach narzeczonego "Kiedy byłem małym chłopcem" a przy naszych wspólnych zdjęciach o "Taką Ciebie wymyśliłem" lub "Hania Stach&Łukasz Zagrobelny Ja i Ty". A może coś bardziej żywe np. "Julia Kamińska - Każdy chciałby tak mieć" albo Junior Stress - Miłość jedna". A przy błogosławieństwie chciałam dać piosenkę "MCHWS Dzięki Wam". Piszcie co o tym myślicie, wasze propozycje i jakie wy mieliście podkłady :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Kelly Sweet "We are one" Kim Sanders"Let me love you"

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Sumptuastic"Niebo bez ciebie"

Black - It's a wonderful life - znajoma ma tą piosenkę, super to wygląda, potem przechodzi na piosenkę Marka Tranda - Moja dumka. Super dobrane, polecam!

--->podam ci wg mojego gustu Uwielbiam "Bo jesteś ty" Krawczyka.Mogę tego słuchać w nieskończoność.

Zagrobelny & Stach - jakieś kiepskie MChWS - piękny tekst, adekwatny do sytuacji, ale może w nieco innym wykonaniu Kamińska - nieco infantylnie, ale radośnie, bez sztucznej patetyczności Junior Stress - całkiem fajne Taką cię wymyśliłem - znam tylko w wykonaniu Połomskiego; słowa Kofty piękne, lecz jakoś mi nie bardzo pasuje. Zastanów się nad ogólną koncepcją - chcesz mieć radosną prezentację czy poważną/romantyczną?

Gość lkkmlikm
2.Jose Le Gall - Why Do You Run 3.Laetitia Frenod - Be yourself Come Get Your Ride - Girls Love Shoes Frank Sark - Es Una Historia Denny Savage & Henrik Wikstrom - Cos... John Cacavas & Hal David - Showtime Dunlap & Ferrari & Nickoley &... Richard Myhill - Hold Tight Steve Sidwell - You're The Daddy Matt Hirt & Flavio Gaia - Tudo Por V... John Cacavas & Hal David - All Day Martha L. Amado - Why Do I Care For You? Stephen Lang - Don't Do Me Wrong Jose Le Gall & Richard Charest - Gon... Brian Wayy - True Love's Waiting Ronald Dunlap & Scott Nickoley &... Robert J. Walsh - Let My Heart Do The Ta... Robert J. Walsh - A Lot Like Being In Lo... Leo Delibes - Flower Duet Lewis LaMedica & Stephen Lang - How ...