Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisałam jako ona

Oralny kompromis w małżeństwie ;)

Polecane posty

Gość pisałam jako ona

zawarliśmy z mężem taki układ, że nie kochamy się oralnie on brzydził się zawsze minetki, ja nie umiem robić nawet loda mimo że próbowałam a teraz po prostu mam opory i nie zamierzam się zmuszać, podobnie jak mój mąż nigdy się nie zmusił do minetki czy taki układ w ogóle ma sens, bo jednak przyznam, że boli mnie ta cala syt .Najbardziej fakt, że mąż się brzydzi cipki a czyta się tyle,że faceci uwielbiają pieścić oralnie kobiety.

Gość pisałam jako ona
no pewnie, ale ja chociaz póbowałam i mogłam się nauczyć, gdyby zaszła potrzeba :P

No to masz problem, bo jak rozumiem Ty byś jednak chciała minetki? Nie rozumiem Twojego faceta chyba, że wyglądasz nieciekawie.

Gość pisałam jako ona
no pewnie wyglądam nieciekawie, bo skąd te opory nie, ja już nawet nie marzę o minecie tylko psychicznie się z tym źle czuje

Gość pisałam jako ona
tak, rodzina bardzo religijna ale nie sądzę, żeby rodzice mieli wpływ na jego gusta seksualne

Gość pisałam jako ona
oczywiście, że dbam a gdyby było coś nie tak "tam", to najpierw trzeba spróbować , żeby móc się wypowiedzieć w temacie. a druga sprawa jest taka, że mąż się zgodził ale niechętnie bo on chciałby być pieszczony oralnie, jemu się podoba tylko w jedną strone

Gość to dziwne ze obydwoje
nie lubie orlanego ,ale skoro wam pasuje no to ok.

No to z Twojej kobiecości widzę, że nici. Chyba musisz się dowartościować z kimś innym, choćby przez chwilę.

Gość pisałam jako ona
traba - no właśnie mój mąż to ten sam typ on się z góry brzydzi, jakaś ukryta fobia przed zarazkami, bakteriami ??

Gość pisałam jako ona
z depilacja jestem zaznajomiona ;) chodzi pewnie o wygląd, bo mam duże wargi zew. no ale kurwa mać, spróbowac chociaż raz mógłby prawda?

"tak, rodzina bardzo religijna ale nie sądzę, żeby rodzice mieli wpływ na jego gusta seksualne" To nie gusta. Jak ktoś ci wmawia od urodzenia że kobiety są nieczyste, to w to wierzysz.

Prawda! I jeszcze te duże wargi, mmmm... Zrób to z kimś innym, wyrzuty sumienia spal w piecu. Przy nim to chyba kobieco się za bardzo nie czujesz?

Gość to dziwne ze obydwoje
moze twoj maz wczesniej to robil z kims i moze ta dziewczyna byla brudna i smierdziala i teraz ma atakie zle skojarzenia. ja pamietam jak moj kumpel raz zaczal sie lizac po pijaku z pewna klietnka i chcial jej patelnie wylizac ale mowi ze jak zeszedl tam na dol to tak walilo ze udal ze zle sie czuje zeby przerwac ta cala scene ;-)

Gość pisałam jako ona
nie nie, kobieco zupełnie się nie czuje, mam masę kompleksów mimo , że wyglądam lepiej od przysłowiowego paszteta :P nie rozumiem z tą religia, ale może sie nie znam :) Jak kobieta może być po prostu nieczysta ? ale cóż, life :)

Gość pisałam jako ona
a tak, lizał podobno swojej pierwszej dziewczynie i mu " się nie podobało" tym bardziej żal mam do Niego, że na mnie nawet nie zechciał sie wysilic i spróbować. a tak poza tym, całkiem fajny facet ;)

Gość pisałam jako ona
teraz oczywiście już nie przesadzam z tym dbaniem o siebie na dole, bo po co ? dla siebie wystarczy , że się podgole i umyje żelem intymnym kiedyś , młodsza i głupia, szorowałam się 5 razy pod rząd, depilowałam do zera, wcierałam delikatnie wazelinę zapachową w wargi w oczekiwaniu na wielkie G**

Gość pisałam jako ona
bez przesady z tymi zdjęciami ;) młody ? oboje po 28 lat :)

No to chyba mało doświadczony, raz tylko spróbował i się zraził?

"nie rozumiem z tą religia" Jak to nie rozumiesz? Wg kościoła seks jest tylko i wyłącznie do prokreacji. A jak poczujesz przyjemność to powinnaś się spalić na stosie. Jak ktoś ma barierę w postaci wychowania to ciężko to przeskoczyć. "Nieczysta" to przenośnia była. Chodzi o to że z żoną to pod kołderką i po bożemu. Wszystko inne to grzech przeogromny

"wazelinę zapachową w wargi" Po co? Najpiękniej kobieta pachnie kobietą właśnie, a nie jakimiś fiołkami...