Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeźiebiony84

Dziewczyna z Apteki - pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Przeźiebiony84

Byłem dziś na rehabilitacji, zaplanowłem wejści do apteki w której pracuje dziewczyna o bardzo ładnych rysach twarzy, (upatrzyłem ją od poniedziałku) Chciałem do niej dziś zagadać spytać sie wprost (bo inaczej nie umiem) czy umwiła by się ze mną na kawe , żeby się poznać (założyłem z góry że nie mam szans, bo jestem przeciętny facet),trudno mi nawiązać kontakt z dziewczynami. Więc stałe tak przed apteką 15-20 min rozważająć za i przeciw. I podjołem decyzje z całą pewnością Powim "Cześć może umuwilibyśmy się kiedyś na kawe" z prośbą o numer telefonu. No i weszełm do apteki, dziewczyna spojrzała na mnie i powiedziała słucham a ja na to poprosze Scorbolamit (przestraszony, serce waliło mi jak jakiś tłok) próbowałem tak 2 podejscia :( (całej apteki przecież nie wykupie). Poprostu nie moge się przełamac do żadnej obcej kobiety. I mam pytanie do kobiet. Czy nie będzie coś głupiego dennego, dziwacznego lub żeby dziewczyna nie uznła mnie za frajera albo zeby się mnie nie przestraszyła Mam taki pomysł isć następnym razem do apteki z kartką na której była by moia propozycja z kawą i jej podać. (mam nadzieje że nie będzie robić dziwnych min)

Gość lu ne
jak zobaczy jakie błędy ortograficzne robisz to na pewno cię nie będzie chciała

Gość tyle i az tyle powiem
wydrukuj sobie druczek recepty lub zdobadzi na niej wypisz jako lek kawe z farmaceutka. uzyj komplementow na tej recepcie:D a potem wejdz i jej podaj przy okienku. i koniecznie nam napisz co wyjdzie:D