Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja nie lubięęęęę

nie lubię się malować!!!!

Polecane posty

nie lubię i już :O ale się maluję, bo nie chcę wyglądać na zapyziałą :O nie lubię tuszować rzęs, nakładać pudru, rysować kresek :O nudzi mnie to. mam autentyczną odrazę :O jak przyspieszyć proces malowania się?

Gość ama prawoa ale jaka
ja sie lubie malować ale nie znosze nakłdac fluidu sie sie z tym czuje ze mam cos na twarzy i to cos niszczy moja skóre :O

Zrób sobie trwały makijaż u kosmetyczki (np.kreski). Też nie przepadam za paćkaniem się, więc makijaż ograniczam do tuszu.I nie czuję się przez to "zapyziała" :)

Gość tumanicoooo
dzisiejsze kosmetyki nie niszą twarzy :O

Gość mejzi
ja najbardziej nie lubie zmywania tapety, a przyspieszyc mozesz chyba tylko poprzez nabranie wprawy w malowaniu, albo ograniczyc ilosc nakladanych produktow

Gość ama prawoa ale jaka
niszcza niszcza moze w mniejszym stopniu niz kiedys ale jednak nakłądanie make up potem jego scieranie i tak 365 dni w ciagu roku, myslisz ze nie wpływa na stan cery ? :O pocieraj codziennie jedno miejsce na .. no nie wiem nodze a zobaczysz ze po jakims czasie skóa bedzie inna zmieniona, gorsza zaczerwieniona niz na nieruszanej czesci:O

Gość aswdwqdewdedr
ja tylko tuszem smyram rzeski

Gość ama prawoa ale jaka
ja też nie znosze zmywania tapety :O czy mto robicie ? ja jak najdelikatniej jak moge mleczkami i olejkami a skóra i tak jest po tym zaczerwieniona :O i zajmuje mi to conajmniej 20 minut mam słab naczynka jak mnie to wkurwia :O

Gość ja też nie lubię się malować
chociaż i tak nakładam tylko lekki podkład, sypki puder (żebym się nie swieciła) i tusz ale wkurza mnie to bo sporo czasu mi to zajmuje żeby ten "makijaż" był idealny a nie byle jak rozmazany podkład i posklejany tusz na rzęsach czego nie cierpię.

Gość aswdwqdewdedr
moja kolezanka nawet spi w makijazu i ma tak straszna cere ze szok

Gość nudy w robocie
To się nie maluj. Przynajmniej facet się nie przestraszy rano jak cię zobaczy w łóżku.

Gość aswdwqdewdedr
mam tez mnostwo kolezanek ktore nosza maski na gębach ahahahah polewka masakryczna ahahah

nie paćkam się nie wiadomo czym. tusz, kreska i delikatny podkład- ot co. po prostu nienawidzę stać przed lustrem i majstrować coś przy gębie :O to zajmuje przynajmniej 10 minut- nie wiem czemu, ale czuję, że marnuję życie, czas i młodość :O

Gość puciac acaac
jesli nie lubisz, to nie maluj sie. poprostu. Moze wygladasz ladnie bez makijazu

Gość 665465468546895958695868506805
ja też nie lubię, ale maluje się..nie zawsze..mogę wyjść bez makijażu na ulice. nakładam tylko podkład i tusz..czasem kreska i to wsio. zmywam to w 2 minuty żelem do mycia Twarzy, myją dwa razy pod rząd, wycieram papierowym ręcznikiem - przyklepuje bardziej y nie trzeć.

ja mam bardzo wrażliwą cerę i powiem Wam,że jak zmywałam kiedyś makijaż różnymi mleczkami, wacikami, żelami to miałam masakrę, cera była podrażniona, wyskakiwały różne syfy i teraz jedynie myję makijaż samą wodą z mydłem, robię tak od 2 lat i nigdy nie miałam wcześniej takiej ładnej cery. Po umyciu jakiś krem nawilżający i wsio. Naprawdę te wszystkie mleczka, toniki, żele do mycia twarzy to o dupe rozbić :o Jedynie jak mam mocniejszy makijaż oczu gdzieś na wyjście to zmywam go najpierw chusteczkami nawilżanymi dla dzieci a później normalnie podczas prysznicu wodą i mydłem.

Gość ama prawoa ale jaka
ja mam brzydką cere wiec bez podkladu ani rusz a to takie błedne koło :O:( brzydka cera =podklad=jeszcze brzydsza cera= znowu podkład i nie ma kiedy przerwac błednego koła :O

już nie wspomnę jakie miałam podrażnione oczy od zmywania makijażu wszelkimi płynami do demakijażu czy mleczkami :o Mówię Wam, najlepsze mydło i woda! żadne inne badziewia

Gość aaaaaaaaaaaaah
a ja bardzo lubie się malować ;) w ogole przyzwycziłam sie i nie czuje,ze mam cos na twarzy .

Gość ama prawoa ale jaka
no własnie moze sprobuuje a jakie to mydło ? szary jeleń ? kiedys umyłam twarz naturalnym mydłem z grecji z dodatkiem oliwy i pomarańczy to mnie cholernie wysypało malutkimi czerwonymi chrostkami nie wiem uczulenie jakies :O

Gość 665465468546895958695868506805
co to są kurwa mać chroski ?? :O

Gość ama prawoa ale jaka
krostkami ?:O wiadomo o co cho..nigdy nie wiem jak jest poprawnie:O czy moze mydłem bambino ?

ja niby nie mam brzydkiej cery- żadnych krost, pryszczy etc. niemniej mam brzydkie przebarwienia i zakrywam je niewielką ilością podkładu.

Gość 12345u473490
domakijazu? najlepszy bejbidrin w plynie 10zł za pol litra taki z pompka w rosmanach do kupienie mozna nim oczy myc i nie szczypie ja nie uzywam juz zadnych wacikow mleczek itd - tylko to

Nie, biały jeleń wysusza i ciężko nim zmyć tusz do rzęs :) Ja używam mydeł dla dzieci, różnych :) Naprawdę cera się poprawiła i od 2 lat ani jednego pryszcza nie miałam. W dodatku nie jest już tak przesuszona. Samo pocieranie twarzy wacikami czy płatkami podrażnia ją więc po co się męczyć jak można pod prysznicem umyć buźkę mydłem.

Gość Co za dużo to nie zdrowo
Ja maluję się tylko tuszem i pudruje twarz pudrem w kamieniu, nie zajmuje to dużo czasu a efekt wystarczający, nawet przy mojej skłonności do rumieńców :D. A makijaż zmywam chusteczkami nawilżonymi dla dzieci ;) A jeżeli nigdzie nie wychodzę, albo tylko do sklepu to nie maluję się w ogóle, a jestem blondynką i rzęsy mam jasne.

Gość zuzizak
zainwestuj w makijaz permanentny, ja mam od 2 lat, brwi, kreski górne, dolne i cieniowane usta a wczesniej malowalam sie raz na 3 lata. Super sprawa i pięknie sie cały czas wygląda!

Gość jiojioj
ja nienawidze z kolei zmywac tuszu do rzes, mimi drogich plynow 2 fazowych nie da sie zmyc tuszu za pomoca jednego dotkniecia wacikiem. Mam przez to ciagle zaczerwienione oczy, bo zawsze jakas drobinka tuszu wpadnie od oka

Gość zuzizak
dobry jest dwufazowy zmywacz z sephory, niedrogi, przykladacz, naciskas i lekko zmywasz, dobrze zchodzi

ale jak przyspieszyc?? jak sie nie chcesz malowac to tego nie rob i tyle.. moze przejedz pudrem po twarzu i bedzie ok