Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia541

Jestem kobietą,a mam dłonie wielkie jak facet:(((((

Polecane posty

Gość Ewcia541

Chodze z naciagnietymi rekawami,byle by tylko rak nie bylo widac:( Nigdy nie bede miec chlopaka:(((

Gość aswdwqdewdedr
a ja mam sliczne rączusie delikatne i subtelne

Gość fdfsdsdfsdf
to pewnie i palce masz długie, wykorzystaj to do przy grze na gitarze:) a to, czy znajdziesz sobie chłopa, zupełnie nie zależy od dłoni, liczą się inne względy, niekoniecznie estetyczne

Gość jfgghf
a nosisz tipsy albo dlugie paznokcie? one troche wysmuklaja palce

Gość Ewcia541
od dziecka gram,ale na pianinie..Pozniej przestalam grac gdy zdalam sobie sprawe z tego ze mam wielkie rece,bylo mi wstyd:(

Gość Ewcia541
No mam dlugie paznokcie,ale to prawie nic nie daje:( Moje rece nie dosc ze sa szerokie,to jeszcze jakies grube,popuchniete,po prostu masakra:(

Gość fdfsdsdfsdf
nie rezygnuj z muzyki, to wielka rzecz, poza tym możesz wtedy spotkać kogoś, komu podobnie w duszy gra...

Gość ejjjj ..
eeee tam, ja mam wielkie stopy (numer 44) a jestem stosunkowo niską kobietą. także zawsze może być gorzej.

Gość kasiuuurek
jakże Ty musisz być mało kobieca

Gość jfgghf
po prostu taka ich uroda, a moze kosmetyczka by ci cos doradzila? jakies specjalne masaze, moczenie? improwizuje teraz ale moze by to cos dalo

Gość Ewcia541
kasiuuurek ...i tego sie wlasnie wstydze:(

Gość wyobraż sobie to nietrudne
że mam również duze dłonie. W ogóle mam grube kości. Dłonie choć duże mam zadbane. I nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem sobie faceta. Mój eks mąż ( drobnokościsty) miał dłonie wielkości moich. To w niczym nie przeszkadza. Nie wybiera się partnera dla ładnych dłoni :) Teraz jestem w komfortowej sutyacji. Mój obecny facet jest wysoki, postawny i moja dłoń prz jego są małe..

Gość kkuterda
Ja mam kolezanke,ktora ma strasznie duze rece.Rece jej meza przy jej dloniach sa takie malutkie...hehe smiesznie to troche wyglada,no ale co zrobic,przeciez sobie rak nie poucina:D

Gość Ewcia541
wyobraż sobie to nietrudne Moje tez sa zadbane,ale jakos mnie to za bardzo nie pociesza...

Gość aaaaaaaaaaaaah
i co z tegoo?? jedna ma męskie ręce inna kulfoniasty nos,trzecia zwisłą doopę i tak milion rzeczy mozna wymieniac, nikt nie jest idealny kobieto :O ciesz się,ze ręce masz.

Gość lu ne
miałam taką koleżankę, budowę miała średnią ale dłonie, łoj matko jak łopaty, szerokie dłonie, gruuube paluchy, no raczej nic się z tym nie da zrobić, przecież nie odetniesz, musisz je zaakceptować i tyle

Gość Ewcia541
Widzicie....mowicie"I co z tego" ,ale jednak takie osoby zwracaja wasza uwage.Dla mnie moje rece to jest mega kompleks:(

Gość Ewcia541
czasami slysze takie teksty od kolegow "jeeeeee,ale ty masz lapska wielkie" i smiech...:( w takich momentach chcialabym...eh...:(

Gość klllaewrw
oj nie martw sie,sa gorsze problemy

Gość zlaweda
Dareios Bo ci bedzie mogla wziac calego do reki?:D:D:D

Gość yhh5h5
wlasnie niektorzy rak nie maja:/

Gość zlaweda
Dareios no nie mow,ze masz takiego duzego:D:D:D

nie zamierzam się chwalić rozmiarami. po prostu nie przeszkadzałoby mi gdyby kobieta miała duże dłonie. faceci raczej patrzą na sylwetkę, na twarz, włosy a nie na takie detale.

Gość Masakraa! Ja też!
Hym. Mówicie ,ze to nic, trzeba zaakceptowac itd,bo nie wiecie co to naprawde znaczy. Ja też mam duże łapy, wcale by mi to nie przeszkadzało,gdyby nie teksty ludzi z mojęj klasy: o jaa! Ale masz łape! Wiekszą niż Stasiek. Ej no ludzie. Wiadomo,źe wtedy robi sie komus przykro... A chłopacy? Nie wiem osobiscie czy by im to przeszkadzało,bo zwykle ze wzgledu na te ŁAPY unikam chlopakow. Jestem ładna, szczupla, dość wysoka, mam powodzenie, wielu kolesi do mnie śtartuje,ale ja zawsze ich olewam,bo boje się jak zareaguja na moje dłonie... To naprawde utrudnia życie, wiec nie mowcie,źe to nic takiego...

Gość ollll
ALe masz proble. Ja tez mam dość duże dłonie i mam to gdzieś .... !

Gość właśnie!
Zgadzam się z "Masakra! Ja też!". To utrudnia życia, ostatnio mialam podobną sytuację, Witałam się z kolegą, po czym powiedział do mnie: "Ona ma wielkie łapy! Jak chłop!" I powtarzał to kilka razy, głośno... Może się Wam to wydawać "normalne", ale uwierzcie, naprawdę przykro jest coś takiego usłyszeć.

Gość Femdom fan

Długie palce sięgają idealnie do męskiego punktu g czyli prostaty, jak doprowadzisz go tak do orgazmu to natychmiast pokocha twoje duże dłonie 🙂

Gość Kiss

Ja mam łechtaczkę o kształcie i wielkości ogórka gruntowego i kto ma gorzej? :((((((((