Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka98765

Temat: czy macie w przedszkolu LOGOPEDE?czy zwrócił wam jakieś uwagi do wymowy?

Polecane posty

Gość milutka98765

i czy 4 latkowi można już oceniać wymowe? nie sądzicie ze to za wczesnie,gorzej jak dziecko bardzo nie wyraznie mówi,a wręcz nie można go zrozumieć. Mamy takiego co se pleni, jest w ogole do tyłu bo nawet nie rozpoznaje kolorów,ale jakie ma słownictwo Idzie pies-on mówi idzie hau hau na zęby mówi- ciucioki na młodsze dzieci- dzidzi

Gość ankaOLESNO9998
u nas jest,przedszkole prywatne,dlatego.Miałam małe problemy z córką,ale cwiczyla z pania na zajeciach i jest ok.Mielismy tez przypadek chlopca ktory po usunieciu migdalka zaczal strasznie mowic,niewiem z jakiej przyczyny,ale mama zapisala go na dodatkowe zajecia u tej pani mgr i juz jest dobrze. a co do tego chlopca co tak zdrobniale mowi-bedzie miał kłopoty w szkole,dobrze by było z nim ćwiczyć.

Gość matka090948445
u nas nie ma przedszkole publiczne.jestem za tym żeby w każdym przedszkolu był logopeda.

Gość fsfasfasfadfasfsd
a po co? z moich podatkuów maja pomagac niedorozwojom co hal hal mówia zamiast pies? no litsci

Gość ja chrzcilam mala
Moj brat zaczal szybko mowic, juz po roczku mowil prostymi zdaniami, a jak mial niecale 2 latka to mowil juz wszystko. Tylko nie umial wymawiac r i sz. Do logopedy dostal skierowany dopiero w zerowce.

tak jest logopeda w przedszkolu logopeda syn był na zajęciach z logopedą żadnych uwag nie miała pani syn ma 4 lata