Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie mogą być powody...

Powody dla których młody superprzystojny fajny chłopak nie ma od roku dziewczyny

Polecane posty

jakie mogą być?? dodam, że taki chłopak byłby ideałem dla 86% lasek w podobnym wieku odpowiedzialny, troskliwy, kochający zwierzeta, dba o rodzine, dziewczyne, ma mnóstwo znajomych,wszyscy go lubią, łatwo nawiązyje znajomosci, wesoly, ma wiele pasji... na bank brak dziewczyny nie jest spowodowany tym,że żadna go nie chce wiec?

pewnie dlatego, że jest kompletną ciotą - fujarą i mameją życiową - do tego pewnie niesamowicie miałki i nudny ;) poderwij go to się przekonasz 🖐️

Gość aaaaaaaaaaaaah
a czy zawsze musi byc jakiś powód???????? moze po prostu chce byc sam,nie spotkal kogos z kim chcialby byc ..jezuu ludzie :O

Gość aaaaaaaaaaaaah
a ty dyrektorke niedoswiadczona locho sie nie udzielaj,bo tak mialkiej ,nudnej i tandetnej do bólu kobiety to ja jeszcze nie widziałam :O 🖐️

Gość a ja mysle ze dlatego iz...
nie jest latwo znaleźć równie "idealną" dziewczynę, więc woli być sam i ewentualnie się spotykać z kimś bez zobowiązań, niż wiązać się z "byle kim" też znam taki przypadek:)

a ty doświadczona locho udzielaj się udzielaj ;) ile tylko możesz :D 🖐️ ps. duża praktyka na trasie? ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
haha powinnaś zapytać siebie :) ale rozumiem,wyprzedzasz ludzi bo boisz się tego pytania! Dodaj jeszcze Twoj stały i ulubiony tekst ''... spod budki z piwem'' hahahahh :D:D leje.

Gość prawdaihuj
no to na 100% nieswierzy oddech:-)

czy Tobie się coś w główce nie popierrrdoliło ostatnimi czasy? ;) ogranicz te psychotropy bo oprócz nerek zniszczą Ci także mózg - choć chyba już jest za późno ;(

Gość leszoera
mnie zawsze dziwi że ktos sie dziwi że nie ma partnera kurva , a musi mieć na siłe ? moja kumpela płakała bo uważa sie za super laske a od 2 miesiacy nie ma chłopaka , uważa że ziemia sie zawaliła

Gość aaaaaaaaaaaaah
skończ kobieto,bo jesteś żałosna..jak zwykle przez brak riposty starasz się obrócić wszystko ''w żart'' ..Tobie sie w głowce poprzewracało .

heh dyrektorke zrobiłaś się bardzo agresywna ostatnio ... czyżby jakieś problemy ??

ale to nie jest żadrt ;) to tragedia - dla Ciebie.... niestety - ja to rozumiem i serdecznie CI współczuję.. w zamian możesz mnie zwyzywać od kogo tam tylko chcesz :classic_cool: 🖐️

Toksy - kolejny post do mnie??? masz jakąś obsesję dziewczynko... uważaj aby nie wymknęła się spod kontroli :classic_cool: 🖐️

dyrektorke nie umiesz czytać przecież pisałam, że jest fajny, kazda by go chciała, w ogóle nie jest frajerem, jest super zaradny, pomysłowy, nie zaprasza na nudne randki, ma sportowe auto...wiele pasji...

powodow moze byc wiele. Sa tacy ktorzy pierwsi nie podbija do dziewczyny, sa tacy ktorzy sie przejechali w przeszlosci i boja sie zaczynac zwiazek i to jest pewna forma asekuracji przed cierpieniem, sa tacy ktorzy uwazaja ze bedzie jeszcze czas na dziewczyne i powazny zwiazek a teraz jest czas na to zeby korzystac z zycia, niektorzy ludzie sa powolani do zycia w samotnosci i nie czuja potrzeby wiazania sie z druga osoba.

chodzi mi o to,że to mój ex... chyba nie jest typem singla...zanim mnie poznał miał laske pół roku wczesniej, myslałam ze po mnie też kogoś szybko znajdzie... :(

jakiej kontroli ? wiesz wydaje mi się że to ty wymagasz kontroli a ostatnio to juz szczegolnej ... :o

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie mam zamiaru Cie wyzywać nie bedę sie znizac do Twojego poziomu, idź oglądaj Trudne sprawy 🖐️ narty ; *

Gość aaaaaaaaaaaaah
toksy daj spokój - toć to zakompleksiona dziewczyna która mysli,że nadrobi szumu strojami z doopy.. . :O W głowie pstro i sie wiecznie chwali .

może to być, że nadal mnie kocha?

jakie mogą być powody... dyrektorke nie umiesz czytać przecież pisałam, że jest fajny, kazda by go chciała, w ogóle nie jest frajerem, jest super zaradny, pomysłowy, nie zaprasza na nudne randki, ma sportowe auto...wiele pasji... napisałaś, że każda by go chciała a potem, że żadna go nie chce ;) pewnie on żadnej nie chce - gej i tyle 🖐️

Gość tyytytytytyyyy
może jeszcze nie ochłonął po związku z Tobą,nie uporał sie z mijającym uczuciem? powodów moze być wiele,ale skłaniam sie ku temu,że nie znalazł odpowiedniej dizewczyny.CO z tego,że każda na niego leci jak dla niego każda byle jaka.Może on chce taką,która na niego nie bedzie lecieć jak wszystkie pozostałe ;)

aaaaaaaaaaaaah toksy daj spokój - toć to zakompleksiona dziewczyna która mysli,że nadrobi szumu strojami z doopy.. . W głowie pstro i sie wiecznie chwali . chylę czoła :D przed specjalistką od nadrabiania szumu :D :D :D 🖐️ ps. jeśli ja mam pstro - to strach pomyśleć co Ty masz? :D

Gość Redda
"na bank brak dziewczyny nie jest spowodowany tym,że żadna go nie chce wiec?" dyrektorke - yy sorki, umiesz czytać ? :/

dyrektorke daj sobie na wstrzymanie ok ?? podobno najtrudniej uwierzyć jak ktoś powie prawde .... nie rzucaj się tak bo te twoje uwagi nie sa smieszne(choc tak myslisz) tylko żałosne :o zrob cos pozytecznego i wyjdz z tego forum 🖐️

Gość aguśka;)
może wcale nie jest taki superprzystojny ani fajny za jakiego się uwarza

Toksy zrób coś jeszcze pożyteczniejszego i sama wyjdź z tego forum... przecież i tak 80% postów kierujesz do mojej skromnej osoby ;) 🖐️

on sie nie uwaRZa :O za superfajnego tylko taki jest, laski dużo ładniejsze i lepsze ode mnie na niego leciały... jak ze mną był podobały mu sie inne :( więc go zostawiłam, żeby sobie był z jakąś lepszą a on teraz jest sam... :/ nie rozumiem facetów, łudzę się że może ciągle mnie kocha i to dlatego...może zrozumiał, że uroda to nie wszystko :(