Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może już mama

jak myślicie? czy beta z krwii wyjdzie po 10dniach od stosunku czy za wcześnie?

Polecane posty

Gość może już mama

j.w.

Gość beta wyjdzie dodatnia
10 dni ,ale po owulacji więc jeśli nei jesteś pewna co do niej, to poczekaj jeszcze 3 dni

MOze wyjdzie moze nie. Ale najlepiej zrobić po terminie @, bo wcześniej moze byc biochemiczna i bedzie ci przykro jak dostaniesz @,

Gość może już mama
właśnie kurczę z tym terminem @ jest tak, że odstawiłam tabletki i @ mogę mieć jutro (dziś 28dc), za tydzień albo i za miesiąc wywołaną, bo wszystko mogło się rozregulować...jeśli chodzi o owulację to chyba ją przechodziłam przed stosunkiem (tak mi się wydaje, ale nie mogę być pewna), bo miałam 3dni plamienia i ból jajników i podbrzusza silny - to był pierwszy cykl po odstawieniu tabl. i chyba jajniki się w ten sposób "budziły"...

kobieto, trzeba było tak od razu;) w twojej sytuacji nie ma nawet co mówić o "planowym terminie @" ponieważ po odstawieniu tabletek anty organizm ma prawo wracać na normalne tory nawet przez pół roku i fakt, że nie masz @ np. 60 dni nie jest niczym dziwnym w twojej sytuacji czekaj cierpliwie na @

Gość może już mama
arszenika, ależ to bardzo dobrze:) a to dlatego, że chciałam odczekać 2miesiące od odstawienia tabl. i dopiero się starać:) dlatego wcale wynik negatywny mnie nie zdołuje...wiesz czego się boję? ciąży mnogiej, bo mam już jedno dziecko i dopiero 20pare lat, dlatego chciałam trochę odczekać, ale gumka mężowi pękła;/

jeśli tak, to poczekaj jeszcze te 4 dni i zrób test z krwi najwcześniej 14 dni po stosunku

Gość może już mama
beta wyjdzie dodatnia - to wiem, że mogę nie mieć miesiączki długo:) liczę się z tym- choć mam nadzieję, że będę jednak z tych kobiet, co to po odstawieniu tabl. mają regularne cykle:) bo chcę za 2miesiące zacząć się starać:) ale powiedz mi, czy jeśli 10dni temu miałam stosunek, a jeszcze wcześniej raczej owulacje to mogę już zrobić tą betę?:)

Gość może już mama
o, widzę, że mnie uprzedziłaś "beta wyjdzie dodatnia" :) dzięki...poczekam:) trudno...

jeśli współżyłaś po owulacji to szanse na ciążę są raczej marne;) niemniej jeśli koniecznie chcesz zrobić tę betę, to odczekaj te minimum 14 dni po stosunku

Gość może już mama
jeszcze raz dzięki...wstrzymam się do poniedziałku i zrobię...pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi!