Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awae

pomocy ! spr sercowa;/ !!!

Polecane posty

Gość awae

Hej ! Mam mały problem . Po 5 latach spotkałam kolege z gimnazjum . Pare razy widzielismy sie w gronie znajomych . Spodobał mi sie nawet . Mial we wt ( wczoraj robic ur . Ale w Pon odwołał bo sie rozchorował . W trakcie rozmowy ( stwierdziłam , że raz kozie śmierc) zaprosiłam go na pizze urodzinowa w śr ( dziś , dziś ma ur). Zgodzil sie umówilśmy się ze jeszcze zadzwonie do niego i ustalimy dokładny termin . Wczoraj zadzwoniłam , czy spotkanie jest aktualne ,czy jest chory (bo chciałam ew jakos sobie inaczej rozplanowac dzisiejszy dzien ) . zadzowniłam powiedział , zadowolony , ze jutro kazda pora mu odpowiada , że jest cały zcas dostepny i jak coś moge go gdzies porwac . Oczywiscie to tak w żartach no to pogadalismy chwile , ustaliliśmy wieczór i pow , że dam jeszcze dokładnie znac o której bo mam szkolenie w pracy i nie wiedziałam do której bedzie trwac . Zadzwoniłam do niego o 14.00 i ma wyłaczony tel... . Dzwoniłam znowu i dalej ma wyłaczony. Nie wiem myśłicie , że to specjalnie ?kurcze.

Gość ichjiajiocjida
trudno powiedziec. moze mu padła bateria i nie zwrócił uwagi, a moze specjalnie wyłączył

Wyślij smsa że nie mogłaś się dodzwonić i tyle. Jak będzie chciał to się odezwie.

Gość awae
no nie wiem wczoraj wydawał sie zadowolony , pow ze u kazda pora pasuej etc. Ech ... troche sie zestresowałam .

Gość awae
wiesz co dzowniłam do niego z zastrzeżonego jak bedzie miał dow ieczora wyłaczony to znaczy ze zrobil to specjalnie . Wtedy napisze mu sms , ze odwołuje JA;] i przynajmniej nie wyjde na głupka

nie stresuj się, jak odwoła spotkanie to będzie jego strata a nie Twoja. jak mi nie pasuje spotkanie to mówię od razu.

Gość awae
no a on sie odrazu zgdził . Nie moge naciskac bo to kumpel i mamy wspólnych znajomych nie chce jakis dziwnych akcji ..

Gość awae
wczoraj jak dzwoniłam , to ustaliliśmy wieczór * . Ale miałam dac znac o której dokładnie...

jak się nie odezwie to mu wieczorem napisz życzenia urodzinowe, ale takie krótkie i bez wylewności. i dopisz że fajnie że się odezwał

Gość awae
ma dziś ur . Wiec dziwne , że ma wyłaczony telefon . Zawsze czeka sie na zyczenia :)

Gość awae
napisze mu , że dzownilam ale miał wylaczony tel . że JA ;] odwołuje spotkanie i życze mu sto lat . Tak zyczliwie :P

Gość awae
albo nie, spotkam sie z nim, zrobie mu laske, a potem powiem, ze nic miedzy nami nie bedzie :P

Gość awae
nie no ale zła jestem już półtorej h ma wyłaczony . Przynajmniej odkad zadzwoniłam 1 raz :(

Gość awae
nie wiem co zrobic, moze wysle mu mmsa z moja pusia, moze to go zacheci? :)

Gość asdfghjkl;tyuio
ja na twoim miejscu bym do niego n ie wydzwaniala jak chcial by sie spotkac to by odezwal sie a tego nie zrobil

nie dzwon wiecej poczekaj az on sie odezwie jak nie to wyslij smsa wieczorem.moze mu cos jednak wypadlo i nie wiedzial jak odwolac spotkanie

Gość asdfghjkl;tyuio
jakby b yl wporzadku to by napisal wczesniej ze cos mu wypadlo i juz

moze nie napisal bo faceci twierdza ze my kobiety nic nie potrafimy zrozumiec i potem focha strzelamy.mi tak ostatnio kolega powiedzial ktory sie ze mna umowil i sie rozchorowal i zamiast zadzwonic ze sie zle czuje to przyjechal

ehh nie wiem czy mu zalezalo chociaz zeczywiscie ta sytuacja pokazuje ze tak.potem zadko sie odzywal ciezko mi bylo sie z nim wogole skontaktowac i spotkalismy sie po prawie dwuch tygodniach.powiedzialam mu ze wkurza mnie to ze sie nie odzywa ani nic.potem mu wyslalam smsa czy ma wogole jakies plany wobec mnie czy o co tu chodzi.nawet nie raczyl odpisac.na nastepny dzien zadzwonilam ale akurat nie mogl rozmawiac i sie poddalam od tamtej pory sie nie odzywam.wczoraj czyli po 4 dniach dzwonil do mnie ale nie odebralam i nie moge sie przelamac zeby zadzwonic.wczoraj chcialam wieczor ale stwierdzilam ze jednak nie zadzwonie i zadzwonilam do kolerzanki

zawsze siedzi na niewidocznym na skype wczoraj byl caly czas dostepny chyba czekal az sie odezwe.