Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samirowskaamenda

wytlumaczcie mi swoje zachowanie bo jako facet nie rozumiem !!!!!!!

Polecane posty

Mnie tez to przeraza ale coz :( c,est la vie na forum w 99% siedzzi banda oszolomow i gowniarzy sa mocni tylko w wirtualnym swiecie tu odreagowuja swoje niepowodzenia. A jenny, zdesperowana zona to swietne laski. Noxi troszke mnie drazni ale tez w miwre ok laska ;)

Witam wszystkich! Ja jestem tu nowa, ale nie mam zamiaru ani nikogo wyzywac ai tez sie takim ewentualnym wyzywaniem przejmowac. Chociaz mam nadzieje ze da sie tu znalezc jakichs fajnych ludzi o ciekawym spojrzeniu na zycie. Bo szczerze mowiac wszystkie "nagonki" sa jak dla mnie na kiepskim poziomie. Od kafeterii spodziewam sie wiecej niz takie cos.

@Autora Dramatyzujesz. Ja piszę co myślę. Olewam durne i puste wpisy (95% ignoruję) i żyję dalej. Może piszesz coś co ludzie krytykują a Ty nie znosisz krytyki?

Gość USB MAN
No niestety wszyscy zazdroszczą każdemu i pragną mieć coraz więcej - w 21 wieku zamiast coś naprawiać wszystko wyrzuca się do śmieci. Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------------- http://memorabbit.pl

Gość dck
haters gonna hate :)