Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia....

Ciąża... kiedy zaszlam??

Polecane posty

Gość Olcia....
zastanawim sie czy powinnam teraz spytac kolege o grupe krwi na wszelki wypadek bo wiem ze trzeba wiedziec..

Gość wyluzowana pomaranczaa
Olka zaszlas w ciaze kiedy sie bzykalas

Gość spokojnieee
ja wiem jak wygladaja wyniki bety HCG zawsze zakres referencyjny jest 2 tygodnie czyli np. 5 6 tc, 11 12 tc

Gość spokojnieee
nie wiem po co Ci teraz grupa krwi twojego chłopaka...

Gość Olcia....
bzykalam sie 28 sierpnia tak mniej wiecej o 16 i 6 wrzesnia tak wieczorem... a miedzy 28 jak doszlo do tego a 6 jest 2 tygodnie roznicy w kalendarzu... dzieki dziewczyny ze czesciowo rozwiewacie moje straszne mysli.. chcialam sie dowiedziec o grupe krwi kolegio nie chlopaka.. on nawet teraz nie za bardzo chce ze mna rozmawiac tylko pisze smsy zebym usunela i koniec... nie wiem jak spojrze mu w oczy

Gość spokojnieee
nie jest Ci na razie potrzebna jego grupa krwi, poza tym bardzo możliwe że jej nie zna i będzie musiał oznaczyć...

Gość spokojnieee
teoretycznie powinnaś mieć wyższą bete jak zaszłaś 28 września niż 6 września...

Gość spokojnieee
ale to niestety nie jest pewne...

Gość spokojnieee
na razie musisz potwierdzic te ciąze u ginekologa, nie panikuj, czekaj, zreszta jeszcze wszystko sie moze zdarzyc

Gość Olcia....
on nawet nie pojdzie zrobic sobie oznakowania grupy krwi bo on nie chce tego dziecka. a lekarz mi powie po wyniku czy to mozliwe ze zaplodnienie doszlo 28 ??

Gość spokojnieee
no właśnie niekoniecznie Ci powie, a na pewno jeszcze nie teraz...

Gość Olcia....
z jednej strony nie panikuje bo moj chlopak chce dziecka ale z drugiej strony okropnie panikuje bo boje sie ze to tego drugiego..

Gość Olcia....
ale chyba testy sie nie pomylily az trzy wyszly pozytywnie a tym bardziej ze od okresu juz minelo 53 dni

Gość spokojnieee
tak prawie pewne że to ciąża, ale według medycznych wyznaczników dopiero, jak jest akcje serca zarodka zaczyna się ciąża...

Gość Olcia....
szkoda ze nie ma w aptekach jakichs domowych usg:))) juz bym chciala sie dowiedziec wszystkiego... znac wzystkie odpowiedzi... albo chociaz aby ten drugi chcial tego dziecka...

Gość spokojnieee
a kiedy teraz idziesz na USG?

Gość Olcia....
4 pazdziernika powinnam isc.. do tego dnia mam brac kwas foliowy ... a ja normalnie do tego dnia umre ze stresu... jeszcze ten drugi mnie meczy i tylko pisze usun i usun...

Gość spokojnieee
no to spokojnie...bedzie dobrze.

Gość Olcia....
a jak to tego drugiego i jak sie urodzi to bedzie podobne do niego a moj chlopak to zobaczy

Gość spokojnieee
daj spokój...

Gość Olcia....
takie glupie mysli mam... nawet myslalam i czytalam o tym aby poronic ale nie potrafie tego zrobic... bo ten drugi mnie przekonuje... i mowi" jak usuniesz to bedzie tak jak dawniej"

Gość Rób betę
Do spokojnieeee-ty jakąś manie masz czy co??Uczepiłaś się jednego i brniesz w to jak krowa ww własne gówno.Poza tym tak ajk mówisz 5-6 tydz to nie jest 2 tyg różnicy a jeden.Na pewno jej beta wyjaśni który ma mniej więcej tydzień.Z 28 będzie tydz 4 a z 6 tydz 2 licząc od poczęcia a nie ostatniej miesiączki.

Gość Olcia....
a ha czyli wtedy dokladnie sie wyjasni... wiec jutro z rana ide zrobic to aby miec na popoludnie wyniki.. a czy to ze 28 to byla niedziela niczego nie zmieni chodzi mi o te tygodnie

Gość Rób betę
A co ci może zmienić??To nie ma nic do rzeczy:).Rób będziesz pewna.Jak będzie wysoka to znaczy że dzidziuś kolegi jak niższa że chłopaka.A ja chyba nie doczytałam-kiedy miałaś ostatnią @?

Gość Rób betę
Dobra już znalazłam:)

Gość Olcia....
... i to przytrafilo mi sie... bylam nieostrozna i teraz poniose za to kare.. mam nadzieje ze bedzie to chlopaka.... a jak robilam usg to lekarz by cos widzial jak by to bylo dziecko kolegi.. bo wlasnie nie widzial ciazy