Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efm3kf

ile kosztuje zycie?

Polecane posty

Gość nieważne_kto
na kosmetyczke mi idzie ze 3000 w m-cu, więc myslicie, ze z tymi 12 to mozna zaszaleć???

Gość niedorozwojem to bym
skoro mając 12 tys/mies. zyjesz skromnie to znaczy tylko tyle, że jesteście niegospodarni i nie potraficie zarzadzać gotówką. Nie mówię, ze to jakas oszłamiająca kwota, ale żeby skromność??

Gość nast i azja
przyznam szczerze, że my zarabiamy razem jakieś 7-8 miesiecznie z czego na życie czyt. opłaty, czynsz, jedzenie, dwa auta, ubrania, kosmetyki. na to idzie jakieś 3 tysiące. reszta na lokatę.

Gość wyluzowana pomaranczaa
Moj maz zarabia 3000 a ja 2800 i zyjemy na wysokim poziomie, nie patrzymy na ceny. Mamy wlasne wiec mieszkanie wiec koszty wynajmu odpadaja. Mi sie wydaje ze tak spoko mozna juz zyc za 3000 na 2 osoby, tak mysle :)

Gość fajnie maja co niektorzy
ja zarabiam 1100, a maz 1500. mamy dwójke dzieci i jakos dajemy rade..

Gość łożesz matko co wy piszecie
Nie wiem gdzie wy zyjecie heheh, i co żrecie! Jak ktoś jest leniwy i żre bez opamiętania to i 100000 tysięcy bedzie mu mało. trzeba miec niezle nasrane w głowie żeby wydawać kupe kasy na rozrywki, to znaczy ze jest sie niedojrzałym , stare dupy a im sie rozrywek chce. Juz widzę te 12 tysiecy,na produkcji tyle nie dostaniesz a po pozniomie twoich wypowiedzi widzę ze zasuwasz za 1386 zł i tyle twojego co na kafe napiszesz :)

Gość nieważne_kto
enignes- dokladnie tak! :)

z nast i azja zgodzę sie jak najbardziej, To jest bardzo miarodajna kwota, taka średnia tego ile kosztuje normalne życie, ani bez szaleństw ani z jakąś wielką rozrzutnością :)

Gość nast i azja
niewazne kto- skoro wydajesz ok 3000 na kosmetyczkę, to musisz być okropnie brzydka i miec cere w fatalnym stanie...

Gość nieważne_kto
na jakiej produkcji????? mamy z mężem małą wlasną firmę.

to jakieś rozpieszczone g**o robi sobie jaja, a jeśli jest to naprawdę kobieta która tak uważa, to znaczy że ma nas**ne w głowie i to dobrze

Gość DO łożesz matko co wy piszecie
jak to nie wiesz gdzie? Uzytkownicy kafeterii żyją na Hawajach i zarabiają co najmniej 100 tys zł/mies. Innych tu nie ma.

Gość nieważne_kto
dzięki temu, że regularnie kozystam z kosmetyczki wyglądam promiennie i mlodo, polecam:)

Gość klaarcija
ja zarabiam na reke 2.300, mąż 1.700. Mamy troche kredytów i dwoje dzieci, ale dajemy rade z miesiąca na miesiąc

Gość nast i azja
Tak na poważnie to na życie przy dobrych układach wystarczy tyle ile macie, trzeba po porastu dobrze rozplanować.

Gość kika w majtki sika
no, no niewazne kto;-P dobre.... Ha ha ha ha ha ha ha to się uśmiałam.

Gość nieważne_kto
dzięki temu, że co miesiąc wymieniają mi dupę z głową, wyglądam młodo i promiennie. Polecam. Tylko 3.000 zł na miesiąc.

Gość nieważne_kto
boże, jacy wy zazdrośni, naprawdę nie mozecie uwieżyć, ze dla kogoś 12 tys to wcale nie zawrotna kwota, ja spokojnie moglabym wydac dwa razy tyle...ale się powstrzymuje i dlatego uważam, że te 12 wystarczy ale bez szaleństw. Jak chcecie to wyżywajcie się dalej ale to ja wiem jaka jest prawda i wspólczuję, bo zawiść do niczego dobrego nie prowadzi...

ja wypadam, nie jestem w stanie słuchać takich ludzi bo mnie nosi przed komputerkiem i zaraz niepotrzebnie coś rozwalę i tego już sobie nie kupie bo mnie nie stać bo rodzice zarabiają tylko 5 tyś a inni maja 12tyś ooooo :(:(:( Idę na papieroska, na to mnie jeszcze stać :)

Gość klaarcija
neważne_kto , a w jakiej branzy działalnośc prowadzicie, że takie dochody ?

Gość nieważne_kto
a tak to weźcie się do roboty, bo ja z mężem tez zaczynałam od zera i po 14 latach takiej pracy zbieramy zniwa

Gość ale kobieto ja z palcem
w dupie mogłabym wydać i z 500 tys. lub nawet więcej.To taka pisanina,że mam 12 tys. a chcę więcej.A pokaż mi takiego który zarabia a chce mniej niż zarabia?

Gość nieważne_kto
seks shpo

Gość klaarcija
No to dobrze, to wymysliliście i popyt tez na pewno jest

Gość nieważne_kto
powyżej trzech wibratorów,laska gratis.A mój Alfons po 14 latach to tylko już konia bije.