Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkjhgfghjk

Czy duzo dzisiaj zjadlam?????????

Polecane posty

Gość fghjkjhgfghjk

snaidanie:2 kanapki chleba razowego z twarozkiem i pomidorem IIsniadanie:banan nektarynka Obiad 2 kluski parowe i surowke Kolacja: platki z mlekiem Przy czym jestem na diecie

Gość fghjkjhgfghjk
Boski gonzalez to co mam jesc?

Jesc cos innej, bo obecnie nie jest za dobrze, tak z grubsza to wiecej bialka i jedz tluszcze! Weglowodanow - na diecie - organizm az tak bardzo nie potrzebuje = jedz polowe tego, co teraz i dorzuc to o czym wspomnialem. Ale i tak jesz za malo - podliczajac Twoje menu wyszlo 850kcal.

Gość fghjkjhgfghjk
aha chyba zrozumialam czyli np.mieso typu kurczak albo rybe?

Moze byc, takze ser, jajka, szynki (jako uzupelnienie miedzyposilkowe), bo mieso np. czerwone ma sporo kcal, a np. 50g chudej szynki = 50kcal = 10g bialka mozesz sobie ot tak przekasic, albo np. z kromka chleba pelnoziarnistego + pomidor + ogorek.

Gość fghjkjhgfghjk
aha dzieki korzystajac z okazji;) zapytam sie Ciebie czy nie powinno sie laczyc weglowodanow z bialkiem?? czy to tylko mit

Gość trele morele30
ja jem tyle ale w tydzien kochana...

Mozesz smialo laczyc wszystko (B,T,W), najwazniejsza zasada to zachowac umiar, bo chodzi o to, ze jak zjesz za duzo - podczas jednego posilku - to nadmiar kalorii zostanie zmagazynowany, a tym magazynem bedzie tkanka tluszczowa. Jesli bedziesz umiejetnie komponowala posilki bialkowo-tluszczowo-weglowodanowe to wszystko bedzie OK - szkopul w tym, by wiedziec co tzn. umiejetnie ;)

Gość fghjkjhgfghjk
staram sie :)heh dzieki wielkie:)