podzielna 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 orientujecie się w jakiej firmie najspraniej i względnie tanio można zorganizować przeprowadzkę na terenie Warszawy? odległość między dzielnicami to jakieś 15-20km. Jaki to koszt i z jakim wyprzedzeniem należy zamówić usługę? Potrzebny jest prawdopodobnie jeden kurs sporym, ale jeszcze nie ciężarowym samochodem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tere ferelle Napisano Wrzesień 21, 2011 matko poszukaj sobie cenników w sieci, co za gamoń! np Przeprowadzki prywatne Przykładowa wycena - samochód Kontener: RENAULT MASTER o kubaturze 21 m3 (dł,wys.szer) 4,50x2,25x2,10 m. - 65 zł za godzinę (1 osoba) kierowca - 90 zł za godzinę (2 osoby) kierowca czynnie pracujący+ 1 pomocnik - 120 zł za godzinę (3 osoby) kierowca czynnie pracujący+ 2 pomocników firma trans przeprowadzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podzielna 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 pytam o konkretną firmę, nie interesują mnie przykładowe ceny, niekumata lasko, czytaj coś poza tematem, zanim się wypowiesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan sunfan Napisano Wrzesień 21, 2011 tez się czasem zastanawiam czy ludzie są debilni pytając o takie rzeczy na forum czy jak? kuźwa google nie boli:( ja pier..lę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.PIESEK (L)ESZEK. 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 WĘGIEŁEK najlepsza firma ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podzielna 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 raz jeszcze, łopatologicznie: pytam o konkretną, SPRAWDZONĄ firmę, gdybym chciała wybierać na ślepo, to rzuciłabym monetą, ale przeprowadzałam się już kilka razy i potrzebuję teraz czegoś pewnego, nie "wygooglowanego" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podzielna 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 co o tym Węgiełku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzerwonaTruskaweczka 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Sprawdzona ? Nie ma takiej. Każda taka sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podzielna 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 a może jednak? nie pozbawiej mnie resztek nadziei! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labamba8787 0 Napisano Listopad 8, 2011 ja uważam, że jedną z najlepszych firm do przeprowadzki to Japa, sprawdzona, sprawna firma, działająca od bardzo wielu lat na terenie Warszawy, do tego maja rozsądne ceny i przywożą wcześniej do klienta paczki, żeby mógł sobie wszytsko zapakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Candygirl87 0 Napisano Listopad 21, 2011 nie ma co przesadzać, jest przecież na rynku wiele firm, które mozna powiedzieć, że są solidne, rzetelne i można na nich polegać , uważam, że jedną z nich jest Japa , przeprowadzali wielki firmy i wiele Warszawiaków, to musi być dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulochwyt 0 Napisano Marzec 15, 2012 Zgadzam się z dwoma użytkowniczkami nade mną, firma którą wymieniacie jest naprawdę bardzo fajna, mają atrakcyjną ofertę i ceny. Myślę, że można im zaufać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala71 Napisano Marzec 16, 2012 też korzystałam z usług firmy JAPA, byłam bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trololololololo Napisano Kwiecień 19, 2012 Japa jest spoko, warto skorzystać z ich usług. Tani i solidni. Dają własne pudła i robią wycenę przed rozpoczęciem prac. Moim zdnaiem jedna z lepszych firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harlen Napisano Maj 18, 2012 a powiedzcie mi jeszcze o tej japie, jak wygląda ta wycena przed usługą? To mi się wydaje bardzo dobrą opcją, ale nie wiem jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość run_awya Napisano Czerwiec 19, 2012 też dla mnie japa jest najlepsza. Mają naprawdę fajne ceny, ale jak dla mnie ich wielkim atutem są pracownicy, zawsze chętni do pomocy, jak trzeba będzie to i pomogą się spakować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vałka Napisano Listopad 14, 2012 Widzę, że sporo osób wymienia japę, też sądzę, że to całkiem niezła firma, ma dobra opinie (co widać nawet po tym wątku), niezłe ceny i w ogóle wycenia całość przed rozpoczęciem pracy, więc to spora zaleta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maria Bielany Napisano Marzec 20, 2013 Polecam firmę z allegro.pl tel.510-800-500 www.move-create.pl.Miłe uczciwe chłopaki i dostałam gratisowe pudła na książki i ciuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 Moja firma korzysta z Megam i jestem bardzo zadowolona. Współpracowaliśmy wcześniej z innymi firmami i niestety żadna nie była na tyle profesjonalna i przede wszystkim uczciwa, abyśmy mogli korzystać z ich usług. Młody pan, który jest właścicielem firmy to po prostu anioł. Zawsze można się dogadać. Początkowo miałam obawy, gdyż właściciel kojarzył mi się z mężczyzną po 50, siwymi włosami :) a tutaj na spotkanie przybył pan, który miał może z 30 lat. Okazało się, iż moje stereotypy musiałam zmodyfikować, gdyż pan Michał okazał się idealnym współpracownikiem. Wiem, że zajmuje się także przeprowadzkami domów, mieszkań itd. Podaje namiary: www.megam-przeprowadzki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2013 Ja też mogę polecić Japę - są bardzo konkurencyjni, bo robią wycenę zanim podejmą się pracy, więc jak coś to można wybrać inną ofertę. Oprócz tego są tani i solidni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitka12345 Napisano Czerwiec 18, 2013 < Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitka12345 Napisano Czerwiec 18, 2013 < Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gostkaaaaaa Napisano Czerwiec 26, 2013 Najsprawniej to znaleźć firme przez to https://clicktrans.pl/ najszybciej i najpewniej coś znajdziesz i to naprawde tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trikster Napisano Czerwiec 28, 2013 Japa, o której tutaj juz wspominano, to bardzo dobra firma, myślę, ze spokojnie można ich wybrać, a na pewno się nie zawiedziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilik Napisano Listopad 6, 2013 Ostatnio się przeprowadzałam i polecam firmę z usług, której korzystałam, też miałam stresa bo przeprowadzałam całe mieszkanie ale chłopaki pomogli, podpowiedzieli co i jak, wszystko wyszło sprawnie - jestem bardzo zadowolona, nie mam adresu strony tylko tel. (22) 535 32 49 a i nie było drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 też się przeprowadzałam z japą, a przy okazji było bardzo wesoło, panowie mili i sympatyczni, wszystko bez większych problemów, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 a japa ma jeszcze bardzo fajny profil na fecebooku, można się pośmiać, naprawdę fajne zdjęcia i filmy wrzucają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 kuźwa, nie ma to jak nieudolna reklama szeptana. A jaki efekto osiągnęliście? Wiem już jedno, w razie wyszukiwania japę-srapę skreślam na samym początku i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 bo? ej no znowu bez przesady też nie ma za dużo firm co robią przeprowadzki ale opinie o każdej zawsze chętnie poznam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2014 A ja stanowczo odradzam firmę japa przeprowadzki. Dopóki wszystko przebiega bez zastrzeżeń jest ok, problemy zaczynają się, gdy firma uszkodzi mienie. Dodam, że mienie nie zawsze jest profesjonalnie zabezpieczone na wypadek transportu, temperatury panującej na zewnątrz itp. Właściciel firmy Japa wije sie jak piskorz i kłamie w żywe oczy, wypiera sie, że zniszczył mienie. jego polisa to fikcja. Jesli liczycie, że firma japa po zgłoszeniu przez was zniszczenia mienia zgłosi szkode do swojego towarzystwa ubezpieczeniowego - jestescie w błędzie. Zdaniem tego pana, to wasza sprawa, on ma przeciez polisę. Polisa tej firmy to fikcja. Jesli chcecie mieć kłopoty i ciągac się po ubezpieczycielach, psuć sobie nerwy panem, który nie przestrzega ustaleń zawartych z klientem - wtedy owszem japa. Firma krzakm która daleka jest od profesjonalizmu. Osobiście polecam bardziej profesjonalne firmy np. besto. Firme japa odradzam i omijam z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach