Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

DeMorai

Polecane posty

Czesc, bo mnie nie bylo, a Ty gdzie bylas w miedzyczasie? :) No i jak(a) jestes dzisiaj? Ej (sorry) Agnieszka, a czy Ty znasz Leszka, tego, ktory blisko Mieszka mieszka? :classic_cool: - wiem, odbija mi.

gdzie bylam? w robocie! bo ktos musi robic zeby ktos mogl sie opierdzielac :P po pracy mialam jechac na angielski bo niby jakos 3 miesiace dostalam za darmo, w jakiejs drodze losowania ale nie chcialo mi sie :o

Ale jak to minal? oO A jak? - ... tak jak zawsze ... ... wybornie, bosko, fantastycznie, rzeklbym nawet, ze wysmienicie, ale to slowo nie oddaje wspanialosci tego dnia :classic_cool: Lubisz numerki?

wiesz co to bylo cos takiego ze kiedys na fejsie przemknela mi jakas reklama angielskiego ze niby darmowy cos wiec ja wypelnilam swoje dane wpisalam nr telefonu i zapomnialam a wczoraj dzwonila laska ze niby mnie wylosowali :P a dzwonila z warszawy a ze ja z poznania to chcialam juz zignorowac ten telefon dzisiaj mialam tam isc z kolezanka ale nawet jej o tym nie powiedzialam i sama nie poszlam :P a maila mi pisali, i 2 razy smsmaila :P

Gość Agnieszka, a to ten temat
dlatego , ze [pare dni temu pisalas, ze 3 miesiace wstecz rozstalas sie z facetem i nie umiesz byc sama? De Morai na celowniku???

Pomaranczko - Ty w najsmielszych swoich scenariuszach nie przypuszczasz ... do czego tutaj dojdzie! ;) Ag - a co sie wydarzylo gdy mialas 15 lat?

Oj, nie szkodzi, przeciez nie kazdy pamieta ... do ktorej klasy chodzil, gdy mial 15 lat! :) Ja pamietam, ze jak mialem 15 lat to ze zgraja rzucalismy portfel na ulice - na zylce - i samochody sie zatrzymywaly ... jak ktos podchodzil to ciagnelismy - a oni gonili :D Albo napelnialismy butelke po wodce woda, kladlismy na chodniku ... a jak ktos podnosil to sie smialismy :D Zakladalismy tez maske Freddy'ego Krugera: http://images.halloweencostumes.net/freddy-krueger-vinyl-mask.jpg - i chodzilismy wieczorem po ulicy, kolo lasku ... ... lezka sie w oku zakrecila ;) Dziekuje za mile wspomnienia ;) A Ty co najmilej wspominasz?

my przywiazywalismy wydrukowane 20zl do sznurka na korytarzu w szkole i tez wlasnie patrzylismy czy ktos sie skusi :P w ogole bardzo milo wpominam liceum, poznalam tam moja obecna przyjaciolke bez ktorej nie wyobrazam sobie teraz zycia ja gralam w siatkowke jak bylam w gimnazjum i liceum nasz trener byl trenerem drugiej ligi, wycisk nie z tej ziemi :P ale milo to wspominam :)

Gość sorry ze sie wtrace
ale rozmowa sie nie klei. Agnieszka jest nudna jak flaki z olejem, dziekuje dobranoc

Gość nie wtracaj sie
rozmowa jest niezwykle ciekawa :classic_cool:

sorry ze sie wtrace - a o mnie to nic? :( Eh ... a g n i e s z k a _ - musisz "brac" cala uwage na siebie? :(

Gość sorry ze sie wtrace
Demorai, Ty sie starasz jak możesz, podziwiam:-P

Gość sorry ze sie wtrace
agnieszka bo ja trzymam kciuki za Ciebie dlatego czytam

sorry ze sie wtrace - ja sie zawsze staram, nawet wowczas, kiedy sie nie staram :classic_cool: A czym mozna sobie zasluzyc na to, zeby ktos trzymal za Nas kciuki? Ag - madrze powiedziane ... teraz czas na glupstwo! ;)

Gość sorry ze sie wtrace
oj tam oj tam po prostu wzbudzacie we mnie sympatie. A obecnie trza mi jakiegos romansidla. Wiem, ze to takie nie polskie, ale cieszy mnie, gdy u drugiego sie dobrze dzieje :)

Rozumiem, ze to pytanie = glupstwo? :P A jak nie ... to ja zaraz cos wymysle! Mam tyle lat, ile lat bys teraz miec chciala, ale miec nie mozesz, bo zeby moc miec tyle lat co ja mam teraz, musialabys miec cos, czego nie masz. 1. czego nie masz? 2. ile lat bys chciala miec? @ sorry ze sie wtrace - my sie nie bawimy w romansidla, od razu przechodzimy do sedna sprawy :classic_cool: