Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięciolatki

czym sie bawią 5cio letni chłopcy?

Polecane posty

Gość pięciolatki

co mozna kupic na urodziny?

mój jest na etapie robotów, transformersów, zdalnie sterowanych dinozaurów itp:) ale też lubi klocki, swoją hulajnogę czy jazdę na rowerze. Fajne są też zabawki z fisher price z serii emergency, mój uwielbia helikopter od nich, czy karetke pogotowia, wszystko od nich jest z ludzikami do tego, nie na baterie, ale niezniszczalne praktycznie i z wieloma funkacjami tak że dziecko samo sie bawi i kombinuje. Super mają też remizę razem z wozem ale jest droższa, bo helikopter czy karetka są ok 5 dych.

Gość wija wija wić
mój pięciolatek kocha klocki lego, wielu jego kolegów z przedszkola także. Na topie są też bakugany - takie coś: http://adipol.pl/index.php?pct=7&p=661&more resoraki i tory hot wheels . U nas świetnie sprawdzają się gry planszowe. Pięciolatki to już niejednokrotnie dzieci z silnymi zainteresowaniami, więc jeśli wiesz że mały szaleje za np. dinozaurami, czy motorami, czy rycerzami to kup coś w ten deseń właśnie. A może jakaś gra komputerowa albo na konsolę? Podsumowując. Moja lista top 3 prezentów dla 5 latka 1. Klocki lego 2. Tor hot wheels 3. Gra planszowa (fajne są firmy Alexander, po 2 w pudełku, w Pepco po 19zł są) 4.

lego są fajne ale drogie. Mój ma też taką grę przenośną typu mały pegazus;) ma tam ileś gier wgranych i jak gdzieś jedziemy to bierze do auta, ale trzeba uważać bo wciągają.

Gość pięciolatki
wiem ,ze lubi pociągi

Gość opaskowa mamammamamaaaaaaaaaaa
mój czeka na nowy hot whels na sciane:)tor taki

Gość wija wija wić
paulina, lego niekoniecznie jest drogie, są też zestawy za 50zł:) Zaintrygował mnie mały przenośny pegazus:P A do autorki - skoro lubi pociagi to może jakieś tory i pociąg własnie? No i podstawowe pytanie - jakie ramy pieniężne na prezent zakładasz?

Gość pięciolatki
ok 100 zł

Gość wija wija wić
no to polecam hot wheels ścianowce. takie: http://allegro.pl/hot-wheels-scianowce-tor-w2105-nowosc-i1833562153.html albo w lekko droższej wersji: http://allegro.pl/hot-wheels-scianowce-supertor-super-tor-i1827866976.html nie ma pięciolatka który by się tym nie ucieszył:) W Carrefourze są te ścianowce teraz w promocji, więc jak masz niedaleko to zajrzyj do Carrefoura.