Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uderzonazona

Mąż tyran i...

Polecane posty

Gość oliwaNIEsprawiedliwa
hmmm w dwie minuty sie spakowałas,zaleciałas do przyjaciołki i jak tylko przekroczyłas próg jej domu odrazu zasiadłas do kompa??? daruj sobie,nie wierze w ani jedno twoje słowo(zdanie)

Gość Uderzonazona
Jutro zajmę się mieszkaniem dziś idę już do łóżka może napiszę jutro wieczorem powiedzieć jak poszukiwania ,dobranoc

Gość Uderzonazona
nie siadłam od razu do kompa !! u przyjaciółki byłam po 15 minutach

Gość Uderzonazona
jak mówiłam mieszka blisko a ty wierzyć mi nie musisz nie zależy mi na tym teraz mam inne problemy niż to czy mi wierzysz czy nie

Gość maledivy
Dziewczyno uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie . Jak coś to zaloguj się na www.kowbojki.pl i pisz .Ludzie Ci pomogą . Trzymaj się kochana :)

Gość 3423423
Jakby sie udało udowodnic znęcanie to mozna dostac rozwód z orzekaniem o winie- i alimenty nie tylko na siebie ale i na dziecko. Te wszystkie niebieskie linie to totalna bzdura, policja tez raczej nie pomoze, co najwyzej dobry adwokat. A mieszkanie dla samotnej matki - sadze że wynajęcie graniczy z cudem.

Gość oliwaNIEsprawiedliwa
pogadaj to koniowi,noxi buhahahah ludzie,ale wy głupi jestescie,czuć szydere na kilometr a autorka ma z was polewke hehehe

Gość Uderzonazona
Polewkę to masz z cudzych problemów jak widzę, ale szkoda już słow

Gość 3423423
i alimenty nie tylko na siebie ale i na dziecko. tzn. na odwrót... :p

Gość co moge poradzic to
powinnas byla skasowac historie odwiedzanych stron, zeby Cie nie namierzyl. Poza tym sa fundacje ktore maja mieszkania dla samotnych maek, Osrodki interwencji kryzysowej. Z mieszkaniem uwazaj-komornicy wywalaja na bruk ludzi za nieplacenie, zmienila sie ostatnio ustawa.

Gość Uderzonazona
To co się dziś działo nie wiem jak mam nazwać nie dość że zasnęłam nad ranem to jeszcze przed 7 ktoś tłukł do drzwi i ciągle dzwonił dzwonkiem wstałyśmy z koleżanką i wyjrzałyśmy przez wizjer tak jak się spodziewałam to był mój mąż, koleżanka nie wpuściła go do mieszkania wydzierał się pod drzwiami że prędzej wrócę niż uciekłam ale on już do domu mnie nie przyjmie i nie chce mnie więcej widzieć bo bękart w domu mu nie potrzebny;( byłam taka przestraszona ale z drugiej strony ulżyło mi że nie chce mnie już widzieć koleżanka mówi że mogę mieszkać u niej i tak też zrobię

Gość Uderzonazona
Jak tylko odszedł od drzwi Gosia moja koleżanka powiedziała że najlepiej jak najszybciej złożyc pozew do sądu,przeraża mnie to wszystko nie wyobrażam sobie jak stanę przed sądem i powiem to wszystko przy nim

Gość 3423423
no to i dobrze, teraz moze twoja kolezanka zaswiadczyc albo nawet sąsiedzi jej ze to świr...

Gość Uderzonazona
Bo to jest świr wydzierał się pod drzwiami a odszedł tylko dlatego że jakiś sąsiad wyszedł

Gość Uderzonazona
Ale tak na prawdę to cieszę się że nie chce mnie widzieć ulżyło mi

Gość 3423423
na razie gada co mu slina na język przyniesie, ale w koncu będzie musiał zrozumiec...

Gość lolkowa777
Składaj pozew jak najprędzej a potem zajmij się tym maleństwem które przyjdzie na świat masz dla kogo żyć;)

Uderzonazona---dzielna z ciebie kobieta ,że potrafiłaś się wyrwać od męża ..teraz tylko żebyś była konsekwentna. trzymam kciukasy, a ty spróbuj się troszkę odstresować dla tej kruszyny którą nosisz pod serduszkiem.

Gość terminatorrr
co wy tam wicie,,baba jak niedostanie to nie bedzie wiedziala kto zadzi niemowie ze codziennie oczywiscie

Gość Uderzonazona
Od rana próbuję się odstresować cieszę się że nie będę miała problemu z mieszkaniem

Gość Khggsb
Autorko rozumiem cie jak nigdy mój nie znęcał sie co prawda nade mną fizycznie ale znęcał psychicznie usłyszałam z jego ust tyle przykrych słów tyle złych smsów (jest za granicą ) pisał mi różne chamstwa, okłamywał mnie, wkońcu powiedziałam dość . Czuje ulge nie wiem jak sobie poradze ale lepiej żyć tak niż być wykończoną psychicznie . Ja mam dwójke dzieci synka z poprzedniego związku i nie długo drugie będzie . Ale jestem pewna że dam sobie rade dla swoich dzieci :) i tobie też tego życze żebyś nie poddawała sie i pokazała temu burakowi że umiesz sama o siebie zadbać :) głowa do góry

Gość Uderzonazona
Co prawda boję się jeszcze co będzie dalej ale dawno nie czułam się tak dobrze

Gość Khggsb
Kochana dobrze będziesz sie czuć coraz lepiej :)

Gość Boże które to już prowo takie
na bieżąco relacjonuje, telenowela :O Ludzie, poszukajcie rozumu! :O

Gość Uderzonazona
ale nie musisz mi wierzyć

Gość Uderzonazona
Ale może w końcu będę szczęśliwa

Dlaczego od razu prowo??? Kobieta, szuka pomocy, tutaj ją w jakiś sposób dostaje...jest zmęczona mężem tyranem, tu znajduje motywację jak być silną i go raz a porządnie w dupę kopnąć...

Gość lolkowa777
Napisałam to wszystko tylko po to żeby jakoś pewnie się poczuć i uwierzyć w siebie a nie po to żeby ktoś powiedział mi że to telenowela

Gość lolkowa777
ale to jest telenowela;D

Gość lolkowa777
Każdy piszę właśnie tak jak napisłam wcześniej ja że chce poczuć się pewnie i wg