Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nutelinka

Yasminelle-kto ze mna

Polecane posty

zakladam nowy temat dla tych,ktore zaczynaja i tych,ktore juz biora mam nadzieje,ze bedziemy wymieniac sie doswiadczeniami i wiedza ja jestem nowicjuszka.Lykam pigulki od tygodnia.Wczesniej nigdy nie stosowalam tej formy antykoncepcji Co zauwazylam: -brak apetytu -nudnosci -pragnienie -czeste oddawanie moczu -uderzenia ciepla Czy to sa normalne objawy?Ktos ma podobne? Prawde mowiac obawialam sie przytyc ale szczesliwie na razie apetyt nie dopisuje

Gość nie chce mi sie logować
JA brałam przez 3 miesiace i nie wezmę więcej tego g... po tym czasie wróciłam do yasminu. -Cera mi sie strasznie popsuła (nie miałam z nia nigdy problemów) -mdliło mnie, -bolały mnie piersi, -okropne migreny, -bardzo bolesne krwawienie z odstawienia. Ale moze ktos inny ma milsze wspomnienia z yasminelle.

ja zamierzam brac kilka miesiecy-moze rok otulona a teraz co lykasz/przestraszylas mnie tym puchnieciem i zwiekszona waga

Na razie nie mam skutków ubocznych :) Wcześniej brałam 5 lat Diane :) Masakrystycznie długo, ale też skutków ubocznych nie widziałam.

Gość Katriiin
A ja biore juzbardzo dlugo Yasminelle i nie mam zdnych skutkow ubocznych.