Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuq

Czy moja córka jest ładnie ubrana?

Polecane posty

Gość nie mam pomysluq
Pierwszy raz widzę rozmiar 108. Na prawdę nigdy się z nim nie spotkałam. No i nie ma zbytnio wyboru. Większość to śpiwory do wózka.

Gość MalinowaKrólowa
W sklepach już też widziałam, musisz zawsze zapytać sprzedawcę :) Możesz też szukać wśród rozmiarów XS, S, M itd. Pewnie XS lub S będzie dobre na córkę a tutaj już wybór jest ogromny !

Gość no nie moge serio
czy dla Was powaznie najwazniejsze jest, ze dziecko "moze sie poruszac" bez znaczenia w czym ubrane ?? czy to ze ejst dzieckiem znaczy, ze mozna na nie wciagnac byle co ?? ja przywiazuje duza wage do tego w co ubrane jest moje dziecko... ale to nie znaczy, ze zabraniam jej sie bawic czy wybrudzic... wydaje mi sie, ze po prostu nie chce Wam sie przywiazywac wagi do tego w co ubrane jest dziecko, bo tak jest wygodniej i taniej, lepiej wydac kase na siebie... i tak glupio sie tlumaczycie :/ podziwoam autorke, ze tak sie stara :) jak dla mnie buty ok, dzinsy tez super :) do spudnicy calabym brazowa jednolita bluzke i no rozowe jednolite kryjace rajstopy :) do drugiego zestawu bluzke w odcieniahc butow i np fajny szalik :) w 3 zestawie dalabym mniejszy sweterek ;)

Podczytywałam wczorajszy temat i jeśli mogę coś doradzić, to dobrze jest kupować ubrania jednolite, do których dobierać jeden element garderoby "przykuwający uwagę", np biała bluzka, różowe rajstopki i wzorzysta spódniczka, np ta z pierwszego zestawu, albo: dżinsowa spódniczka bez aplikacji, rajstopy w jednolitym kolorze i do tego jakaś bluzka z aplikacjami pod kolor rajstop (niekoniecznie w tym samym odcieniu). Poza tym, jeśli ma się więcej uniwersalnych ubrań, łatwiej można pokombinować z tymi wzorzystymi, których nie potrzeba dużo. Ja wyznaję zasadę, że lepiej skromniej niż za bardzo krzykliwie. Poza tym nie przejmuj się tak autorko, ubierasz córkę w wygodne, czyste ubrania i wkładasz w to serce, zresztą Frelllla napisała to, co ja też bym napisała :)

Gość nie mam pomysluq
Dziękuję za rady. Kupie jej gładkie rajstopy i gładkie bluzki bawełniane. Czy jakby do jeansów i tych butów założyła tą brązową bluzkę z aplikacją z pierwszego zestawu to byłoby ok? Ja wiem, że to nie ejst najważniejsza sprawa, ale mam wyrzuty sumienia bo ją zawsze stroiłam i dbałam o jej ubranka, a teraz brak mi pomysłów i nie umiem jej ubrać tak jakbym chciała żeby wyglądała.

Gość no nie moge serio
byloby ok :)

Gość nie mozna łaczyc
wzorow z wzroami np. bulka w ciapki , spodnica w kołka lub spodnie w paski , bluzka w kawadraty albo w kwiaty bo to strasznie wyglada jak zakladasz dziecku np. ze wzorem to spodnica czy spodnie powinny byc gladkie kolory tez nie powinny sie gryzc nie moze byc np. pomaranczowa bluzka i rozowa spodnica

Gość nie mozna łaczyc
w pierwszym zestawie do tej bluzki dalabym gladka spodnice , fajnie wygladalaby dzinsowa spodnica ewentualnie jeansowe spodnie ( moze byc w kolorze niebieskiem ( obojetnie jasny czy ciemny , ewentualnie czarny ale moze byc troche smutno ) albo do tej spodniczki jakas bluzeczke ale gladka fajnie wkomponowal by sie tu kolor rozowy

Gość nie mozna łaczyc
jesli chodzi o drugi zestaw kororystycznie sie nie gryzie ale bluzka jest okropna - mam na mysli kroj ( bluzka bardzo pogrubia ) lepszy kroj z pierwszego zestawu tu szczerze mowiac moglabys dac bardziej kolorowa bluzke

Gość nie mozna łaczyc
trzeci zestaw nie wiem czy to czerwone to kurtka czy sweter ( kolor ok ale krój nieciekwawy ) jak kozaki sa brazowe to chusta nie powinna byc w szarych kolorach lepsza byla by brazowa chusta

Gość nie mam pomysluq
Dzięki. To trzecie to sweterek. A do tych kozaków co? Kurtka? Plaszczyk? Jaki kolor jaki fason?

Gość nie mam pomysluq
ten bialy mi się nie podoba.

Gość Martiu
MI tez sie nie podobaja ubranka.... :(

Gość xxxxxxyyy
Mi sie najbardziej podoba zestaw pierwszy, dwa pozostale sa juz banalne i za grzeczne - np. kolor bluzeczki w drugim zestawie - mdly i nudny. Nieprawda jest, ze nie mozna laczyc ze soba roznych wzorow - jak najbardziej mozna - trzeba tylko wiedziec jak - nawet w modzie dla doroslych pojawiaja sie zestawy - kwiatkow i paskow, lub kratka i kwiatki, inne wzory - zeby taki zestaw sie nie gryzl podstawa jest dobranie kolorow - moja mala nosi na sobie cala game wzorow i kolorow , letnie sukienki do grubych swetrow i bardzo czesto slyszymy komplementy na temat jej ubioru i to nie od znajomych ( tez, ale to sie nie liczy do konca) ale od obcych ludzi - dziecko to nie maly dorosly i nie ma co na sile ubierac dzieci zgodnie z kanonami mody dla doroslych - 5 letnia dziewczynka spokojnie moze nosic spodnice -bombke w groszki a do tego bluze z motylkami.

Gość sasaw qwesa
za dużo pstrokatych kolorów, myszek, hello kitty itp. Więcej klasyczych spokojnych ubranek

Gość malgośśśka 84
autorko dam ci radę- wez przejrzyj wszystkie ciuszki córki,odłoz tylko te które są uniwersalne,reszte pstrokacizny i myszek miki i hello kitty wez powystawiaj na allegro nawet po 5 zł,zeby tego nie chomikowac.za zarobiona kasę kup mniej ale cos konkretnego chociaz nie koniecznie nowego.Duzo na ten rozmiar jest na allegro z nexta (wpisz a wyszukiwarke allegro-next 110).Next produkuje np gładkie bluzki albo zestawy.Juz bedziersz miała w co ubierac córke.Zaraz podam ci kilka fajnych linków.

Gość malgośśśka 84
Gość OkoOko
Buty są najlepsze, sama takie chcę!:) Podsumowując to wszystko u góry, 1 rzecz wzorzysta, reszta nie gryzące się;)

najwazniejsze,czy coreczce sie podoba :) ja zawsze pozwalam mojej ubierac sie dokladnie jak tylko zechce:)

oczywiscie gdy wyglada totalnie smiesznie to ja ostrzegam,ze ktos moze sie smaic i czy jest pewna wyboru :) zwykle ona mowi ze jej to zwisa :D no i nie ma dyskusji gdy chodzi o dobranie ciuchow wzgledem pogody oczywiscie.

Gość zgubiuł mi się temacik
Też szukałam wczoraj tego tematu, bo chciałam zapytać autorkę czy już coś kupiła??? zestaw nr 1 - okropny zestaw nr 2 - w miare ok. zestaw nr 3 - okropny

Ten zestaw ubranek z pierwszego linku dla mnie masakra i wieśniactwo :o 2 może być a na trzecim wygląda jak w swetrze po matce :p