Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krótką chwilkę

Pierwszy rok studiów. Co, jak i gdzie...

Polecane posty

Gość t s
UP na morasko? komuś coś się tu chyba pomyliło

Gość adlskhfbdfdsfbfghdfghdxnjgdhn
krótką chwilę będziesz w akademiku mieszkać?

Gość 3213123
to gdzie bedziecie miec zajęcia?

Gość Krótką chwilkę
Nie, nie będę w akademiku. Boski... nie ujeżdżałam cokolwiek to jest. Właściwie w prowadzeniu jakichkolwiek maszyn i pojazdów mam bardzo małe doświadczenie.

Gość 5844
z tego co wiem studia na uniwersytecie przyrodniczym w Poznaniu już się zaczęły w poniedziałek więc prowo.

K c- to jazda!!! Przywiaz maszyne do szycia "na lancuch" i wyprowadz ja na spacer! = prowadzenie maszyny bedziesz miala zalatwione :)

Gość 3213123
akademia rolniczna to teraz jest uniwersytet ?

Gość Krótką chwilkę
caporegime PiS-u Chciałabym się dowiedzieć czy to spotkanie z dziekanem na początku jest ważne. No i kiedy zaczynają się wykłady, skąd rozkład... Wszystkie takie małe rzeczy które powinnam wiedzieć na początku.

Gość Krótką chwilkę
5844 Na prawdę zaczęły się w poniedziałek? Ja jestem na drugim końcu Polski i nic nie wiem!

Gość Krótką chwilkę
Boski poradzę sobie. Krzepy trochę mam.

Gość 5844
moja siostra studiuje tak inżynierie środowiska czy coś i zaczęła od poniedziałku.to gdzie będziesz mieszkać jak nie w akademiku?

Gość kochanie moje kochanie kochani
spotkanie z dziekanem jest bardzo malo wazne. musisz zobaczyc na stronie uczelni swoj plan zajec. juz powinien byc.

Dobra to po kolei Spotkanie z dziekanem nie byłem na tym podejrzewam, że zapoznaje tam studentów z regulaminem studiów, systemem oceniania czyli coś co sama możesz przeczytać w wolny,m czasie i w razie potrzeby.... 1. Immatrykulacja- tu włączą cię w poczet studentów, tu otrzymasz indeks i zapoznasz sie z władzami uczelni; obowiązkowa dla zaczynających studia licencjackie i magisterskie 2. Plan zajęć, podział na grupy- powinien być wywieszony przed dziekanatem twoich studiów... 3. Ubezpieczenie- opłaca się w dziekanacie 4. Legitymacja studencka- otrzymasz w dziekanacie... 5. Jakiś czas po rozpoczęciu studiów obowiązkowe szkolenie bhp i biblioteczne...

Gość Krótką chwilkę
5844 Chyba w mieszkaniu. Istnieje i taka opcja, nie uważasz? Zresztą co ma moje mieszkanie do tego?

Gość Krótką chwilkę
caporegime PiS-u A wiesz coś może czy przypadkiem studia tam się nie zaczęły już? Jak to ktoś wcześniej wspomniał.

Gość Krótką chwilkę
Boski... Z kotem. Zwierzęta są wyrozumiałe. To co jeszcze wiesz na temat tych studiów czym mógłbyś mnie postraszyć?

ja ani na 1 ani na 2 stopniu na zadnej immartykulacji nie bylam :O indeksy dostalismy w dziekanacie

Gość 5844
ma tyle że coś późno się za to zabrałaś. już powinnaś tam dawno być. a nawet jeśli myślałaś, ze zajęcia zaczynają się za kilka dni to już powinnaś być w drodze skoro z drugiego końca Polski jesteś. a spotkania żadnego nie było.

ja ani na 1 ani na 2 stopniu na zadnej immartykulacji nie bylam indeksy dostalismy w dziekanacie w każdej parafii proboszcz inaczej ustala porządek mszy świętych

Gość Krótką chwilkę
5844 Spotkanie jest ogłoszone na stronie up. Nie wiem czy było bo jak już wspomniałam nie ma mnie tam. Mam jeszcze tydzień i pół do 3 więc nie widzę powodu żeby już tam być. Studiujesz tam?

http://puls.edu.pl/sites/default/files/Zarz%C4%85dzenie%20Rektora%20nr%2044_11%20w%20sprawie%20podstawowych%20element%C3%B3w%20organizacji%20roku%20akademickiego%202011_2012.pdf

Gość Krótką chwilkę
caporegime PiS-u Ponawiam pytanie. Wiesz czy studia już się tam rozpoczęły?

Gość 5844
ja nie. ale tłumaczę Ci, że studia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu już się zaczęły od poniedziałku.

zaczely ci sie zajecia 19stego :/ ale nie lam sie, w pierwszym tygodniu to nawet listy obecnosci nie ma.

aporegime PiS-u Ponawiam pytanie. Wiesz czy studia już się tam rozpoczęły? musisz sprawdzić rozporządzenie rektora albo RAdy wydziału to są obecnie przepisy prawa zakładowego wiążące ciebie jako członka zakładu tj. uczelni musisz sie do nich stosować.....

Gość Krótką chwilkę
5844 A skąd Ty to wiesz Skoro Ty nie. Dlatego staram się wyciągnąć odpowiedź od kogoś kto tam studiuje. Podziękował za twoje tłumaczenia.