Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krótką chwilkę

Pierwszy rok studiów. Co, jak i gdzie...

Polecane posty

Gość Krótką chwilkę
kochanie moje kochanie kochani Oż Ku... No to się troszkę spóżnię bo jeszcze jakiś tydzień. Ale zawaliłam.

Gość Krótką chwilkę
A czego niby kotu brakuje że ma mi nie wystarczyć. Znosi mnie.

Gość 5844
moja siostra tam studiuje, a zresztą na stronie internetowej jest bardzo wyraźnie napisane, że zajęcia zaczęły się 19 września. Więc prowo.

Gość kochanie moje kochanie kochani
nie przejmuj sie kochana, najgorzej to sie denerwowac. mowie ci, na pierwszych zajeciacj to nawet list nie maja. duo osob nie bedzie, ludzie sie jeszcze nie znaja. dasz rade, nie mozesz tam jechac juz od jutra??

ludzie, ja tez sie dowiedzialam przypadkiem, ze ten rok zaczyna sie wczesniej. na mojej stronie tez nic nie widzialam takiego, a tego rozporzadzenia nie czytalam, bo bylam pewna ze od 01.11 beda zajecia k.c - wszystko przez euro

Gość 5844
ale łykacie to prowo. wierzcie w to, że studentka nawet nie wie kiedy jej się rok akademicki rozpoczyna? i że niby gdzieś wyczytała o spotkaniu organizacyjnym, o którym nie jest nic na stronie wspomniane? i pomijam, że takiego spotkania w ogóle nie było. myślałam, że studenci są bardziej ogarnięci.

Gość Krótką chwilkę
5844 Kur... To w życiu nudniejszej prowokacji nie widziałam. Bo zazwyczaj dotyczą onej jakiś związków romansów i innych pierdół a nie czegoś takiego. Nie! Żadna prowokacja! Nigdzie czegoś takiego nie znalazłam, a jak wspomniałam jestem z drugiego końca Polski. I nie dam rady tam dojechać Jeszcze przez najbliższy tydzień... Ahhh

kc nie bedziesz jedyna, ktora nie wie, ze ten rok sie wczesniej zaczął :)uszy do gory ;)

Gość Krótką chwilkę
5844 Wiesz może już nie udzielaj się na tym forum.

Gość 5844
kurde ja nie jestem studentką a wiem. przecież nawet w telewizji o tym gadali dużo. gdzie Wy żyjecie?

Gość Krótką chwilkę
5844 Nie każdy wgapia się telewizje podczas wakacji.

5844 - ja tez bym nie wiedziala kiedy sie zaczyna. nic w tym dziwnego. dowiedzialam sie przypadkiem zupelnie, tez bym sie szykowala na 03.11.:P a informacje o spotkaniu to mialam od rekruterki na kartce. BOSKI, no i kto tu czepliwy jest???? ;) rzecz jasna chodzilo mi o mistrzostwa :P

Gość 5844
będę się udzielała jak będę miała ochotę. właśnie mamy przykład tego, że na studia się teraz każdy głupi może dostać. ja Ci chciałam tylko pomóc, jako jedyna chyba mam konkretne info, ale swoje już powiedziałam a teraz nara.

Gość Krótką chwilkę
kochanie moje kochanie kochani Mam nadzieje że mimo tej nieobecności na początku dam sobie jakoś rade. Kurde tak pierwszy rok zaczynać.

hehe tez nie ogladam tv wlasnie :P ale moja mama oglada, a nic mi nie mowila, to chyba jakos bardzo glosno o tym nie trabili:D

Gość Krótką chwilkę
5844 Jaka ulga

Gość Krótką chwilkę
Gdyby było głośno to chyba by jakoś dotarło. kochanie moje kochanie kochani A gdzie Ty swoje studia rozpoczynasz?

Krótką chwilkę - dwa lata temu moja znajoma miala wypadek i wyladowala na uczelni po miesiacu :P spokojnie dala rade, zakumplowala sie z wszystkimi, takze nie martw sie, zwlaszcza, ze uwierz mi NIE BEDZIESZ JEDYNAAA!!!:D:D:D:D Bedzie mnóstwotakich osob, ktore za granice wyjechaly do pracy i wroca w pazdzierniku, bo nawet nie beda wiedziec, ze studia startuja wczesniej a jak sie dowiedza, to nie beda mialy nawet jak od razu wrocic etc nie martw sie ;)

teraz bede studiowac we wroclawiu, ale ja juz mam za soba troche edukacji, mozna powiedziec ze robie "drugi raz drugi stopien" :):):)

Gość Krótką chwilkę
Dziękuje że mnie uspokajasz. Dużo to znaczy bo wiesz nowa sytuacja, nowe miejsce i stres prze ogromny... kochanie moje kochanie kochani dobrze że są jeszcze takie osoby na forum jak Ty:)

drugi stopien to jest to co jest po licencjacie/inżynierze ;)

spoko, ja sama bym tez byla zestresowana, jakbym nie wiedziala jak to wyglada... zobaczysz w nastepnych latach, ze zazwyczaj przez pierwszy tydzien to sie w ogole na uczelnie nie chodzi, bo nauczyciele nie maja list i robia zajecia organizacyjne trwajace 3 minuty ;)

Gość Krótką chwilkę
kochanie moje kochanie kochani Dziękuje za pomoc. Będę mogła spokojnie się położyć. Miłej nocy wam życzę ja i mój kot.

heheh, dobranoc :) tez lece spac, dobranoc wszystkim :):*