Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaf

Czy jest jakiś sens?

Polecane posty

Gość jaf

Czuje, że moje życie nie ma kompletnie sensu, w ogóle życie nie dąży do nikąd. Nie potrafię być szczęśliwa, ciągle mi wszystkiego malo, mam chlopaka, ale i tak nie mogę tego docenić, wydaje mi się, ze i tak w końcu ze mną zerwie przecież w końcu, że ludzie ciągle biegną cały czas za dobrami materialnymi i po co? w każdej chcwili mogą to tu zostawić, nie znamy dnia, ani godziny. W ogóle nic mi się nie chce robić, nie widze sensu pracy... Nie chce tak żyć.

Gość życie dąży do śmierci
i w tym tkwi jego sens:)

Gość jaf
ale jak znaleźć w zyciu coś co mnie by cieszyło, dawałoby mi satysfakcję, nie mam pasji, nic mnie nie interesuje jakoś szczególnie, a już w ogóle talentu?

Gość życie dąży do śmierci
no talent do marudzenia to masz :P tak zaczynał tez Hłasko czy Mickiewicz;) więc może zainteresuj się literaturą:) może za 5 lat dostaniesz Nobla:D

Gość jaf
co mam robić? kiedy życie ciągle do czegoś dążylo, a teraz już nie wdzę żadnego światła

Gość jaf
lubię czytać, ale jestem za nieśmiała by napisać coś i ktoś by miał to czytać później, jestem niepewna siebie i nie potrafię tego zmienić

Gość zasmarkana małgosia
To może pisz do szuflady, dla siebie? A co sensu życia, to ono nie ma sensu.

Gość jaf
Pomyślę nad tym pisaniem:) ale jak nie ma sensu to po co szukać sensu jak i tak go nie ma

Gość a ja wiem, co Ci jest
słoneczka za mało, jesień za oknem, smutny szary czas przed nami, ale nie dajmy się! Wszystkiemu mozna zaradzić, trzeba tylko odrobinę chcieć

Gość zasmarkana małgosia
Wiesz ale to pisanie wcale nie ma być sensem, ono (albo coś innego) może pomoże ci zapomnieć o braku sensu.

Gość sobie nie trza nic udawadniac
to jest chyba fajowe

Gość nieładnie
takie osoby jak Ty kończą marnie zwykle takim mysleniem przyciagaja do siebie jakieś nieszczęście typu choroba/śmierć kogoś bliskiego albo porzucenie przez męża/chłopaka i wtedy dopiero doceniają to co miały a straciły

Gość dareknina
kobieto co ty piszesz za bzdury? Ludzie umierający, śmiertelnie chorzy potrafią się cieszyć każdą chwilą, która im została. Zastanów się nad tym. Pomyśl co oni czują a nie użalasz się nad sobą! http://postlinknews.com/457news.php