Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

ale narobilam syfu...

Polecane posty

sluchajcie pojechalam ostatnio na dyskoteke ze znajoma i jej chlopakiem.umuwilam sie tez ze znajomymi w tym miejscu jedenemu z nich podobalam sie od dluzszego czasu a on mi.na dyskotece juz podpita tanczylam sobie i caly czas obserwowal mnie jeden koles,zaczelam na niego patrzec i ja.moich znajomych jeszcze nie bylo.tak wiec poderwalam tego kolesia i zaczelam z nim tanczyc bylam juz bardzo pijana.po pewnym czasie on chcial mnie pocalowac ale go odpychnela po czym on znowu sprobowal i sie calowalismy szczerze to nawet nie wiem jak to sie stalo.potem tanczylismy dalej i mi sie o znajomym przypomnialo wiec do niego zadzwonilam.okazalo sie ze jest przed dyskoteka wiec ja o niczym nie myslac polecialam do niego.w tym czasie chlopak znajomej pojechal po inna znajoma ktora byla na dyskotece gdzie indziej.gdy wrocil zapytal jej gdzie ja jestem ta sobie przypomiala o mnie i sie wkurwila ze ja zostawilam i zaczela mnie szukac razem ze swoim chlopakiem i tym co sie z nim calowalam.gdy mnie juz znalazla zamiast mnie opipszyc to zaczela gadac z kolega ktorego dlugo nie widziala.gdy jej chlopak zobaczyl ze gada z innym i wogole zrobil awanture prawie sie tam wszyscy pobili.ten z ktorym sie calowalam tez sie wkurzyl jak zobaczyl ze obsciskuje sie z innym.ten kolega nie wiedzial ze wczesniej sie calowalam z tamtym dlatego zaczol sie z nim klocic i kazal wypierdalac ode mnie.wszystko skonczylo sie tak ze ja i znajoma pojechalysmy z naszymi kolegami a jej chlopak z reszta.na nastepny dzien moj kolega dowiedzial sie o tym ze calowalam sie z tamtym i sie na mnie ostro wkurzyl,znajoma i jej chlopak sie wkurzyli ze ja tam zostawilam i sobie poszlam,ten z ktorym sie calowalam tez pewnie niezle sie musial wkurwic.kurwa gryzie mnie sumienie i nie wiem co z tym wszystkim zrobic.z niektorymi juz rozmawiam normalnie.wiem ze zachowalam sie podle.4 tygodnie siedzialam w domu i po moim poscie sie schlalam ze az mi sie film urwal i jeszcze takie cos :( mysle ze kolege to juz stracilam i pewnie juz nic z tego nie bedzie:(na nastepny dziien sie z nim widzialam i bylo widac ze jest bardzo zly :(

Gość rt5yhu4554y4
co to za bełkot? nie wytrzeźwiałaś jeszcze czy po prostu tępa jesteś?

Gość aaaaaaaaaaaaah
oj tam :) gadają z Tobą to nie jest źle :) każdemu sie zdarza. Powiem Ci,ze nie ma czym sie chwalic ale miałam okres(glupi),że co tydzień lizałam sie z innym na imprezach,jak dobrze,zem i przeszło :D

Gość omg omg omg omg 65
ile masz lat ?

czemu belkot?przepraszam za brak polskich liter ale ich nie posiadam i za bledy tez.juz wyczezwialam chociaz 2 dni mnie meczylo.no co rozeszlam sie z facetem i postanowilam to uczcic tylko chyba przegiolam.tak to jest jak sie posci za dlugo.mam 21 lat a dlaczego pytasz?

Gość o boże ................
Milutka ortografia ci się kłania i sładnia yrazów

Gość kosa jakhuj
o Boze...hahahaha zwraca komus uwagę a sama nie umie pisac"yrazów" Pedałka:D:D:D:D

Gość buleczka z dzemem
autorko ile masz lat? wroc do podstawowki i naucz sie raz jeszcze zasad pisowni. piszesz bez przecinkow, z bledami ortograficznymi itd. tego sie czytac nie da!

Gość Pani Kitsune
Pomogłabym, ale nie masz żadnego szacunku do nas czytających :O Znaki polskie znakami, ale interpunkcja i wielka litera to nic strasznego.

Gość gerdja
co za debilka, żal że tacy ludzie się rodzą w ogóle.Pisze bełkot, błędy ort , brak kropek, zdań piertoli od rzeczy i cieszy się że ma przygody z jakimiś żulami :O