Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcilla

nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość kamcilla

Mam probę aby ktoś mi doradził co mam zrobić.. zacznę od tego że... mój partner od czasu naszej znajomości dzwonił sobie po odlotach ( vortal z dziewczynami lekkich obyczajów) zorientowałam się i zrobiłam mu awanture, oczywiście powiedział ze nigdy już nie zadzwoni bllaa itd... za jakiś czas okazało się ze jestem w ciązy i jakoś wszystko zamilkło. Poszłąm do szpitala na wywołanie porodu i urodziłam śliczną dziewczynkę:) po przyjściu do domu sprawdziłam iż mój partner znów tam wydzwaniał i to samo awantura zarzekanie się ze nigdy więcej itd... Niedawno zauważyłam ze serfuje po portalu erotycznym... weszłam na jego konto i co się okazuje proponuje dziewczyna spotkania sponsorowane, dzwoni do nich i się umawia.. :( wiem to już od paru dni, sama założyłam sobie tam konto i próbowałam się z nim umówić oczywiście nie odmówił... tylko prosi mnie o nr tel. aby się konkreknie umówić, przecież swojego mu nie podam, a jak kupie startówke i zadzwoni to pozna mnie po głosie.. Co mam zrobić?? Jak rozpocząc rozmowe?? Nasza córka ma 2 miesiące, a jeżeli chodzi o mnie to nie uważam ze powinien mnie zdradzać jestem atrakcyjna, kochamy się uprawiamy sex i to różny jestem otwarta na propozycje także nie wiem dlaczego on to robi... dopowiem jeszcze ze był zonaty rozstali się kilka lat temu z tego co mi mówił to ją zdradzał nagminnie.. proszę o pomoc!!! Napprawde nie wiem co zrobić rozsstac się, tkwić dalej w tym jego kłamstwie....

Gość gwoli wyjasnienia...
a jeżeli chodzi o mnie to nie uważam ze powinien mnie zdradzać jestem atrakcyjna, dobre!

Gość a my
a już myślałam, że mnie nic nie rozbawi :D:D:D dzięki

Gość tak tak dobrze
a o czym z takim pustakiem rozmawiac ? 💤

a co ma być ? przecież dziecko ma matkę :P

Gość gwoli wyjasnienia...
przeciez wystarczy kupic startowke i sie z nim umowic...bardziej nakryc go juz nie mozesz!

Gość kamcilla
przeciez wiem, a co po głosie niby mnie nie pozna..

Gość atrakcyjnaaaa
Świetnie jak pozna to bym powiedziała, ciesze sie kochanie ze mnie poznajesz, teraz mozesz spakować swoje rzeczy, już wiem wszystko co chciałam wiedzieć.

Gość kamcilla
dobre! tak zrobię dziekuje:)