Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olgaa23

Przez studia prawnicze nabawilam się kompleksów:(

Polecane posty

Triduum paschalne Dyrektorke,co mnie jakas tamara obchodzi. 1 raz na oczy widze. O to mnie sie rozchodzi,ze za kazdym razem podkreslasz ,ze studiujesz to nieszczesne prawo. Dla kogos ,kto nie liznal tego kierunku,wydaje sie byc elitarnym . Dla kogos ,kto ma z tym do czynienia... To kierunek ,jak kazdy inny. A moze sie myle i naprawde zlapalismy boga za noge. tu CIę zaskoczę ... NEVER PRZENEVER nie było ode mnie info że STUDIUJĘ prawo więc nie wymyślaj ;) ale masz tu info ode mnie - NIE studiuję prawa :) zadowolona? ;) i mam nadzieję :classic_cool: zaskoczona 🖐️

Gość Triduum paschalne
Aniolek,dokladnie. Sam studiuje prawo i takich ludzi nie spotkalem. Chyba ,ze autorka jest patologiem i przynosi na uniwerek kanapke ze smalcem.

Aniołek w kropki Pociesz się, że na wszystkich studiach są podobni ludzie. U Ciebie też na pewno wszyscy nie są jednakowi. Zresztą mój mąż też studiował prawo i mówi że opowiadasz głupoty i albo zadajesz się akurat z takimi osobami albo przesadzasz. na każdym kierunkq tacy są :P na Twoim pewnie także ;) swoją drogą - jaki teraz samochód uchodzi za DOBRY na studiach???? VW Beetle wystarczy???? :P :P :P :P :P czy coś lepszego musi być :classic_cool:

Triduum paschalne Dyrektorke...tak mnie wk**wiasz. Nie wiem czemu. a dlaczego? ;) jeśli można spytać :P

Gość Triduum paschalne
ZaskaczonY ,jak cholera. No nie wprost dyrektorke,ale mialem przyjemnosc dywagowac z toba kilka razy i za KAZDYM razem dalas jakies przeslabki,ze studiujesz prawo.

Gość Triduum paschalne
Nowy vw beetle,na 100 jest przejawem lansu i baunsu na studiach.

PRZESŁANKI????? że studiuję?????? Strach pomyśleć jakie jeszcze przesłanki odczytałeś? ;) zawsze bezpieczniej jest po prostu zapytać - tak jak ja pytam - dlaczego nie wiesz - czym to tak Cię wqrzam? ;) bo dajesz mi przesłanki, że Twoja dziewczyna jest 10x brzydsza ;) dobre przesłanki ? ;)

Gość Triduum paschalne
Zle przeslanki,nie lubie tak odpieprzonych kobiet. Co nie zmienia faktu,ze ....ruchalbym. Ale to nie twoja fota na 100. Nie jestem naiwniakiem dyrektorke.

Triduum paschalne Nowy vw beetle,na 100 jest przejawem lansu i baunsu na studiach. TO JA WAM POWIEM..... WIEM skądinnąd że jedna osoba z kafeee na studia jeździ właśnie Beetle'm informacja pewna - na 100%!!!!!!! ale zapewniam że jest w 100% normalna - no może ma lekkiego bzika tu i tam :P ale nie powiem wam gdzie bo byłoby to niefajne ;) również tożsamość tej osoby zachowam w tajemnicy :classic_cool: 🖐️ to oczywista oczywistość :classic_cool: 🖐️ poza tym słabo z tym beetlem - tak wg mnie w ogóle ;P

Dyrektoke :) :) :) Co do samochodu to nie słyszałam na moich studiach że w ogóle jakiś trzeba mieć :p Triduum paschalne ja takich spotkałam a wcale nie studiuję prawa :) tyle że u mnie z nimi nie ma problemu bo trzymają sie swojego towarzystwa :p a co do reszty to nie mam pojęcia o sytuacji finansowej moich znajomych ze studiów ani ich rodziców bo rozmawiamy na zupełnie inne tematy, a o tym co mam w domu wiedzą tylko te osoby, które mnie czasem odwiedzają.

Ejńdżel ----> nie masz za grosz wyczucia co kiedy napisać na forum 😴 :P :P :P :P :P muszę CIę jednak wziąć pod me opiekuńcze skrzydła :classic_cool:

Gość Triduum paschalne
Dyrektorke ,jesli to sa twoje zdjecia ,to oferuje 900 zl za godzinke masazu erotycznego. To duzo pieniedzy,jak za taka usluge.

buziaki to kieruj Oluniii - bo biedactwo pewnie już poszło na ćwiczenia z KPK ;) i znowu będzie si wqrzać jak wyfiokowana nawiedzona dziunia przyleci i w drzwiach zacznie drzeć mordę: Kupiłam waciki szanel za 499 - teraz będę piękna na to przystojny młodzian z tyłu rzuci tubalnym głosem: CIENKA LESZCZYNA jesteś.... ja mam gacie Gucci za 500 i to BEZ zaokrąglania 😴 NO I CO??? zbielało wam oko - kto będzie miał odwagę pochwalić się pudełkiem śniadaniowym za 500,50 :classic_cool: 🖐️ wewnątrz oczywiście kanapki ze smalcem 🖐️

Triduum paschalne Dyrektorke ,jesli to sa twoje zdjecia ,to oferuje 900 zl za godzinke masazu erotycznego. To duzo pieniedzy,jak za taka usluge. 900 to ja wydaję na paliwo w miesiącu 😴 ale dzięki za komplement :classic_cool: 🖐️

Masz pierdolnietych starych! Rodzice powinni Ci pomagac do ukonczenia studiow! W dodatku maja do tego mozliwosci!

Gość Triduum paschalne
Bogata suka..Takie niedostepne laski wprawiaja mojego fallusa w euforie.

Toksy to nie tylko mnie denerwuje dyrektorke hehe jak miło LOOOOLLLLLL........ jestem pod wielkim wrażeniem ;) :classic_cool: 🖐️ fajnie że jesteś :P

bez przesady....ale fakt, że mam 3litrowy silnik benzynowy ;) auto faktycznie może i drogie ale w lizingu także w sumie na raty - więc się nie liczy:P :P :P :P

Gość adibi
ej, autorka! studiujesz prawo a nie wiesz ze rodzice maja obowiazek utrzywyac cie do konca edukacji (limitem jest chyba 25 lat)? przeciez np. po rozwodzie alimenty na dziecko tez placi sie do konca edukacji. powinni ci zapewniach niezbedne do zycia rzeczy, w tym ubrania, nie tylko miche zarcia. dziwne to, masz dobre studia a oni nie kwapia sie do pomocy...

dyrektorke a jakie masz autko, pochwal sie :P tylko nie wrzucaj fotek .. daruj nam to :)

fotka już kiedyś była - ale więcej już nie wrzucę - nie bo nie :P jak nie masz to Twoja strata :P

Gość fdf
dyrektorke ciebie nie mozna szanowac juz za sam nick - jest beznadziejny Przygarnelas go sobie - wykorzystujesz go jak popluczyny slawy po dyrektore co jest zenujace ona byla bardziej blyskotliwa badz soba, zdobadz sie na kreatywnosc i wymysl sobie nicka

fdf dyrektorke ciebie nie mozna szanowac juz za sam nick - jest beznadziejny Przygarnelas go sobie - wykorzystujesz go jak popluczyny slawy po dyrektore co jest zenujace ona byla bardziej blyskotliwa badz soba, zdobadz sie na kreatywnosc i wymysl sobie nicka sugerujesz że dyrektore na tym forum miała jakąś sławę???? ;) ŁAŁ - możesz sprecyzować to stwierdzenie? ;)