Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BakeRolls

Koleżanki faceta, który jest w związku

Polecane posty

Gość BakeRolls

Hej. Mam pytanie. Czy powinnam być zazdrosna, jeśli mój facet ma się spotkać z jakąś tam swoją koleżanką, bo dawno jej nie widział, znał ją dużo wczesniej niż poznał mnie i po prostu chcą pogadać?

nie, nie powinnaś być. ma prawo mieć znajomych, zarówno facetów jak i kobiety, tak samo jak ty

Ja bym była zazdrosna . I powiem wiecej gdybym to ja chciała sie spotkać z koelgą na pogaduchy to mój facet tez byłby zazdrosny. Zapytaj go czy on by nie był zazdrosny gdybyś to Ty sie miała spotkaćz kolegą z którego on nie zna na pogaduchy

Gość oj autorko durna jesteś
przecież jak się jest w związku to nie można już z nikim innym rozmawiać, no chyba że oboje będziecie to robić :D

Gość BakeRolls
Czemu od razu durna? Ja mu wcale nie zabraniam się spotkać ani nie robię awantur, ale spokojnie mu powiedziałam, że jednak czuję się zazdrosna. Powiedział, że on tak samo czułby się zazdrosny gdybym to ja spotkała się z kolegą, po prostu szukam uspokojenia. Po prostu czuję się dziwnie :( może dlatego, że ja nie spotykam się z kumplami, jakoś tak wyszło, że odkąd każdy z moich kolegów jest w związku, to już się nie spotykamy.

no i dlatego on powinien to zrozumieć . Sam przyznał że też byłby zazdrosny . Ja bym sie czuła dziwnie gdyby mój facet gdzieś wyszedł z koleżanką a ja siedziałabym w domu ;/