Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednabezpomyslu

skąd bierzecie pomysły na ciekawie wyglądające dania dla dzieci?

Polecane posty

pytanie jak w temacie? macie jakieś sprawdzone strony www z takimi cudeńkami co ciekawie wyglądają i zachęcają do jedzenia? ja osobiście chodzę po sieci i szukam, czasami zdarzy mi się znaleźć fajne pomysły jak to http://v-dero.blogspot.com/2011/09/smakowite-muchomorki-nie-tylko-dla.html , ale to wymaga sporo czasu, będę wdzięczna jakbyście poleciły jakieś linki, albo podały przepisy :)

Jest taki program na kuchnia tv "mniam mniam" tam są rózne sałątki, surowki- zwykle ale ozdabiane na fajne sposoby. To taka fajna animacja i mozna coś dla siebie znaleźć- statek z melona, ptaszek z pomarańczy itd. Bo danie moze byc zwyczajnym daniem tylko mozna go taką pierdólką ozdobic. My czasem robimy zakręcone kanapki albo myszki z jajka na twardo (jajko do niego się wboja oczy z ilowek, uszy z ogórka, nos z czarnej oliwki, wasy i ogon ze szczypiorku, a lapki z majonezu albo serka twarogowego) ziemniaki w ksztalcie serduszka (nakladasz tluczone ziemniaki przez foremkę do ciastek :P jest taki dzem sorella sie chyba nazywa w tubce mozna nim malować na kanapkach. Każde danie mozna bajkowo podać nie trzeba wiele pracy do tego tylko troszkę wyobraźni.

Gość jjejjciu jak ty mmnie denerwuj
wiosenno mamo!!! wszedzie musisz wpychac te grupe dupsko!!!! nie widzisz ze nikt ci nie odpowiada na twoje posty?

a czy ja zadaje pytanie żeby na nie ktoś miał odpowiadać? Wydawalo mi się że to ja odpowiadam :P Jak Cię denerwuje to nie czytaj ;)

Gość glupotka00444
hehh wredne babska :)

Gość pijaczkibe
to pewnie noxelia błądzi duchem po kafe, bo na czarno to się boi pokazać

Gość szuka zaczepki
boi sie ujawnić :) no dalej wyjdz gnido!

wiosenna dzięki za wpis :) seleminka a co jak wyobraźnia marna ? niestety ja nie mam daru do gotowania, gotujemy z mężem na zmianę i to jakoś tak przeciętnie, klasycznie, a dziecko się nam trafiło wybredne kulinarnie i muszę kombinować, czasami coś wyjdzie, czasami nie, dziś planuję kolorowe naleśniki zobaczymy bo w necie to fajnie może wyglądać a w moim wykonaniu niekoniecznie:)