Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyGallow

Mój facet jest ideałem

Polecane posty

Gość LadyGallow

...prawie. Jest szarmancki, trochę cichy, kochający, pomocny, nie dałby mi zrobić krzywdy, kiedy narzekam całuje mnie, jest cierpliwy,wrażliwy, gotuje mi, kiedy jestem zmęczona nie pozwala mi nic zrobić, czasem stanowczy i wybredny ale na każdym kroku czuję się niesamowicie kochana. Jednak co mi nie daje spać, to to,że troche brakuje mu ambicji. Osobiscie uwazam,że mógły znaleźć lepszą pracę. Nie wiedzie się nam źle,ale widzę jak go nie doceniają tam, a on sie pracy trzyma bo tak mu wygodniej. I tu pojawia sie moje pytanie : czy naciskac go dla jego dobra, nie nachalnie acz stanowczo?

Gość dfjfeibfk
uważaj bo sie zesrosz

Gość pppiug
lepsza prace czyli co? o kase ci chodzi, larwo?

Gość LadyGallow
Lepsza to znaczy tam gdzie by go doceniali a nie pomiatali jak zwyklego robola. I tak jak pisałam, ja dobrze zarabiam wiec nie potrzeba nam wiecej pieniędzy.

Gość dla jego dobra czy Twojego?
piszesz, że dobrze zarabiasz, ale wygląda jakbyś chciała aby Twój facet więcej zarabiał :P czyli lecisz na forsę. jak jemu dobrze w tej pracy to niech w niej będzie. lepsze stanowisko i większa kasa wcale nie musi wiązać się z lepszym traktowaniem. zawsze będzie ktoś, kto ma więcej i może więcej, więc dopóki Twój facet nie zostanie jakimś prezesem wszędzie może być jednakowo beznadziejnie