Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Za rok idę na studia i myślę o następujący kierunkach?

Polecane posty

- Kulturoznawsto - Socjologia - Dziennikarstwo i komunikacja społeczna - Politologia - Resocjalizacja(praca jako kurator sądowy) - Ew.Prawo ale to chyba ciężki kierunek Czy z takimi kierunkami mam szansę na pracę w urzędzie skarbowym, pocztowym, gminy i miasta czy pracy. A może dostałbym się do salonu cyfry+, polsatu, playa, orange, plusa,ery czy heyah? W trakcie studiów to chyba będzie mi się należała praca za dobre pieniądze.

Uważasz, że w urzedach dobrze zarabiają??? Jedynie Ci co są wyżej.

No ale jak dostanę się na stanowisko naczelnika w urzędzie skarbowym to chyba będę dobrze zarabiał?

Gość 167
Dobre :) w trakcie studiów owszem masz szanse na pracę za dobre pieniądze, ale czy ci się będzie należała....otóż nie. Bo widzę, że oczekujesz kokosów za sam fakt studiowania. Chyba, ze po znajomości. Jedyny sensowny kierunek to prawo, ale jest ciężki - a to widać po tym co napisałaś się nie chce wysilać

W takim salonie to chyba też zarobię z 5 tysięcy, bo chyba takie są tam zarobki. W dodatku w takim salonie nie będę musiał sprzątac tylko przyjdzie sprzątaczki i zrobi to za mnie.

Gość 167
dziecko drogie.....w salonie 5 tyś... Kto ci takie bajki na noc opowiada

Raczej 1200 a nie 5 tysięcy w takim salonie. A po tych studiach do urzędu skarbowego i to jeszcze na wyższe stanowiska? Powodzenia.

Gość 167
po prawie już na aplikacji bywa, ze aplikanci dostają po 1000 (czasem więcej) i nie narzekają bo wiedzą, że warto zacisnąć zęby i wytrzymać, bo potem im się to zwróci.

No bo skoro w takim salonie trzeba miec wyższe wykształcenie to chyba należą się jakieś wyższe zarobki. Każde studia to wysiłek niezależnie czy ścisłe czy humanistyczne, czy dzienne, wieczorowe, zaoczne czy eksternistyczne. ps. na czym polegają studia eksternistycznie, można tak studiowac na pierwszym roku bo coś mi mówi że to studia dla mnie.

Gość 167
Nie każdy kierunek jest łatwy, ale nie można porownywać ich ze sobą. Jak można porównać np. pedagogikę i matematykę?

Gość 167
też mi się wydaje ze to provo....tacy ograniczeni umysłowo nie istnieją, a on chce nas tylko wkurzyć

Mógłbym wybrac np. pedagogike specjalną i pracowac z chorymi dziecmi i młodzieżą. Praca pewnie nie jest tak ciężka jak praca pedagoka który pracuję w szkole. Owszem, umiem. Mógłbym pracowac w salonie play i oferowac telefony komórkowe, polecac który dobry, która taryfa jest najlepsza i takie tam pierdoły.

Pisać nie umiesz, a na studia chcesz iść, żeby pracować w urzędzie? :D

Czym ja was wkurzam, chyba zasługuje na coś więcej niż praca na produkcji. Może powinnem się starac o pracę w jakiejś agencji reklamowej przy wymyślaniu haseł.

Gość 167
fakt - jeden istnieje. Zal takich ludzi. Praca z dziećmi upośledzonymi lżejsza niż praca pedagoga w szkole....

Gość 167
pracowałam w agencji reklamowej. Tam też się nie zarabia tyle co się tobie wydaje

Gość 167
idż i zasil ich szeregi. Te tumany mają często ciotki w tych urzędach. Masz znajomości to korzystaj, mi nic do tego