Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1991188

faceci tak sie szczyca tym ze sie pózniej starzeja i całe życie sa

Polecane posty

Gość kaska1991188
kamiiilaa ja sie dziwie ze niekóre kobiety sie na to zgadzają, i dogadzają tym nierobom a ten im sie jeszcze odwdziecza wyzwiskami i tym ze mogłaby schudnac, wyładniec :D

Gość frentii
W Polsce faceci po 40stce w 80% przypadkow wygladaja tragicznie - zapuszczone stare dziady. Za granica jednak jest inaczej. Francuzi przez to, ze cale zycie sie dobrze odzywiaja po 40stce wygladaja zajebiscie. Sa przede wszystkim szczupli, czego my w Polsce nie doswiadczamy, bo wiekszosc 40latkow ma przynajmniej 10kg nadwagi

Gość kamiiilaa
Bo Polki są opóźnione jeżeli chodzi o emancypację, często im się wydaje że są silne i niezależne ale wystarczy żeby jakiś knurr był chamski to już im cipka moknie. Nie rozumiem tego fenomenu, od dziecka są chyba poniżane skoro to lubią

Gość dhyfusa
Zdjecia nie wloze, bo jeszcze nie zglupialam, musisz uwierzyc na slowo, ze przystojny i mlodo wyglada. A do tego jest wyksztalcony i bardzo duzo zarabia, ale po co ja sie tu bede produkowac, nie chcecie to nie wierzcie. Nie kazda musi trafic na ubogiego pijaczka ze sprochnialymi zebami, ktory wyglada starzej niz metryka pokazuje.

Gość kaska1991188
no ale nie wiem co sie tak rzucasz napisałam ze 80 procent wiec twój moze nalezy do tej wybitnej 20 :O

Gość kamiiilaa
ci co dobrze zarabiają dbają o siebie to jest stwierdzone.

Gość kaska1991188
oj niekoniecznie znam kilku takich co pomimo iz zarabiaja sporo powyzej przecietnej a wygladaja jak zwykłe łachudraki spod monopolowego

Gość fhdfddd
masz racje porwnac ich np do wlosow te oblesne bembeny i łyse głowy po 40stce. Boje sie , ze moj facio sie kiedys w takiego Staszka :/ zamieni :/ kobiety w polsce lepiej wygladaja My jestesmy ogolem zadbane jako Polski a faceci sa oblesni

Gość fhdfddd
o boze i te ich sandaly ze skarpetami pasztety

Gość kaska1991188
sandały zawsze mozna zmienic gorzej z reszta :O

Gość sandały ze skarpetami
sandały ze skarpetami to stan umysłu, tego nie da rady zmienić tak samo jak nie da rady zmienić skłonności do piwnego brzucha skoro ma brzuch piwny to znak że lubi pić piwo, pije je i będzie je pił AMEN

Gość fhdfddd
i te ich zakola..

Gość fhdfddd
i male OWLOSIONE fiutki i pachy kobiety sa zadbnae wygolone a oni wlochy z pasja sciagaja gacie gdzie wylania sie gaszcze kreciolkow

Gość Gieneeeeek
Za to wy takie piekne. Grube pasztety, z tona tapety na ryju, i za malych ciuchach opinajacych sie na faldach hahahaha. I jeszcze sobie wmawiaja, ze to kobiece ksztalty, powiem wam prawde, to nie sa kobiece ksztalty tylko oblesne zwaly tluszczu. Milego dnia paszteciki Hahahahaha

Gość kaska1991188
dlatego jestescie siebie warci gienek :) :D

Gość fhdfddd
owszem jest masa niezadbanyCh Polek ale w porwnianiu do Polakó to soryyyyy. Co jade za granice mowia, ze pOlki ladne a faci sa brzydcy i TO JEST PRAWDA!

Gość Gieneeeeek
Co Kaska tez masz "kobiece ksztalty"? hahahaha

Gość wszystko jest do kitu
ja jestem szczupła ,ale to nie ma nic do rzeczy :D mówiłam o tobie i twojej kobiecie w niczym nie jestes od niej lepszy pryku :D

Gość mentaI cut
"sandały ze skarpetami to stan umysłu" ahhahahahahaha!!!! :D wg mnie aż tylu beznadziejnych to nie ma

Gość kaska1991188
to wyzej pisalam ja z innego niku

Gość fhdfddd
I ten ich kurwa ubior. skóra a raczej skajla, adidadsy albo "stylowe" buty na wyjscie, stara marynarka i beznadziejna koszula i dres na codzien oto ich kurwa ubior. Fryzjer? A po co? Odzywka do wlosow by wytepic zakola? A po co? Kobieta zapierdala na fitnes a jej facio tyje tyjje duza morda male oczka

Gość fhdfddd
I wszytskie kmobiety ktore chca by ich zmienic sa puste,a jak je wkurwia rozrywka w postaci tw tylko to sa blachary. To pierodleni szowinisci.

Gość Gieneeeeek
I co paszteciki, prawda w oczy kole? Powkurwiajcie sie jeszcze troche.

Gość fhdfddd
Na calym swiecie facei robia cos ze soba kremy na ryj cos. Nie u nas to PEDALSKIE!

Gość mentaI cut
wg mnie o wiele większym problemem jest to ile jest teraz spedalonych wśród młodych. czy oni z tego pedalstwa wyrosną czy już do końca życia będą zakładali kolorowe, obcisłe ubrania i układali sobie włosy? :)

Gość fhdfddd
kAZDY FACET NA SZARO, CZARNO. i ZAWSZE ALBO WLOSY NA ZEL ALBY ŁYSAWY NOSZ KURWA.

Gość Gieneeeeek
Bo to jest pedalskie.

Gość fhdfddd
tO NIE PEDALSTWO TO ZADBNIE

Gość fhdfddd
Kobiety jak jada za granice wtapiaja sie w tlum a faceci RZUCAJA SIE W OCZY. Naparwde. tzreba sie za ich ubior, za ich aparycje, za mordy ich wstydzic. gdzie Polak do pzretnego Włocha, Niemca, Hiszpana, Australiczyka.. Zenada!

Gość mentaI cut
no to wymień czym się różni spedalenie od zadbania