Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Juszczak

Dla mężczyzn zycie zaczyna się po 40-ce

Polecane posty

Gość deefty
I tu jest problem. Nie kręcisz go:(

Gość młoda dupa 4596
ani się obejrzycie a będzieci starzy i pomarszczeni, też myslałam że jestem wieczna, do czasu potem czas zapierdala

młoda dupa 4596 bimbałek nie myśl sobie że będziesz wiecznie młody, a mój był zadbany, tylko niestety stare ciało śmierdzi, wystarczy postać chwilę koło jakiejś babci, i możesz się myć do bólu ,śmierdzi też z ust, bo te wszystkie toksyny które wdychasz i zjadasz kumulują się w organiźmie. I nie jestem stara, bo wyglądam coraz lepiej i dużo młodych mężczyzn chciało się ze mną umawiać, młodszych o 10 lat ,także wypie**alaj Chyba miałaś jakiś wyjątkowy egzemplarz. ja w prawdzie nie mam jeszcze 40 lat, a tym bardziej więcej, ale mam ciągle do czynienia z dyrektorami, prezesami, zarządem itp. Jednym słowem faceci z klasą i kasą, a przede wszystkim od 50 lat w zwyż. Żaden nie śmierdzi, wręcz przeciwnie. Nie tylko mają dobre garnitury, aleteż dbają o higienę i używają dobrych perfum. Na tych stanowiskach to oczywiste. Na drugi raz nie bierz sobie biznesmena rolnika :D🖐️

Gość kaska1991188
yhh faceci usilnie starajacy sie przekonac ze po 40 sa w swietnej formie :D

dużo młodych mężczyzn chciało się ze mną umawiać, młodszych o 10 lat ,także wypie**alaj Na starej i niewybrednej piczy, młody chuj ćwiczy :D🖐️

iza33. hehe dobre,a która 25 letnia kobieta zechciała by 40 letniego,siwiejącego zgreda??? "gdy 40-stka mija cyce robią sie dłuższa od kija ..." taka prawda

Gość megaZdzira
deefty - bierzemy dwudziestkę do trójkącika lub czworokąta - ta sama kicha.... Trochę lepiej po tabletkach wiadomo jakich. Ale dwa razy wylądował już na kardiologii.... Woli zdechnąć niż się przyznać do porażki . żal

Gość kaska1991188
daj spokój to ze 50 latek załozy garnitur i zapsika smród perfumami nie znaczy ze jest sexy :D

megaZdzira deefty - bierzemy dwudziestkę do trójkącika lub czworokąta - ta sama kicha.... Trochę lepiej po tabletkach wiadomo jakich. Ale dwa razy wylądował już na kardiologii.... Woli zdechnąć niż się przyznać do porażki . żal Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Twój mąż zaniedbał tętnice i teraz ma efekty. Zazwyczaj problemem z potencją są albo problemy psychiczne, albo choroby układu krążenia, a nie starość.

Gość młoda dupa 4596
ja też mam do czynienia z prezesami i dyrektorami, i rozumiem co w nich jest pociągającego, po prostu szmal ale nie stare mięcho. A młody to nie chciał się na mnie ćwiczyć tylko ożenić i mieć dzieci. Poza tym ludziom po 50 wcale już nie chce się ruchać , wolą się przytulać. A w ogóle prezes mnie bardzo lubi a jego kobieta jest w jego wieku i wcale nie ma potrzeby szpanować młodą głupią cipą

Gość po 40 tce to dopiero się
zaczyna życie dla kobiet:D dzieci z domu pozycja w pracy i ciągłe pragnienie młodego męskiego ciała a tego jest w chuuj :D:D:P ja mam raz na kwartał innego kochanka,wchodzę tylko w płytkie relacje:D mąż już tyle nie może a u mnie temperament jak po dragach:D;)

Gość młoda dupa 4596
ho ho, mój szef pamiętam kupował viagrę

Gość po 40 tce to dopiero się
i powiem wam jeszcze że najlepiej lubię takich młodych żonkosiów :D długodystansowcy :P a jeszcze mogę ich kilka sztuczek nauczyć :D także dziękujcie mi młode żony za rewelacyjny seks jaki później macie:D:P

Gość megaZdzira
Może i prawda , nie jestem lekarzem, a tym bardziej nie jestem jego żoną, wiec nie miałam okazji i możliwości dbać wcześniej o jego zdrowie.

Gość kaska1991188
nie wiem co to ma do tematu :O a jesli nawet "dr w szoku-ze jeszcze nie mial tak mlodej pacjetki z tak wysokum fsh " a sa przeciez wyajatki ze 20 latkom nie staje

Gość bimbalek a ile ty masz
lat dzieciaku:O choroby się zdarzają,nie słyszałeś o impotentach w wieku 20 czy 30 lat:O a są faceci co walą do 80 tki:D tak samo z kobietami,mają po 50 i jeszcze regularny okres a są takie jak autorka tego tematu co pokazałeś:( i to wcale człowieku nie jest śmieszne

Gość megaZdzira
He,he he pierdolę menopauzę, ja się dopiero rozkręcam. W wielu przypadkach menopauza przychodzi gdy zaniedbamy życie seksualne.

Gość młoda dupa 4596
pogadamy za 10 lat jak cię huj przestanie swędzieć, teraz musisz go walić trzy razy dziennie a przyjdą takie czasy że młode gorące suki go nie postawią

bimbalek a ile ty masz lat dzieciaku choroby się zdarzają,nie słyszałeś o impotentach w wieku 20 czy 30 lat a są faceci co walą do 80 tki tak samo z kobietami,mają po 50 i jeszcze regularny okres a są takie jak autorka tego tematu co pokazałeś i to wcale człowieku nie jest śmieszne Nie jest? To przeczytaj ten temat od początku. Jak się naśmiewacie z facetów to jest śmieszne, ale jak oni się z was naśmiewają to już nie :O Jesteś cyniczną hipokrytką 🖐️

młoda dupa 4596 pogadamy za 10 lat jak cię ch*j przestanie swędzieć, teraz musisz go walić trzy razy dziennie a przyjdą takie czasy że młode gorące suki go nie postawią I to będą piękne czasy. Wreszcie te durne baby przestaną mi być potrzebne i poczuję się wolny :)

Gość młoda dupa 4596
to już niedługo, temat cipek na zawsze przestanie cię kręcić, zajmiesz się filozofią i będziesz rozwijał się duchowo

Gość mala miiiii
No bez przesady 40-latek już tak nie może 3 x pod rząd :P Mój jak się poznaliśmy (20 lat temu) dawał radę z 5 x przez noc ... a teraz ledwo raz i to jeszcze w ostępach kilkudniowych :(

Gość jfkfo
stary facet to stary.

Gość jfkfo
kobiety nie łysieją :)

Gość chuda 25-latkkka
Czasami niejeden 40-latek, który dba o kondycję, dba o siebie może być w lepszej formie i lepiej wyglądać niż 20-kilkulatek, który namiętnie wpierdala fasto-foody, leje w siebie piwo , a pranie robi tylko przy okazji:-O Mąż mojej kolezanki ma 43 lata ( ona ma 36) i podziw dla niego- facet pływa codziennie, chodzi na siłownię, dba o dietę,że ja bym mu dała max 29 lat!! a mój kolega, który co weekend upija sie do nieprzytomnosci, pali 2 paczki dziennie ( chwali się tym :-O ) ma juz twarz przepitą i wygląda... jak gówno :-O

Gość mala miiiii
a u mnie odwrotnie niestety :( Im latek przybywa tym ibido rośnie, zero wstydu i ochota na różne nowinki :)

Gość jfkfo
i zawsze mogą :)

Gość jfkfo
to samo dotyczy kobiet. Są takie które w wieku 40+ mogą konkurować z 20-latkami

Gość młoda dupa 4596
też znałam takiego co pływał ,ćwiczył ,jeździł na rowerze, snowboardzie, niestety pomimo młodego ciała ,stare serce nie wytrzymało tego treningu i wącha kwiatki od spodu. Miał 50 lat. Clooneya też laska chciała tylko wykorzystać a taki z niego przystojniak, wiedziała że karierę można zrobić tylko w ten sposób. Kochajcie się naprawdę to nie będziecie mieć problemów