Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne kto

prosze o wypowiedzi szczere i ocene z boku

Polecane posty

Gość nie wazne kto

moja corka chce odejsc od meza.Podobno ogranicza ja , nie daje wolnosci a ona jest wolnym czlowiekiem. Maja 3 letnia coreczke.W piatek zakomunikowala , ze leci do Berlina na 4 dni , by zwiedzac Berlin.Wnuczka zostala z zieciem. Wychodzi np. w piatek i mowi-moze wroce w sobote a moze w niedziele. Dziecko zostaje z ojcem. Chce by on wyniosl sie natychmiast z mieszkania(wspolne srodki na zakup jego), bo inaczej odbierze mu prawa rodzicielskie. Jest psychologiem i wie , jak to zalatwic .To sa jej slowa. Rozmowa z nia nie chodzi w rachube , bo ona jest wolnym, doroslym czlowiekiemi nie bedzie jej nikt mowil jak ma postapic ( jej slowa). Ziec jest pracowitym, zaradnym , bardzo przystojnym mezczyzna z dobra praca i pensja. Dziecko jest fantastyczne i co robic? Prosze wypowiedzcie sie co sadzicie o tym.

Gość pan typu panda
jeśli ma to być szczera odpowiedź, to wychowałaś córkę na samolubną szmatę 🖐️

Gość nie wazne kto
tak -poprosze o szczere odpowiedzi. Nie wiem , gdzie byl blad.Bardzo rodzina dla ,mnie wazna byla.Takie wartosci staralam sie przekazac jej.

Tak więc, mieszkanie jest w połowie jego w połowie jej (chyba, że dokumenty mówią coś innego), więc ona nie ma prawa mówić mu, żeby się wyprowadził, chyba, że sprzedadzą mieszkanie i podzielą się pieniędzmi po połowie.

Zięć powinien zbierać dowody na to, że jest dobrym ojcem, a ona jest tą złą, zeznania jakiś świadków itp. w razie sprawy o opiekę nad dzieckiem.

Sama nie uzdrowisz ich małżeństwa i powinnaś zrozumieć, jeśli kiedyś zięć będzie chciał się z nią rozwieść.

Gość sami_sobie
Kibicuję temu facetowi żeby puścił tą sukę z niczym, a córeczkę wychował samodzielnie, na dobrego człowieka jakim jest sam. Tyle że lepiej na nieco mniej naiwnego.

Gość nie wazne kto
tak mi przykro w tej sytuacji:-( On nie chce sie z nia rozwodzic.To ona chce. On je obie kocha do szalenstwa. Doslownie lzy mi kapia .

Gość nieładnie
Nic na to nie poradzisz, nie masz wpływu na to jak żyje Twoja dorosła córka. Bądź dobrą babcią dla wnuczki, okazuj jej miłość i to wszystko co można zrobić .

Gość kgbhndshdh
Nie wiesz jak jest między nimi tak naprawdę, może on coś nawywijał, zdradzał ja albo cos i dlatego ona go tak traktuję teraz, może on tu wcale nie jest bez winy.

Gość LoOoOsEr
To przykre. Nawet pomimo dobrego wychowania wyrosła na kurwę. No ale widać i tak się czasem zdarza. Zawsze są wyjątki.

No sory ale jak ona jedzie pozwiedzać sobie ( niby) i nie wie kiedy wróci to co z niej za matka? W ogóle nie powinna mieć dziecka, może jak coś zacznie tracić to przyjdzie po rozum do głowy

Gość nieładnie
loooser czy jakoś tak Powstrzymaj się z takimi epitetami, autorka nie napisała, że córka się koorwi tylko postępuje bardzo hmmm .. zagadkowo. Może to pod wpływem tych feministycznych haseł?

Gość nie wazne kto
zostawia dziecko z zieciem.Wychodzi i juz. Nie pije, nie pali, jest bardzo piekna kobieta i wyksztalcona. Nie robi w domu nic.Nie sprzata , nie gotuje , nawet smieci nie wynosi. Niania i ziec to robi.

Gość LoOoOsEr
Nazwałem ją tak, bo jak nazwać panienkę co ma w dupie swoją rodzinę i dom i jedzie sobie pozwiedzać. Pewnie ma kogoś na boku.

Gość nie wazne kto
tego nie wiemy , przynajmniej ja i ziec.Oczywiscie, kiedy jest w domu zajmuje sie swietnie coreczka . Bardzo sie kloca, ze on nie moze zaakceptowac jej wolnosci a on nie jest w stanie tak zyc. Kolko sie zamyka. Gdybyscie zobaczyli jaka piekna z nich para kiedy ida razem z cudna coreczka, Boze chyba nie przezyje tego wszystkiego. Skonczyla corka 2 studia podyplomowe, swietnie wlada 2 jezykami , no na coz to wszystko?

Gość nieładnie
Widocznie popełniła błąd wychodząc za mąż i rodząc dziecko. Najwyraźniej jest osobą niedojrzałą do bycia żoną i matką. Może i lepiej że się rozwiedzie. Da szansę zięciowi na znalezienie odpowiedniejszej kobiety do życia w zwiazku. Chyba to jednak prowokacja :D:D:D

Gość nie wazne kto
chcialabym , by tak bylo.Niestety to jest najszczersza prawda.

Gość LoOoOsEr
Pewnie wzieła sobie do głowy lewicowe bzdury i chce sie puszczac, pić, nic nie robić w domu itd. Współczuje, chociaż ma Pani wnuczkę.

Gość jadzia z Tczewa
daj namiary na zięcia,zabiorę się za niego to i o córce a tym bardziej o żonie zapomni:P

Gość nie wazne kto
nie pije i nawet nie pali.Ciagle jest niezadowolona z tego co ma.Nic ja nie jest w stanie zadowolic , czy ucieszyc. Wspaniale mieszkanie, samochod, praca , prezenty od meza . No nic :-(

Gość kgbhndshdh
Skąd wiesz czy ten zięć jest taki ok? Może jej większą krzywdę zrobił, może miał romans albo coś. Może to kawał gnoja i zdrajcy, dlatego ona nie chce z nim być!

Gość jadzia z Tczewa
no to jak taki cudowny to nie daj chłopa na straty dawaj nr telefonu;)

Gość LoOoOsEr
Jakby zdradzał czy coś to czemu miałaby o tym nie powiedzieć tylko brac wine na siebie? Bez sensu. Pewnie za dobrze miała i chciała odmiany. A zięć jest spokojny, do rany przylóż, nie sprawia żadnych kłopotów, nosił ją na rękach?

Gość nie wazne kto
corka nigdy nawet slowem nie wspomniala o zdradzie ziecia. Zawsze podkreslala , ze jest bardzo honorowy i ambitny. Wada jego wedlug niej jest jego nieakceptacja jej wolnosci.Ze wedlug niego powinna wszystko z nim uzgadniac a ona tego robic nie bedzie.

Wada jego wedlug niej jest jego nieakceptacja jej wolnosci.Ze wedlug niego powinna wszystko z nim uzgadniac a ona tego robic nie bedzie. szykujesz sie do testu z zaimkow osobowych?

Gość nieładnie
No to może [przyjmując, że to prawda co piszesz :-P] przy okazji przypomnij córce o powodach dla których wyszła za mąż i czy pamieta o słowach przysiegi/przyrzeczenia że..." zrobi WSZYSTKO aby małżeństwo było szczęśliwe, zgodne i trwałe" ...[cytuję z pamięci ]

Gość nie wazne kto
zawsze szczery-Tobie juz dziekuje.Znam Cie z kafe i jestes obrzydliwym czowiekiem , nic nie wnoszacym.Dziekuje Ci i zegnam. Prosze o wypowiedzi inne osoby.