Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona cmokiii

Sprzedam Suknie 36-38 Biel

Polecane posty

Gość ona cmokiii

Oto Link zdj jest nie katalogowe prezentuje suknie na mnie i pokazuje jaka jest w rzeczywistości, chodź na żywo wygląda lepiej. firmy emmi mariage, ma wiele kryształków svarowskiego , oraz perełek. Posiadam też welon , bolerko ,diadem, rękawiczki wszystko z elementami kryształków svarowskiego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d64ae3b452ae316b.html Więcej info, zdj oraz pytania proszę na e-mail : Ona_86@cmoki.pl Pozdrawiam

Gość żę tak powiem
też mi się nie wydaje żeby to był rozmiar 36-38. Chociaż może i na metce jest napisane 38. Sama kupowałam suknię ślubną w rozmiarze 38 (bo normalnie to noszę ubrania 36-38) i potem musiałam bardzo dużo zwęża a i tak gorset musiałam potem mieć na maksa ściągnięty bo już więcej nie dało rady jej zmniejszyć! Pewnie w salonach zawyżają numeracje!!!

Gość ona cmokiii
nic nie zawyzaja moze musiala bys widziec inne zdj bo skoro na codzien chodze w sukienkach i bluzkach 36 to jak moglam miec sukienke 40 , ehh wiedzialam ze tak bedzie wiekszosc tu szuka by sie tylko czegos doczepic prosilabym zainteresowane o pisanie i wypowiadanie sie na ten temat , moge podac wymiary i napewno sa one na 36-38 , bo nie wiem czy 70 w pasie moglo byc rozmiarem 40, ale bardzo watpie..

Gość moze to jest rozmiar 36-38
bo widac ze tu i owdzie sie wylewa cialko widac ze suknia jest za mala

Gość dfrfrfrfgrgthyt
dla mnie to 40 ja noszę na co dzień 36 i w salonach mierzyłam 34, 36 była za duża

Gość dfrfrfrfgrgthyt
autorko a ile masz w talii?

Gość żę tak powiem
nosisz rozmiar 36? ja mam w pasie 65 i noszę rozmiar 38

Gość ona cmokiii
w tali mam 67 , postaram sie zamiescicic inne zdj bo moze te rzeczywiscie malo wiarygodne jest.

a ile wazysz i ile masz wzrostu

numeracja zawyzona jak nic

Gość ona cmokiii
166 cm , 60 kg

Gość dfrfrfrfgrgthyt
to jest niemożliwe:P ja ważę 55kg i mam 170 i wyglądam jak kościotrup a Ty wyglądasz jak pączek:) Nie obrażaj się, bo ja mażę żeby tak jak Ty wyglądać:)

Gość bugi ługi
jezu jaka locha z ciebie spasiona swinia i jeszcze masz dwa podbródki napewno się niedługo z toba rozwiedzie

Gość dziewc
dziewczyny co sie dziwicie ze autorka pisze ze nacodzien nosi bluzki 36 malo to na ulicach lasek "wcisnietych" w ubrania a cialo gdzie tylko moze to sie wylewa ale jak ktos pyta to ona nosi i kupuje 36 jakbyscie chcialy to sie wcisniecie tez w bluzke 10latki ale czy to ladnie bedzie wygladac...?

Gość gtryhj
fajne masz cycki. musza być fajne w dotyku

Gość żę tak powiem
Na drugim zdjęciu już znacznie lepiej. Może i być to rozmiar 38. Bo 36 to noszą na prawdę chudziutkie dziewczyny.

Gość ona cmokiii
brak mi słów do niektórych z was ciekawe czy wy jestescie takie top model?? jak mozecie oceniac czy sie w cos wciskam czy nie, nieznaac mnie i nigdy na oczy nie widzac, wcale sie w nic niemusze wciskac, poprostu mam taki rozmiar, rozmiarowki są różne , czasem 36 jest za małe czasem w sam raz. 1zdj bylo zrobione zaraz po wiazaniu sukienki a wiazana byla na maxa tak zeby w kosciele sie nic niepoloznilo, bo gdy byla leko zawiazana balam sie ze spadnie, i wcale maz mnie niezostawi dla powodu ze na 1 zd wyszly mi 2 podbrudki, niewiem czy wy takie idealne jestescie czy cos innego przez was przemawia.. Ale maz niejest ze mna tylko dla wygladu chodz i na to nienarzeka :)

Gość niewierzecozamiazga
boshe, jaka brzydka. wybacz, ale okropnie jak beczka!!!! ostatnio kolezanka wychodzila z maz, miala sukienke jak ksiezniczka ale wygladala slicznie szczuplo i elegancko. a tutaj to jakas masakra :0(

Gość jeju ona jest niska
i pulchna. sie sracie stare kwoczydła

Gość punkt widzenia zależy od...
Do autorki, my możemy oceniac tylko na podstawie zdjęć. A na zdjęciach niestety ale wyglądasz na większy rozmiar niż podajesz. Być może ta suknia Cię dodała kg albo na zdjęciach tak wyszło