Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudy w pracy

Czy wy rozumiecie to, że faceci nie zwracają uwagi...

Polecane posty

Gość nudy w pracy

...na to czy wasza torebka jest pod kolor, że macie nowe buty, że pomazałyście pazury na jakiś jaskrawy odcień? Po co wam to? Naprawdę przeciętny facet kompletnie to olewa, a wydajecie na to w chuj kasy (wiem od moich byłych dziewczyn). Same dla siebie się tak stroicie? Nigdy chyba tego nie skumam.

Gość nhytgb
Nigdy chyba tego nie skumam. BOŚ NIE KUMATY

pindżenie- opcji jest wiele: do pracy z nudów dla siebie dla faceta ewentualnie dla facetów jak się chce jakiegoś poderwać :)

Gość a jakie to ma znaczenie, czy
facet zwraca uwagę, czy nie???????? Ważne, że JA zwracam na to uwagę.

Gość dhyfusa
Moj facet woli mnie bez makijazu, w niepomalowanych paznokciach i nie rozumie po co bez przerwy kupuje nowe buty i torebki, bo wiekszosc lezy w szafie nigdy nieuzywana. Ale taka juz natura kobiet, zakupy i dbanie o siebie poprawiaja nam humor.

"Oświecę cię. One się nie pindżą dla facetó" Jak nie? A niby dla kogo? To podświadoma chęć konkurowania z innymi kobietami, ale powodem jest i tak chęć zdobycia samca. To działa w naturze od milionów lat. Kiedyś Freud nawet stwierdził że wszystko co robimy jest powodowane naszym popędem seksualnym

Gość grrrrr...............
Dobrze ktos napisal, kobiety nie ubieaja sie dla facetow ani dla siebie ... tylko dla innych kobiet :P ... zeby takiej jednej z druga oko zbielalo :D

Gość ydjaoz
A niby po co jedna by chciala aby drugiej oko zbielalo gdyby nie konkurencja o facetow?

Gość gość
Mężczyzna może nie zwraca uwagi na to czy torebka jest dobrana pod kolor i czy paznokcie są pomalowane czyli na szczegóły, ale zwraca uwagę na całokształt - raczej nie zwróci uwagi ma dziewczynę z tłustymi włosami.

Gość gość
Pracowłam kiedys z samymi facetami. Często naszymi klientam były kobiety, które oni oczywiscie po ich wyjsciu obmawiali. Uwierzcie faceci są gorsi od nie jednej kobiety, zwracają uwagę dokładnie na wszystko.

Gość gość autorkaTematu
A nie prawda! Bo gdy swojego poznalam, to nie malowalam ani paznokci ani rzes, ubieralam sie tak jak mi wygodnie, a w szafie mialam 1 torebke. Na poczatku cieszyl sie, ze taka naturalna jestem. A po 4 latach uslyszalam, ze nie dbam o siebie :O

Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Faceci zwracają uwagę (a przynajmniej spora część) na to czy kobieta się dobrze ubiera czy nie, ale nie zgłębiają raczej mody w danym sezonie

Gość gość
Nie interesuje mnie to na co faceci zwracają uwagę. Ważne, że mnie się podoba. Jak mój facet narzekał, że mam za dużo torebek i że nie lubi moich butów, to zmieniłam faceta po prostu. Nie rozumiem po co facet się wypowiada w kwestiach, które go totalnie nie dotyczą.

Gość gość
chodzi o poped seksualny, który powoduje chce konkurowania z innymi samicami... na tej zasadzie ludzi enie tylko sie maluja, stroja, ale i konkuruja pod kazdym innym względem, sport, kariera, itp

Nie dotyczą? Rozumiem jakby Twój facet chodził we flanelowej koszuli i powyciąganych polarowych dresach to także nie powinnaś się na ten temat wypowiadać bo cię nie dotyczy?

Gość gość
No ba. Ja bym po prostu zmieniła faceta. A snucie teorii o walce kobiet o facetów przy użyciu lakieru do paznokci? Dla mnie to śmieszne.

Może dla ciebie to śmieszne, ale to ma podłoże ewolucyjne. Zmieniają się tylko trendy tej konkurencji.

Gość prawdziwaowieczkabozza
faceci zwracaja uwage na to czy kobieta jest zadbana. to czy akurat ma pomalowane paznokcie czy nie, to kwestia gustu.. jeden lubi, inny nie, a jeszcze innemu akurat paznokcie sa obojetne. jednak suma sumarum zwracaja uwage na caloksztalt i na to czy kobieta o siebie dba.. aczkolwiek watpie czy dla ktoregos mialoby to znaczenie, czy kobieta ma 10 torebek czy 100 i czy codziennie ma inna czy przez tydzien chodzi w tej samej. moje zdanie i tyle :(