Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblivian

Jak go ignorować i rzucić mu ciętą riposte ;p

Polecane posty

Gość oblivian

Dzisiaj na religi baba przesadziła mnie z debilem którego wprost nienawidze. Jeszcze jak wstawałam ze swojej byłej ławki zeby się przesiąść powiedział na głos : nie jest źle . Potem jak razem usiedliśmy (dodam że za nami siedzi najbrzydsza dziwczyna jej nikt nie lubi i każdy sie jej brzydzi ) to on tak na nią patzrył i mówi za jakie grzechy , za co ?? . i się tak odsunął na koniec ławki, miałam wrażenie że mnnie się brzydzi. Ponadto siedział ciągle wykręcony i pisał liściki z inną dziewczyną która potem do mnie mówi że się zamienimy na następnej lekcji miejscami,. Boję się że babka się nie zgodzi i będę musiała siedzieć z tym debilem. Czy znacie jakieś sposoby żeby móc tak mu przywalić (chodzi mi o ciętą ripostę ) jakby co albo jak ubłagać babkę żeby mnie przesadziła ( co jest mało prawdopodobne) ??

Gość SSSuPERMENNN
konska spierdolino . chujozo wykurviaj w podskokach tepa strzalo ciemna maso to wszystko co z nam z kafeterii :D:D

... to chyba gimnazjum jak widze.. dziewczyno jakie wy macie problemy.. to trzeba przetrzymactaki wiek,.. a cietych ripost nie wyczytasz z internetu one przychodza same do glowy