Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaaaaaa

tesciowa mnie wini

Polecane posty

Gość lenkaaaaaa

wlasnie wini mnie tesciowa, ze nie mamy dzieci, a prawda jest taka, ze nie wiadomo po ktorej stronie lezy wina, lekarze powiedzieli tylko, ze maz nie am duzo nasienia, przykro mi ze tesciowa ma takie nastawienie do mnie, jak powinnam z nia rozmawiac, co robic????

Gość bo to chore i nienormalne
powiedz, że sie wysterylizowałas, bo boisz sie, że bedziecie mieli corke podobna do niej

Gość lenkaaaaaa
wlasnie !

Gość sandały ze skarpetami
Co masz powiedzieć teściowej ? Nic, bo to nie jej sprawa.... a jak będzie się dopytywać to spytaj czy zadaje to pytanie tylko po to żeby wiedzieć co powiedzieć sąsiadkom, koleżankom itd ?!

Gość noalka
Skąd wiesz żę Ciebie? powiedziała Ci to w oczy czy do męza? czy kogośc innego a ty sie dowedziałaś

Gość lekarkaaa
długo się staracie? pozatym to nie jest jej sprawa jak mieszkasz daleko od niej to ją unikaj, po drugie skoro mąż ma za mało nasienia to z nim coś nie tak

Gość lenkaaaaaa
tak powiedziala mi w oczy to jaj jej ze to to wcale nie zupelna prawda, wogole baba mieszka od nas 4km, czesto nie przychodzi, ale jak przychodzi to cisnienie mi skacze !

Gość lenkaaaaaa
tak dlugo, 10 lat, takze juz wiem, ze nic z tego nie bedzie, lekarze procz nasienia nie znalezli powodu. Tesciowa teraz poczula instynkt babci to tak truje, nie wiem, moze jej kolezanka zostala babcia i dlatego tak sie na mnie odbija?