Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość men18

Po grze wstepnej mój członek opada...

Polecane posty

Gość men18

Witam. Otóż chciał bym przedstawic mój problem. Od 4 miesięcy jestem z dziewczyną, jest to moja pierwsza tak powazna partnerka. Bardzo dobrze sie nam układa. Teraz przyszedł czas na sex. Widze po niej, że ma na to ochotę, ja także. Ostatnio miał byc nasz pierwszy raz lecz zawiodłem i to mnie martwi. Podczas gry wstepnej członek cały czas jest w zwodzie lecz gdy chcemy przejśc dalej niestety opada. Jest to dla mnie bardzo krępująca sytuacja i nie wiem co się dzieje. Dziewczyna bardzo mi się podoba i podnieca mnie a tu taki klops... Co mógł bym zrobić? Nie chcę by ta sytuacja się powtórzyła. Rozmawiałem z nią o tym, nie ma do mnie pretensji ale nie chcę żeby ta sytuacja się powtórzyła bo jest mi przed nia bardzo głupio. Bardzo proszę o jakieś rady :)

1. We wzwodzie. 2. "Bym" z osobowymi formami czasowników pisze się łącznie. 3. Opada przy zakładaniu prezerwatywy? Czy tak po prostu jak myślisz sobie "teraz czas włożyć" to opada?

Myślisz Perw 👄, że myśli o takich pierdołach jak guma?:O:O Szczawik ma jeszcze czas na zabawy. Ciipa ząbków nie ma, ale niejednego chłopka już zjadła!!:classic_cool: 🖐️:D:D:D

Jeśli jest jakaś część ciala kobiety, która szczególnie Cie podnieca (np stopy, dlonie) to się na niej skoncentruj w kluczowym momencie. Zjadaja Cię nerwy - presja sprawdzenia się w roli mężczyzny. Spróbuj odwrócić uwagę od tych myśli.