Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VincentVega07

Domówkowy podryw, czyli jak zaprocentować u płci przeciwnej na imprezie:)

Polecane posty

Za tydzien wybieram sie na domowke do mojej dobrej kumpeli. Wiekszosc imprezowiczow stawi sie z osoba towarzyszaca(pary), ja oczywiscie singiel:P ale ma byc kilka(3-5) wolnych kolezanek:) Sprawa dotyczy tego, co zrobic zeby panie dobrze mnie odebraly, a co za tym idzie zeby na tej imprezie bylo...interesujaco:) Dawno juz nie bylem na takiej prawdziwej domowce(wiekszaoc czasu imprezowego spedzam w klubach) i w sumie zastanawiam sie...jaka taktyke obrac:Ppozdrawiam!:)

Gość powiedz im ze piszesz na
kafe

Witam fiku miku:) Oj tam, z reguly moj jezyk nie jest, az tak...rozwiazly po alkoholu jesli chodzi o ujawnianie takich sekretow:P W sumie nie wiem czego moge sie spodziewac na tej imprezie:) Ale Ty jako rasowa kafeterianka(komplement) moglabys mi doradzic:)

Zazwyczaj praktykuje domówki w wąskim gronie (gdzie każdy zna każdego), więc nie mam pojecia co ci doradzić :) bądź sobą, nie zgrywaj się, ale tez nie bój się zagadać czy poprosić do tańca P.S.: za tydzień tez jadę do kumpeli (mam nadzieję że nei ta sama :D )

Z tym nie mam problemow:) Uwielbiam tanczyc, zwlaszcza z kims:) Ale chetnie bym, ze tak to ujme "ogarnal" bardziej aniżeli zwykle tance i smianie sie przy stole:P Byloby, interesujaco:P A jak ma na imie?;]

Gość koleżanki wolne i tak
nie będę pewnie wolne tylko faceci nie majączasu albo nie lubią ich znajomych. No i żadna normalna kobieta nie spojrzy na faceta siedzącego na kafe bo siedzu tu tylko nieudacznicy i wymoczki.

Trafne spostrzezenia droga kafeterianko:) Tylko, ze ja nie moge sie powstrzymac od konwersacji z wami, raz kulturalnych tudzież mniej:) Ja akurat do wyzej wymienianych grup sie nie zaliczam:P Teraz jednak rzucilas mi wyzwanie i dobrze, podejmuje je, zdobede jedna z tych kolezanek:D PS. widze, ze idziemy chyba na ta sama impreze bo wiesz, ze wolne dziewczyny sa zajete:) brawo! moze zakupilas tego tarota prze allegro i on Ci powiedzail jak bedzie wygladac ta domowka:) pozdr!;D