Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrix32

Całe życie mieszkałam we Francji

Polecane posty

Gość Beatrix32

teraz w Polsce i polscy faceci głęboko mnie rozczarowali. Chamskie, zarozumiałe, szowinistyczne głąby kapuściane. Jak wy kobiety możecie czuć się kobietami przy takich troglodytach kwadratogłowych bez poczucia humoru, bez manier?? Jak ,jak??

Gość Beatrix32
ja nawet żabę jem przez bibułkę a tu kebaby, żur i mielone:(

Gość Gieneeeeek
Hahahaha, to wracaj do Francji do swoich zabojadow skoro ci tu tak zle.

Gość Beatrix32
owszę - bułkę przez bibułkę ale za to z moją dziewczyną penetrujemy się analnie gołą reką ! śmierć samcą! smierdź samcą!

Gość gowniana pomarancza
zabe przez bibulke a chuja do roczki:D

tiaa a we francjii same paniusie chodza, ktore nawet pieseczka dotknac nie pozwola, same tez nie dotykaja bo to przeciez takie fuuj na dzieci dra ryja jak chca poglaskac psiaka, udaja inteligentne a mimo to nawet jednego jezyka obcego nie znaja ;) wracaj do Francji jak Ci sie w Polsce nie podoba

Gość gowniana pomarancza
LADE LOVE ty pieronski gryfoniu:)

Gość gowniana pomarancza
gizdzie jedyn ze kierego miasta jezdes?:D

Gość Beatrix32
Co ty opowiadasz, chyba mówisz o Polkach. Nie raz głaskałam francuskiego pieska, i w dodatku nie brzydzą się dać psu polizać twarzy, robią to z klasą . Żaby też rzadko jedzą , ślimaki rzadko, raz do roku. Poza tym masz okropne buty i pasek, takie trochę jak dla plebsu. Zapewne mieszkasz na strzeżonym osiedlu bo musisz pokazać wszem i wobec dyskryminację ekonomiczną

Gość mentaI cut
rdzenni Francuzi wyglądają jak skrzyżowanie Żyda z Hiszpanem. :classic_cool:

Gość bgbbbb
francuzi...polacy przy nich to dzentelmeni z najwyzszej polki

Gość Beatrix32
Takiej kultury jak we Francji nigdzie nie uświadczysz, to jest najbardziej cywilizowane państwo

Gość Beatrix32
Polak dżentelmen, ha, najpierw ci się ukłoni a potem jak nie widzisz kopnie w dupę

te szpilki to moje klapki po domu :D nie, nie mowie o polkach, nie raz widzialam wojne pomiedzy takimi ludzmi z Francji :D no chyba ze zachowuja sie tak tylko za granica :D no jo zech je ze slonska a co? znaczy sie juz zech byla :D

Gość Grzegorz Kleszcz
w rzeczywistości ... Henryk III Walezy - król Polski i Francji dopiero w Polsce nauczył się jeść nożem i widelcem. to nie anegdotka!

Gość mauvaise
beatrix, we francji mowisz? to copiewsz na mala pogawedke z moim narzeczonym francuzem, ktory oceni czy mowisz po francuzku jak native?:D

Gość Beatrix32
Czy może być tak, że faceci z polski mnie nie lubią z powodu mojego zapachu (uryna przemieszana z trzydniowym kałem???) - francuzi jakoś nie zwracali uwagi na moje lekkie nietrzymanie moczu i kału :O

Gość Beatrix32
W Polsce rozmawiam po polsku i już jakaś cwaniara ma nieodpartą potrzebę egzaminowania mnie

Gość mauvaise
haha, a co boisz sie, ze wyjdzie, ze po francusku to potrafisz jedynie pale obrabiac?:D

Gość Beatrix32
kible we Francji nie smierdzą i dużo płacą

Gość Beatrix32
Poz atym na 3ciej zmianie dorabiałam sobie obsmyczaniem ciapatych pałek (a jakie kulturalne są ciapate pałki - nie to co szowinistyczne pałki polaków :O)

Gość Beatrix32
Araby mają lepsze hacjendy niż te wasze "obronne" apartamenty, kogo się tak boicie swoich rodaków?

Gość ich stimme zu....
Beatrix po czesci przyznam ci racje Nie znam francuzow ale sama takze mieszkam od dlugich lat za granica. Polacy to wredny narod. Zazdrosny, msciwy. Bedac w Polsce co rusz slyszalam tylko przeklenstwa, pijakow i co slowo to tylko kurwa. Gdy przyjezdzaja za granice to kradna i pija az wstyd przyznawac sie ze sie z Polski pochodzi. Zreszta polacy na calym swiecie maja zla opinie a polki uwazane sa za latwodajne. wszyscy arabi twierdza ze polki to szmaty i bez powodu nie maja takiej opinji

tiaaa :D a w restauracjach smieci mozesz wyrzucac za siebie :D zreszta nie wazne, nie lubie francuzow bo to takie male ludziki sa a sie wywyzszaja ze szkoda gadac ;)

Gość mauvaise
Polacy to wredny narod. Zazdrosny, msciwy Podstawowe pytanie - co robisz w takim razie na polskim forum? dlaczego nie siedzisz na forum kraju, w ktorym mieszkasz? Czy my sie wydaje, ze to mega hipokryzja najezdzac na Polakow, po czym wolny czas spedzac na czytaniu polskich for??:D:D