Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrix32

Całe życie mieszkałam we Francji

Polecane posty

Gość nie lubie wychodZIc
tak lady love a teraz to jestes wielka hiszpanka od 7miu bolesci

jestem polka, to ze mieszkam w Portugalii ( nie Hiszpanii) nie oznacza ze zaraz bede sie podawala za portugalke :/ daj spokoj

Gość ich stimme zu....
za granica klatki schodowe sa czyste, stacje kolejowe zadbane, toalety publiczne czyste a w Polsce klatki sciany popisane, nasrane i naszczane w wnidach, zdemolowane toalety publiczne a swiadczy to ze w Polsce cholota mieszka. na 100 % ludzi jest tylko 10 % porzadnych a reszta to bydlo. Masowa Kradziez samochodow, ze strach zostawic pod blokiem to wszystko niestety fakty

Gość ten co wieee
Nie zapominahjmy ze za granice wyjechala sama "smietanka" ludzie, zdolni, kulturalni wyksztalceni, jednym slowem na poziomie ha ha ha Trudno sie dziwic za maja o nas za granica taka opinie

Gość ich stimme zu....
z ciekawosci poczytac jak prymitywnie sie tu polacy wypowiadaja a im glubszy i wulgarniejszy topik ktos tu zalozy tym wiecej jest oblegany Az glowa boli jak sie czyta jakie prymitywne tematy kobiety tu podaja np. cycki mi smierdza albo pita mi smierdzi O czym to swiadczy? o madrosci z cala pewnoscia nie !

Gość erserz
Ja nie mieszkam w Polsce od wielu lat, ostatnio bylam 3 lata temu i bardzo mi i mezowi sie podobalo. Zupelnie inaczej niz za czasow gdy wyjechalam. Czysciej, wszystko bardziej zadbane, sklepy jak na zachodzie, obsluga tez milsza. Nie rozumiem dlaczego narzekasz na Polakow. Zwlaszcza polskie kobiety sa bardzo zadbana i szczuple, az milo popatrzec na mlode pokolenie.

Gość ich stimme zu....
wyjechalam z czego jestem dumna i wstydze sie tego ze z Polski pochodze Duzo jeszcze Polsce brakuje aby dostac przynajmniej do piet zachodowi

Gość edward nożyczki
wyjechałaś i kopulujesz z murzynami dlatego ci dobrze

Gość ich stimme zu....
nie zaprzecze temu ze duzo sie zmienilo, ze polki sa ladne i zadbane - to prawda ale np. w Katowicach bedac w tym roku w Polsce nie moglam sie uwolnic od zebrakow co chwile ktos podchodzil zeby mu dac zlotowke Kelner musial stac i odganiac Na ulicach co roz widzialam mlode dziewczyny jijane jak bela, Przeklenstwa na kazdym kroku a to ze polki maja zla opinie nie ma nic wspolnego z tym ze nie sa brzydkie co prawda to prawda W Polsce mozna sie tylko garba dorobic. Mlodzi ludzie nie maja zadnej perspektywy W bloku u mojej kolezanki codziennie musi policja interwenjowac bo na 6 pietrze zrobila banda sobie spotkania jest nazygane nasrane naszczane - wybacz ale czegos takiego tu nie widze

Gość mentaI cut
skoro znasz francuski to sobie poczytaj co Francuzi piszą na na cafe francois u nas oral anal a u nich trójkąty u nas pierdzenie u nich pierdzenie jako erotyka

Gość przynajmniej
mamy tu z nimi wesolo no i jest o czym pisac na kafe :D

Gość przynajmniej
no to jesli ci tam bylo tak dobrze to czemu wrocilas?: sezon na zbior warzyw sie skonczyl?

Gość ich stimme zu....
napisalam prawde jaka opinie maja polki i to nie dokuczanie bo przeciez sama z Polski pochodze i przykro mi ze nie moge byc dumna z kad pochodze tylko musze sie wstydzic

Gość mentaI cut
bo oni nie wiedzą o podziale na Polskę i polaczkowo

Gość dfgtry
a wstyd masz zakryty czy piciolek na wierzchu ?

Gość erserz
Ja tego tak nie widzialam w Polsce, ale tez bardzo sie stesknilam, bo nie bylam wiele lat, wiec wizyta byla bardziej nostalgiczna. Ja bylam bardzo zadowolona i w nastepne wakacje tez jade do Polski z coreczka, pokazac jej piekne miejsca. A poza tym inne narody wcale nie sa lepsze od Polakow, moze milsi na zewnatrz a tak naprawde to dolki pod soba nawzajem kopia.

Gość ich stimme zu....
Sklepy w polsce sa zaopatrzone towarem ale ja widzialam z jakimi zakupami wyjezdzaja ludzie w Polsce ze sklepow a z jakimi wyjezdzaja tu Coz z tego ze sklepy pelne jak ludzi nie stac na porzadne zakupy W aptekach ludzie czesto musza rezygnowac z lekow bo za drogie

Gość erserz
Ja sie w tym nie orientuje, nie mieszkam w Polsce od wielu lat. Mi podoba sie jak Polska sie zmienia zewnetrznie. Nie planuje powrotu na stale, wiec nie ineresuje mnie ile ludzie zarabiaja, jest mi dobrze tu gdzie jestem. Nie mozecie zaprzeczyc, ze to piekny, stary kraj, a ze ludzie narzekaja, zawsze to robili, kiedys na komune, a teraz na kapitalizm.

Gość ich stimme zu....
ja jak jezdzilam na odwiedziny gora 2 tygodnie to tez widzialam to z innej strony. Forse wzielam i wszystko moje. W tym roku bylam dluzej prawie 4 miesiace zalatwiac sprawy majatkowe i z zupelnie innej strony przyjzalam sie Polsce a wczesniej tego wszystkiego nie widzialam Jednym slowem dziadostwo

Gość ich stimme zu....
Wesole miasteczko w Chorzowie zaniedbane i jak bylo 20 lat temu tak nic sie nie zmienilo a wstep 50 zloty. Zoo - zwierzeta wyglodzone az sie plakac chcialo. Dworzec w Katowicach podobno juz ponad rok czasu rozkopany a wedliny w sklepach zawieraja tylko 10 % miesa Sklepy przeladowane towarem ale ludzie biednie robia zakupy i takiego wyboru w owoce i warzywa jak tu niestety nie bylo nigdzie