Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila439

Bol skóry w ciazy

Polecane posty

Hej dziewczyny. Jestem w 31 tygodniu ciazy i boli mnie skóra tak pod biustem w okolicy zoładka. Czy to normalne ..??

Gość zbieraczka
a nie swedzi cie jeszcze przypadkiem? mnie tak bolalo i swedzialo ale po bokach i bylo to oznaka rozstepow :/

swędzi mnie po bokach skóra to fakt, ale w okolicy zoładka normalnie boli mnie jak dotykam to jakby taki bol poparzenia, niewiem ciezko mi opisac. Narazie rozstepów niemam ale mozliwe ze nie dlugo sie pojawią ;(

Gość zbieraczka
a duzy masz brzuszek? moze po prostu Cie ciagnie i dlatego skora boli? Smaruj brzuch poki jeszcze nic nie masz, ja nie mialam do 38 tc a 4 dni przed porodem mi wyskoczyly ale na szczescie malutkie i tylko 4. A jak Cie ten bol niepokoi to na najblizszej wizycie wspomnij o tym lekarzowi prowadzacemu.

No troszeczke mi rosnie ten brzuszek niemam az takiego duzego ale tez nie jest mały, tez mysle ze moze skóra sie napina i dlatego boli. Ale masz racje za tydzien mam wizyte u lekarza takze napewno wspomne dla wlasnego spokoju. A brzuszek smaruje cały czas Pharmaceris zapobiegajacy rozstepom i narazie niemam ale róznie moze byc.