Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizza z dodostkami!!!

czy pizza z dodatkami jak ser pieczarki szynka papryka zaszkodza dziecku jak kar

Polecane posty

karmie piersia? nie mowie o sosie czosnkowym bo napewno nie wolno ale czy pizza prosze podpowiedzccie

Gość obleśne tj
jesli sama robisz to nie,ale kupna to raczej odradzam

Gość mama sama w domu...
pieczarki to raczej nie bo grzyby są ciężko strawne i nie maja wartości odżywczych a reszta może być a w jakim wieku jest dziecko?

wlasnie kupna hmm a akbym pozniej wypila goraca herbate lub miete

Gość obleśne tj
wiesz prawda taka ze jednemu szkodzi wszystko innemu nic.jesli twoje dzieckop ma sklonnosci to moze zaszkodzic

ma 7 dni zycia

Gość moje zdanieeeeeeeeeeeee
zalezy od dziecka ja karmiłam 10, miesiecy od 4 miesiaca jadłam już wszystko ładcznie z pizza i gazowanym, tylko nie alkohol nie piłam do końca, i mój mały ani razu nie wiedział co to kolka wprowadzałam powolutku wszytskie składniki

Gość o kurwaaaaa
ma 7 dni a ty nie wytrzymasz bez pizzy ?

Gość bugi ługi
pewnie juz nie ma tej pizzy maż i starsze bachory wszystko wpieprzyły

Gość JMNOAENG9EUN
Bardzo proszę niech Pani tego nie je. Biedny dzidziuś będzie cierpiał. Dostanie ból brzuszka.Nie warto pozwalać sobie na taką przyjemnośc skoro potem ma cierpieć maleństwo.

Gość D.BillI
jak w ciąży jadałaś pizzę to nie powinno zaszkodzić, tyle, że nie masz pewności, że wszystko było świeże

Gość Aśka23
co Wy z tymi kolkami? Moje dzieci nigdy nie miały, a jadłam praktycznie wszystko. Nawet w szpitalu podali nam smażonego kotleta z kapustą. Te kolki są modne tylko w Polsce. Tu gdzie mieszkam, lekarze nie wiedzą, co to jest

Jadłam i nic nie było, nie miałam zbyt dużo siły i ochoty żeby gotować porządne obiadki zaraz po porodzie, ale moje dziecko było świetne pod tym względem, żadnych problemów żołądkowych, czosnek też jadłam- to nie szkodzi, tylko co najwyżej zmienia smak mleka. Sama już mogłas zauważyć czy dziecko ma problemy z brzuszkiem, czy reaguje na to co jesz. Co do tych "ciężkostrawnych grzybów bez wartości odżywczych"- grzyby nie są ciężkostrawne jeśli nie robi się ich w śmietanie z cebulą, jak większość osób je, a mają oprócz wody prawie same witaminy i sole mineralne, grrr.... Pieczone ciasto z dodatkami jest zdrowsze niż smażony kotlet, co takiego strasznego w tej pizzy widzicie?

ale to syf ... zrob sama to bedziesz miec pewnosc ze pizza bedzie OK. Lenka mi reagowala na takie jedzenie - Bartek nie, ale trzymalam diete przez ok 4 tyg.

Tak jak ktoś wyżej słusznie napisał zależy od dziecka ,moim dzieciom nic nie było nie wiem co to jest kolka a jadłam dosłownie wszystko .

Gość znowu taki temat mm
kolki nie zaleza od tego co jesz.to jest udowodnione.niestety w polsce panuje jeszcze sredniowiecze. dzieci butelkowe maja tez kolki i jak chcesz to teraz wytlumaczyc? i zreszta co z tego,ze dziewczyna kupila sobie pizze??od kupnej pizzy jeszcze niikt nie umarl

Ja karmie piersia i jem WSZYSTKO! 4 dni po prodzie zjadlam fasolke po bretonski i kluski ze sliwkami za drugie :) dziecku nic nie bylo. W ogole nie rozumiem po co te diety. Jedyne czego nie jem to grzyby ale tak bardzo tesknie wlasnie za pizza z pieczarkami ze chyba troche sobie zjem. Sos czosnkowy tez mozesz jesc.

Gość mala manieczka
ja 2 dni po porodzie najadłam się truskawek, dopiero w Polsce dowiedziałam się, że popełniłam ciężką zbrodnię.

2 lata karmienia, jadłam prawie wszystko - tzn unikałam (jak zwykle) gotowych potraw, z proszku, konserwantów itp). Czosnek mozna na 1000 %

Gość brrum
MAtki polki przewrażliwone najlepiej woda z górskiego źródełka i marchewki z własnego ogródka przez całą ciąże i karmienie ;) Mleko ma określone wartości odżywcze które pobiera z pokarmu- nie ważne co to za pokarm itak je wyciągnie- w sensie normalne jedzenie a nie, ze zupki chinskie na 5 posiłków dziennie. I wlasnie te co jedza normalnie , karmia nie maja problemow z kolkami - te co zastanawiaja sie nad kazdym kęsem i popadają w paranoje potem płacza nad kolkami :o

a ala bigos z mlodej kapusty z dodtakiem kielbasy i przecieru omidorowego? tego raczej nie mozna prawda

up

jadłam wszystko, moje dziecko było bezkolkowe. Urodziłam 18.12., a na Święta jadłam bigos