Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość merlinkaaaaa

Spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość merlinkaaaaa

Witam, mam pewien problem,moze pomozecie mi rozwiac moje watpliwosci. Przez wakacje pracowalam dosc ciezko fizycznie za granica przez co w sierpniu dostalam o 3 dni wczesniej okres tj 15 sierpnia,wrocilam do Pl 28 sierpnia i we wrzesniu kochalam sie z moim chlopakiem i pod koniec zsunela nam sie prezerwatywa,bylo to 5 wrzesnia,okres powinnam dostac 17 wrzesnia,a dalej nie mam,czasem lekko brzuch mnie pobolewa jak na okres i piersi,ale to prawie wogole,balam sie ze moge byc w ciazy dlatego po 2 tygodniach od stosunku zrobilam test i wyszedl negatywny. Lecze sie na tarczyce(biore hormony) a cykle mam przewaznie co 33 dni,kiedys ze stresu spoznil mi sie 10 dni. Od jakiegos czasu dopiero w dzien okresu mnie zaczyna wszystko bolec,czuje jakby mi sie woda w org zatrzymala, no i podczas wakacyjnej pracy mielismy z chlopakiem przerwe w tych sprawach i czy mozliwe,ze okres spoznia mi sie z powodu nagromadzenia sie : zmiany klimatu,ponownego wspolzycia i "niepracowania" fizycznie ? czy powinnam za pare dni znowu zrobic test?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować