Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WPT1313

Nic sobą nie prezentuje, nie mam szans na dziewczynę

Polecane posty

Gość WPT1313

Moja matka twierdzi że jak pójdę na studia to na pewno poznam dziewczynę a jak nie zdobędę wykształcenia to żadna nawet na mnie nie spojrzy. Uważam że mówi bardzo głupio i chciałbym ją uświadomić w mojej tragicznej sytuacji bo widać - nie zna realiów za grosz. Przede wszystkim co to za głupie myślenie, że studia się jakoś diametralnie różnią od liceum? Czyli że co? Na studiach dziewczyny same wychodzą z inicjatywą, bo ja niestety nie jestem zdolny do zakolegowania się z żadną. Gdybym mógł mieć dziewczynę to miałbym ją już w liceum. A mama na to że liceum to jest jeszcze taki "okres dziecinny" i to że nie miałem w liceum dziewczyny o niczym nie przesądza bo te sympatie i tak nie przetrwają jak ktoś idzie do miasta a na studiach dziewczyny myślą żeby się z kimś związać na stałe - nie wierze w to. Weźmy teraz pracę - skończyłem studia, mam dobrą pracę i co dalej? Przecież ja nie mam żadnych koleżanek w swoim środowisku. Liczyć że się kogoś pozna w tej pracy wymarzonej to też niemądre, bo to nie jest powiedziane że to będzie praca w której są kobiety. A zresztą lwia część w wieku 25 lat jest już zajęta. Jakie są Wasze opinie na ten temat? Przecież muszę moją matkę z błędu wyprowadzić. To jest tylko takie gadanie ku pokrzepieniu serca, odrealnione całkowicie.

Raczej ma na myśli to , że na studiach będziesz miał więcej okazji do poznania dziewczyny niż jak będziesz siedział w domu lub pracował. I p[ewnie też uważa , że na studiach dziewczyny są bardziej dojrzałe niż w liceum-fizycznie tak, psychicznie niekoniecznie.

Hmm...chłopczyk, który słucha swojej mamusi w wieku dojrzałym, nie wyrasta nigdy z pieluch. Przemyśl to, czy warto nosić całe życie pieluchy i być pod kontrolą mamusi, czy też dorosnąć do postanowienia, że nosisz od dzisiaj spodnie bez pieluch w środku i kochanej mamusi wraz z jej radami na przyszłość i chwilę obecną. 🖐️

Gość JMNOAENG9EUN
dlaczego nie jestes zdolny do zakolegowania się z żadną dziewczyną?

Gość nie ma związku
pójście na studia i poznanie dziewczyny , poza tym lepiej się dowartościować i nie myśleć , że nic sobą nie reprezentujesz tylko skupić się na tym jakie masz zalety i co chcesz robić dalej w życiu ? dobre sobie idż na studia to kogoś poznasz :-)) a gdzieś indziej to już nie ?

Gość WPT1313
Ad1: Ma na myśli dokładnie to co napisałem czyli że będzie tłum adoratorek bo "każda patrzy na to żeby związać się kimś kto zapewni jej byt". Ad2: No ale o co chodzi w tym poście? Przecież ja właśnie nie chcę się poddawać narzuconym przez nią schematom. Ad3: Może dlatego że nie mam starego, a jest udowodnione naukowo że tacy ludzie mają kłopot z relacjami z płcią przeciwną. Ad4: Też tak myślę że nie ma związku.

Gość pierdolenie o szopenie....
nigdy nie bedziesz mial laski :classic_cool:

Gość WPT1313
Dlaczego durna? Ja jestem poszkodowany w tej farsie, nic tu nie zawiniłem.

Gość WPT1313
Liczę się z tym, niestety.

Gość WPT1313
No na pewno ten skurwysyn który mnie zostawił, ale nie będę się z Tobą kłócił. powiedz dlaczego to ja miałbym zawinić?

Gość WPT1313
aaaaaaaaa

Gość WPT1313
Moja matka mówi że jak poprawie swoje wyniki w nauce to za tym automatycznie pójdzie zainteresowanie dziewczyn.

Gość jlkopopo
Przede wszystkim zrób coś z sobą, każdy mamidupek ma takie problemy jak ty, podobnie jak reszta tego typu mamisynków potrzebujesz psychologa, który za cieżkie pieniądze wmówi ci że jesteś kimś Nie bede ci pisał o siłce, prawko i inne bo raczej nie dasz rady, natomiast mogę ci polecić kursy podrywu, gdzie za równie ciezkie pieniądze poznasz tajniki jak podrywać i rozmawiać z dziewczynami Masz 19 lat jeszcze nie przegrałeś życia, po prostu musisz się zacząć leczyc z depresjii

Gość trudna sprawa ale
bez kitu facet doroosły i na forum wypisuje co mu mama powiedziała. ja się nie dziwię , że nie miałeś nigdy dziewczyny. Ale jak chcesz mieć to weź w końcu jakąś wyrwij zamiast jojczyć na babskim forum.

Gość WPT1313
2x up: już dałem radę: chodzę na siłkę i mam prawo jazdy. up: nie wypisuje tylko chce mieć jakiś punkt odniesienia, chce wiedzieć co inni na to powiedzą. Wyrwać jakąś? Ale jak skoro ja nawet nie znam żadnych...

Gość WPT1313
Ps. To ja mogę mieć depresje?!

Gość ulazula24
To zacznij coś sobą reprezentować. Na studiach może dziewczyny same nie wychodzą z inicjatywą ale zwłaszcza na początku, w okresie integracyjnym jest mnóstwo imprez i wypadów z całym rokiem. Poza tym możesz swobodnie ze wszystkimi rozmawiać nie będąc posądzonym o tani podryw bo to normalne że na początku roku ze wszystkimi się rozmawia. Każde wejście w nowe środowisko sprzyja zawieraniu nowych znajomości i związków.

Gość WPT1313
Jeszcze dużo czasu do studiów, chyba zgnije do tej pory.

Gość WPT1313
Moja matka mówi że mam jeszcze czas...