Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

oral sam w sobie...?

Polecane posty

DZIEWCZYNY! dla wiekszosci z Was oral jest wstepem do 'wlasciwego' seksu, dla niektorych nawet koniecznoscia, czy wrecz wyrzeczeniem... a czy sa wsrod Was i takie, dla ktorych oral jest przyjemnoscia sama w sobie...?? ujawnijcie sie! :) bo na zabawe nigdy nie jest za pozno :) tomekkk12321@wp.pl

Gość ulalalalalalallalalala
dla mnie to prawdziwa przyjemność:):P

ula - zwlaszcza z grubym (co nie znaczy ogromnym), prostym gladkim, mokrym i zdrowym kut***...?? :) i na co my jeszcze czekamy? :D

Gość aniazpoludnia
no nie jest to jakies mega przyjemne, wyobraz sobie ze Ty bys musial lizac jakiegos ; ) ale dla ukochanego wszystko.. kutas musi byc lekko zakrzywiony do gory zeby naciskal na przednia sciane, w punkt G, a nie prosta pałka

'zakrzywiony' kutas i punkt g - dobry argument :) choc jest wiele (wiele!) dziewczyn ktore ze wzgledow czysto estetycznych wola... proste :) za dlugo to trwa? to juz kwestia 'porozumienia' z partnerem, jesli finalem ma byc wytrysk, a nie konkretny seks, to coz... byc moze :) a co do lizania - osobiscie uwielbiam lizac cipki. dluuuuuuuugo. wiec to zadne wyrzeczenie, po prostu czysta przyjemnosc :) a co do lizania kutasa ? :) to nie watek na kafeterie... :P

Gość aniazpoludnia
wg Ciebie prosty to estetyczny ? byl tu taki temat wczoraj, poszukam.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4967064 i tamten gosc sie zali ze mu sterczy do gory we wzwodzie, a wiekszosc kobiet odpisuje, ze taki najlepszy, ja sie zgadzam..

cytuje: "choc jest wiele (wiele!) dziewczyn ktore ze wzgledow czysto estetycznych wola... proste " 1. nie napisalem "wedlug mnie" 2. nie napisalem "wiekszosc" ale i tak dziekuje za odpowiedz :)

Gość aniazpoludnia
no ale co Ty sadzisz o tamtym przypadku? To w glownej mierze zalezy od pozadania i "napalenia", jak mi sie bardzo facet podoba to na 90 procent bedzie mial ladnego kutasa.. inna kwestia jest tez depilacja, bo jak jest za duzo wlochow to nie tkne go ustami

Gość hej tomek
a czy cipki z wystajacymi wargami lubisz? albo z niesymetrycznymi?

do aniazpoludnia. i przechodzimy do sedna :) dla mnie osobiscie kazda czesc ciala ma jakis-tam walor estetyczny, ale.... w efekcie koncowym liczy sie 'magia chwili'', czyli temperament partnera, podniecenie itd, wowczas 'ladne jest to, co nam sie podoba' co do wlochow - sam depiluje, wiec mimo prostego jakis tam maly plusik pewnie bym zlapal :P do hej tomek. tak jak wyzej - nie tyle wyglad jest istotny, co chemia. ale jesli juz o wygladzie mowa... nigdy nie mialem problemow z cipkowym wygladem/ ksztaltem/ asymetria :)