Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona bezsensu

Rozterki...

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów:)Ostatnio naszła mnie fala przemyśleń...Mam 26 lat w przyszłym roku biorę ślub z moim Narzeczonym który ma 36 lat. Dogadujemy się swietnie, czasem bez słow, planujemy zalozenie rodziny. Rodzice moi zaakceptowali ten zwiazek i polubili go. Rodzina niestety jest na nie(ciotki wujki) przede wszystkim z racji tego ze jest rozwiedziony choc nie z jego winy oraz ze ma dziecko. Ja zawsze mialam starszych facetow ale nigdy nie sadzilam ze moj przyszly maz bedzie o dekade starszy..Boje sie tego co bedzie kiedys, ze zostane szybko wdowa(ale z drugiej strony zycie przewrotne jest, moja kuzynka byla starsza od swojego meza o 4 lata a juz jest wdowa w wieku 34 lat:()Czasem sie zastanawiam, a czasem sobie mysle "walic to bedzie co ma byc, kocham go i nie chce byc z nikim innym":D Co wy sadzicie o tym wszystkim?Czy 10 lat to bardzo duza roznica wieku??Czy mamy szanse przetrwac w "pozniejszym zyciu"?? Prosze o wypowiedzi, rowniez te negatywne:) Pozdrawiam:)

Gość podaj mi numer ja zadzwonie
nie patrz na ciotki, tylko na swoje szczęscie :)

Gość nenna 20
jak ty się wyrażasz żenada...

Dziekuje nawet nie sadzilam ze beda takie wypowiedzi:)Chyba niepotrzebnie mam jakies sztuczne watpliwosci

Jasne ze rozmawialam;)I to nie raz, szczegolnie na poczatku jak wszyscy byli na nie i nikt nie wierzył że nasz zwiazek przetrwa.. Kwestie wczesnej wdowy rzecz jasna przemilczałam:P